Vücudu harikaydı. Seksi sanat gibi yaşıyordu. Zor orgazm olan biri olduğu için 1-1,5 saat sürüyordu. Seks onun için hayatın en önemli üç maddesinden biriydi. Teni ve ağzı güzel kokuyordu, vajinası ise çok bakımlıydı. Toplamda 6 gece beraber olduk ve sonra bir daha birbirimizi aramadık.
O yeniden bir partner buldu ama ben ondan sonra epey bir zaman kimseyle beraber olmak istemedim.
İşin ilginç yanı, ben tek eşlilikten yanayken o çok eşliliği yaşayan ve isteyen bir kadındı.
Selam. Benim için her seks unutulmazdır. Hiçbirini birbirinden ayırmam. Ancak sadece bir kişi ile yaptığım seks hepsinden ayrı zevk verdi çünkü 2 sene arzuladım ve peşinden koştum. Ehh sonunda onunla ilişkiye girince o 2 senenin acısı çıktı diyebilirim. O yüzden aşırı zevkli ve harikaydi. Ehh kadın tecrübeli ve olgun olunca zevki tadı ayri oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beklenmedik anda, beklenmedik zamanda, aniden gelişen spontone olanıydı.. Seks degildi sevismeydi ama en az seks kadar zevk vermişti. Bide oral olunca zevk ikiye katlandı Cok güzeldi.. Önemli olan kadının bedenine degil ruhuna dokunmak, ruha dokununca kadın daha da mutlu eder erkeği olduğundan fazla.. Ozamn da o kadar çok zevk alınır ki 🥰🥰
Herkesin çok kolay sahip olup beraber olduğu kadın değil herkesin hayalini kurup beraber olmak istediği bir kadınla sadece kendinin yaşadığı seks unutulmaz başkan yani kısaca herkes hayal eder ben yaşarım
ilk deneyim karşı cins ile birleşmiş olmanın keyfıyle almış olduğum tarıfedılemez bır hazda zevk almam unutulmaz bır deneyım ılk olması uutulmazların en ıyısıdır