Cinsel Yaşam Küvette seks mi, yatakta olan seks mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Küvette olan seks mi yatakta olan seks mi? 🛁 yoksa 🛌 Küvette seks mi, yatakta olan seks mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her ikisinin de hazzı farklıdır. Küvette ayrı zevk, yatakta ayrı zevk verir seks. Ayrıca bunlardan birini seçmeye gerek var mı? Dönüşümlü olması zaten olması gereken 😉 0 0 Yorumla
AtletikBirErkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Yatakta yapılan hiç bir şeye değişilmez. Küvette ise her şey mümkün olamayabiliyor. yine de onu da yaşamak gerek. her şeyi tatmalısınız. 0 0 Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Küvet de güzel sevişilir kurulanıp yatak da da ilişkiye girilir. Penis suya temas ettiği sürece sıcaklığı değişir o sebeple ile tam sertleşemez. 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yatakta başlayıp küvette bitmesinde bir sakınca yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta yaptıktan sonra kucaklayıp küvete gidiyorsun uzaniyor suyun rahatlatıcı özelligini kullanıyorsun. Sonra güzel bir seksle devam. 0 0 Yorumla
BayHellams Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl İnan bana küvet çok zevkli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küvet olmasada sadece banyoda olan seks mi zevk verir yoksa yatakta mı🤷♀️😂 Yorumla BayHellams +1 yıl Yatak derim o zaman ama banyo da zevkli... Küvette yaptım ben :) Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yatak desem çok mu sıkıcı olurum?🙄🙄 1 1 Yorumla gannicus06 +1 yıl Olmazsın Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İkisinin de yeri ve zevki ayrıdır 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bilmem ki hiç seks yapmadım 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ikisininde yeri farkli 0 0 Yorumla
begümkrby Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl her ikisini de denemedim henüz söwğdöspmxşd 4 8 Yorumla serdarpstne +1 yıl Araba? Yorumla Kaanf +1 yıl Public? Yorumla begümkrby +1 yıl sekse dair hic bir şey 😂 Yorumla Kaanf +1 yıl Hayda KXKAKZKAKZKSOZOSOSSOXOOSOSOOXSOXOOSOD Yorumla Kaanf +1 yıl Aga bakire kız bu dünyada bulunan en nadir şey😁 Yorumla serdarpstne +1 yıl En kısa zamanda denersin mi denir ne denir dwnwiwhw Yorumla begümkrby +1 yıl 😌😌 Yorumla Kaanf +1 yıl 😋💖 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Yatakta seks. 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl seks ne demek 0 4 Yorumla Vuslat200 +1 yıl İki karşı cinsin erkek olanin kıza sokmsina seks denir Yorumla princessNokia +1 yıl hmm tesekkurler Yorumla Vuslat200 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Vuslat200 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence küvet daha iyi 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Herraklitos34 size ne Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yatakta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Her ikisinin de hazzı farklıdır. Küvette ayrı zevk, yatakta ayrı zevk verir seks. Ayrıca bunlardan birini seçmeye gerek var mı? Dönüşümlü olması zaten olması gereken 😉
Yatakta yapılan hiç bir şeye değişilmez. Küvette ise her şey mümkün olamayabiliyor. yine de onu da yaşamak gerek. her şeyi tatmalısınız.
Küvet de güzel sevişilir kurulanıp yatak da da ilişkiye girilir. Penis suya temas ettiği sürece sıcaklığı değişir o sebeple ile tam sertleşemez.
Yatakta başlayıp küvette bitmesinde bir sakınca yok.
Yatak😋hele bırde yatak yüksekse tadından doyum olmuyo
Yatakta yaptıktan sonra kucaklayıp küvete gidiyorsun uzaniyor suyun rahatlatıcı özelligini kullanıyorsun. Sonra güzel bir seksle devam.
İnan bana küvet çok zevkli
Küvet olmasada sadece banyoda olan seks mi zevk verir yoksa yatakta mı🤷♀️😂
Yatak derim o zaman ama banyo da zevkli... Küvette yaptım ben :)
Yatak desem çok mu sıkıcı olurum?🙄🙄
Olmazsın
annenı bana getırır mısın
İkisinin de yeri ve zevki ayrıdır
küvette demeyen de ne bileyim
Bunlar özel konular...
Bilmem ki hiç seks yapmadım
inan hiç fark etmez şu an :d
Ikisininde yeri farkli
her ikisini de denemedim henüz söwğdöspmxşd
Araba?
Public?
sekse dair hic bir şey 😂
Hayda KXKAKZKAKZKSOZOSOSSOXOOSOSOOXSOXOOSOD
Aga bakire kız bu dünyada bulunan en nadir şey😁
En kısa zamanda denersin mi denir ne denir dwnwiwhw
😌😌
😋💖
Yatak
İzlemeyın şy p*rno ya küvette olacak iş mi p
Küvet
Yatakta seks.
seks ne demek
İki karşı cinsin erkek olanin kıza sokmsina seks denir
hmm tesekkurler
🤣🤣
Rica ederim
Yatakdır galiba
Yatak
bence küvet daha iyi
@Herraklitos34 size ne
Yatak da tabi ki
küvette vajinana sabun kaçar, dikkatli ol derim.
Tabii ki de yatakta.
Yatak da
yatakta
Yatakkk tabi
İkisi de harika
Yatak
Yatakta