Bence herkes her şeyi hissettiremez binlerce kişi ile olabilirsin ama gerçek tutkuyu hazır sadece tek bir kişiyle yakalayabilirsin her farklı kişiyle yaptığın sekste farklı şeyler hissedebilirsin ama bir tanesi öyle hissettirir ki bir daha asla vazgeçmeyeceğin farkına varırsın. Bir filmde duymuştum kadın şöyle diyordu seks ilkesi bileşeni tutkudur Ve bunu sadece aşktan sevgiden dünyaya getirebilirsin bu yüzden hep diyorum gerçekten aramızda duygusal bir şeyler olan sizin kalp atış ritminde değiştiren insanla yapın ne yapacaksınız ki gerçekten sevişmiş olasınız onun dışında seksi herkes yapar ama çok az kişi sevişir.
Seksi unutulmaz ve istilen seviyeye getirmek için 3 kural vardır, bedensel doyum, görsel doyum ve ruhsal doyum
Bedensel doyum; aldığınız zevk ve yaşadığınız orgazmlarla orantılıdır tabi hem vajinal hem klirol orgazmdan bahsediyorum
Görsel doyum; partneriniz vucut orantılarının beklentilerinizi karşılıcak seviyede olması gerekir özellikle sevişirkenki görüntünüz bile sizi yükseltmede önemli rol oynar
Ruhsal doyum; bir bireyin kadın ya da erkek farketmez cinsel doyuma ulaşmasındaki en büyük faktördür, buda cinsel birleşmede aldığınız zevk, acı, sertlik ve pozisyon bilgisi ve kendi vucudunuzu nekadar keşfettiğinize bağlıdır
Hazzın en üst seviye de olmasını sağlayan dinamikler vardır. Tüm bunların kombinasyonunu kiminle yaşamış isem o seks benim için unutulmazdır. Tabi ki karşılıklı olarak😉
Kesinlikle karşındaki kişidir şimdi abartmak istemiyorum ama meslegimden dolayı çok kadınla birlikte oldum kimi afedersin cenaze gibi sadece uzandı öyle kimide öyle güzel seks yapiyorduki hala bile unutmam
Saatlerce ön sevişme masaj yapmak vücudu yumuşatmak yalamak güzel sözler söylemek onu şımartmak sonra yavaşça başlayıp daha da giderek sertleşmek tokatlamak hırslı şekilde parçalamak en son evde deprem oluşturmak :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
alttaki resimi yaşayacak kız var mı ki unutulmaz olsun? hep bir önyargı hiç kimse tanımaya çalışmıyor. istekli tutkulu iki farklı kişi keşfetmeye neden çıkmaz ki