Kuaför olanı iyidir ya yatak odası ya da koltuk filan bunlar iyidir duşta da yapılır yapılmaz değil ama duşta yapılması daha zor çünkü sürekli üstten su akıyor gözünü doğru düzgün açamıyorsun zaten kayganlık bir taraftan su akıyor gidiyor zor yani duşta öyle kolay değil zannedildiği kadar
Seks her yerde olur. Ateş çiftler arasındaki uyumun sekse yansımasıdır. Duş, yatak, yer, mutfak, koltuk, büyük koltuk, dar koltuk, duvar, kapı kirişi, deniz, sahil, şömine başı, kar üstü, göl kenarı, araç içi, araç sürerken, dayanamayıp yan yol girip, yağmur altı, tren yolu, kamyon kasası, gökdelen camı, balkon, çatı farketmez. Uyumlu bir ilişkide her yerde yüksek haz, zevk, ateş, orgazm yaşanır. Yaşanmak istensin…
Duş fantezi açısından çok ilgi çekici.. Ben çok severim hem o ıslak görüntüyü hemde bi tarafta akan sıcak/ılık suyu.. Ama yatağı da düşününce o da en konforlu alanlardan birisi.. İkisinin ayrımını yapamadım şimdi.. Onlar benim bebeklerim😄😄
Yatakta seks daha ateşli olur ama duşta da bazen fanteziler olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mumlarla aydınlatılmış banyoda harika sekss yapılır. Nasıl mı? Klozet uzerine oturup partnerime oral seks hemen ardından partnerimin lavobaya tutunup bna domalması ve ona rimming yapmam harika olur. Aynı şekilde onun bna rimming yapması. Ayakkta birbirimizi köpükleyip vucudumuzun her zerresinde köpüklü parmak ucunu gezdirip tahrik edip azdırmak. Islak ıslak oral seks yapmak testislerinden akan suyu yutmak. Ilık suyla penisine basınç uygulayıp uyarmak. Kuvet uzanıp öpüşmek öpüşürken penisini köpükleyip okşamak kuvvetin önünde oturması ve kuvetten köpüklü ayaklarımı çıkartıp penisini ıslak sıcak kaygan ayaklarımın arasına almak gibi bi çok fantezi yaşayıp yaşatabilirim. Kısaca ben kesinlikle duş diyorum 🔥
İlla ki yatakta olmamalı millet olarak rahatlığı seven bir milletiz zora gelemiyoruz :D Seksin mutfakta başlayıp, yatağa taşınanı ve seks sonrasında partnerle beraber duşa girilip duşta tekrardan yapılan seks daha iyidir :) Böylelikle Mutfaktan yatağa yataktan duşa dolaşmış oluruz :P
Duşta da güzel olur fakat.. Yatakta daha konforlu ve pozisyon çeşitliliği fazla olur.. Kayma düşme riski olmaz... Hem dinlenme hem hızlı olma şansı verir.. Kadının tutunabileceği yer daha fazla olur sonuçta zevkten çıldıracağı için 😉🙂👍🏻
Yatakta olması kadın için daha rahatlatıcı oluyor. Tabi haz ve zevk için duşta başlanıp yatakta devam edilebilir. Kadınlar genelde rahat bir pozisyonda olmak isterler ki o anın zevkine tam varabilsinler.
Duşta birkere denedim olmaz böyle bişey birbirimize çok sert davrandık suyun altında boğ beni dedi manyak bizdeki fantezi kimsede yok aşırı zevk alıyorum 🥰🤣🤣🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Mekandan, ortamdan bağımsız olarak, o anki arzulara bağlı olarak gelişir. Pis bir bar tuvaleti de olur, manzarası harika konforlu bir yatak odası da olur. Önemli olan partnerle karsi olan istek yoğunluğu.
İllaki yatakta ya da duştamı olmalı. Duşta bende sevmiyorum ama yatak harici bir sürü yer var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yatakta daha ateşli olur alan geniş olur, istediğini istediğin şekilde yaparsın 😄 Duşta da iyi fantezi olur, heyecanı heyecan katar. Damla damla akan suyun altında tenlerin teması kadını domaltmak paha biçilmez bir şeydir