Ne diyeyim ki 🤷♀️
Unutulmaz seksin olmazsa olmazı nedir?
Ne diyeyim ki 🤷♀️
Romantizm, titreyen mum ışığında karşılıklı öpuşmeyle başlayıp, dudaktan tüm vücuda yayılan tutku ve istekli arzuları vücudun her noktasına dinleyerek, tüm gizli noktalarının kilitlerinı açıp parlatıp aynı anda titreyerek bosalıp boşaltmak tüm tellerini titreyerek aynı frekansa gelmek olmazsa olmazlardandir
Unutulmaz olması 🤭 bir kere en başta unutulmaz olması... ha benim için de şöyle bir şey var hiç yapmadım ama artık öyle bir şey istiyorum hep, beni çocuğu gibi karnına göğsüne yatırıp em, irmesini istiyorum 🤭🤭 hatta bazı kadınlarda daha doğum yapmadan bule süt gelebiliyormuş öyle olsun veya doğumdan sonra süt gelmeye başlayınca o halde
.. 🤭
Çok tuhaf bir hayal..
Saatlerce bitmeyen oral
Bir süre sonra sıkılır insan
Doğru ellerde doğru dillerde işi bilenle neden sıkılma olsun
Saatlerce oral ne biliyim neyse erik yerken bu sohbet olmadi..
Meyve tercihi bir kere yanlış 🤣🤣
Valla kiraz erik on numara
Herkesin damak tadı farklı tabiki afiyet olsun
Sağ ol
Teşekkür ederim arkadaşım çok naziksin 🙏
Tutkudur bir tane film izlemiştim mükemmel bir film zamanında izlenme rekorları kırıp ödül almış bir film ve filmde şöyle bir cümle geçiyor diyor ki eğer gerçekten zevk almak istiyorsan kızın kulağına yaklaşıyor ve söylediği şey şu seksin gizli bileşeni aşktır yani tutku
Evet aşk ve tutku
Cevap
33Cevap
Ön sevişme uzun öpüşme veya anal olabilir
Tutkulu iki partner, karşılıklı yoğun arzular ve cinsel tensel çekimler, yataktaki ten uyumu, yeniliğe acık olan monoton olmayan partner..
Deliler gibi arzuladığın bir adam yeterli. Onunla ne yaparsan unutulmaz olur zaten.
Aynen aşk varsa gerisi zaten güzel olur.
Duygusal bağ zevke dönüşür diyosun yani :)
Sınırsıza yakın olunması harika bir uyumla beraber..
Seksin olması için her şey tam ise, unutulmaz olması için; arzu, istek, şehvet, tutku... vs. hepsi olmalıdır. Seks sınırsız olmalıdır, kadınların çekindiği anal ve oral serbest olmalıdır. Çok uzun bir ön sevişme olmalıdır. Boşalma sonrasında seks bitmemelidir. Biraz sevistikten sonra tekrar devam edilmelidir
Anal ve oral derken, sen yapıyor musun bunları?
Romantizm sonrası sert ve tutkulu, vajinal ve oral ile karışık seks.
Biz niye eig yapamıyoruz ya.
👏👏👏👏
Kadını çıldırtana kadar yalanmadık yerini bırakmamak..
Bir de hassas noktaya dil ile uzun süre uygulama yapmak...😋
Kalp altındaki midenin üst bölümündeki o yerin yanması ile şehvetin büyüklüğü. İkisi varsa orgazmlar kaçınılmaz ve doyum çok yüksek.
Güzel bir oda+yatak+loş ışık, müzik, hafif dans ve alkol :D
Detaylar önemli tabii
Çok fazla detay var bunlar kesinlikle olması gerekenler. Seks öncesi giydiğimiz kıyafetler, parfüm, gidilen mekanlar, gülmek, eğlenmek, yemek vs. hepsi seks öncesi bir bütün bence.
Haklısın..
Sevişme süresinin uzunluğu ile orantılı diyebilirim sevişme ne kadar uzun olursa birleşme o derece haz dolu ve unutulmaz olur
Kesinlikle duygu yoğunluğu. Duygular hat safhada olmalı ki unutulmaz bir seks yaşanabilsin
Heyecandan kollarının arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığına bırakacak kadin oncelikle
Seksi iç giyim, fanteziler, kostümler, oral ve mekan zaman tanımamak
Kadın ateşli olmalı, iyi oral seks yapmalı , dirtytalk yapılmalı,
Saatlerce sevişmek... O hazzı zirvede bırakmadan devam etmek.
Tutku ihtiras ilk aşk ilk ilişki olması sadakat ve vefa olması
birincisi iyi bir oral ile başlamak
ikincisi aynı anda boşalabilmektir bence
Mükemmel zevke getiren oral ve her posizyonda partnerinin zevkten havalara uçması
Unutulmaz kişi ile olması
Ten uyumu loş ışık güzel parfüm kokusu
Unutulmaz fantazilerle
On sevişmeyi uzun tut gerisi final zaten
Sevdiğin kişiyle beraber olmak
İki tarafta doydu ise yeterli bence!
Aşk. Bi de extazi shsjs
Resimdeki şey olabilir 😂
Ön sevısme
Kesinlikle..
üç boyutlu gözlük
O nasıl oluyor yaa
zamane asklar iliskiler erotizm hepsi internet :)
bir uc boyutlu gozlukleri olsun bari :)
Dil darbeleri anal vajinal dilini sokup sokup cikaracan 💦
Tutkulu ve ateşli iki adet partner
Pozisyon
Ön sevişme
Sınırsızca olması
On sevişmeli ve oral seks
Sana mesaj gönderemiyorum
Ön sevişmesiz zevki olmuyor
fantezi bence
Yalamsk *
Sağlam oral seks