Sedece seks amaçlı çalışan otellerde bile otel çalışanı ile müşterinin ilişkiye girmesine müsamaha gösterilmez. Kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Ama müşteriyle müşteri olur.
Ben dünyanın 22 ülkesine toplamda 200 civarında seyahatte bulundum. Kaldığım hiçbir otelde otel çalışanının müşteriyle ilişkisi olduğunu be ben gördüm, ne de iş çevremden böyle birşeu duydum.
Herkes yemekteyken lobiye geçip ulu orta sevişmeyecekleri için şahit olmamanız çok normal. Her riskli iş gibi gizlice yapar yapan, duyan da gören de olmaz.
6 sene aktif otelde çalıştım. Müşteriler ile içi içe oldum. Genelde odalarına kadar girerdim herhangi bir sorunda. Birçok kadını çırılçıplak gördüm. Birçok kez böyle davetlere maruz kaldım. Fakat hiçbir zaman yeltenmedim. Çünkü işin sonunda tecavüzcü damgası yemek var. Her şeyden öte yaptığın işe saygısızlık olur. Belki birbirini tanımayan iki müşteri daha ateşli olabilir.
Yaşadığım Gerçek olayda Otel çalışanı İle oldu Gerçekten İnanılmaz bir keyif almıştım Kadın da dul çıkınca Gidene Kadar Otel odasında O temizlik bahanesiyle sürekli sabahın erken saatinde gelip düzenli yapar olmuştuk Sonrasında İse İnanılmaz Anlar Yaşamış olduk Çok Zevkli ve Ateşliydi
Önemli olan nerede olduğundan daha çok aslında kimin ne olduğunu mesela birisi karşına çıkar tamam mı diğer erkeklerden farklıdır sen bunu hissedersin daha sonra içinde ona karşı bir şeyler oluşmaya başlar seversin sürekli onunla konuşmak istersin görmek istersin belli bir yerden sonra artık ilişki yaşamak istersin işte o tutkuyla yaşadığın ilişki unutulmaz olur
Sorunun soruldugu sekiller de değişkenlik gosterebilir.. Bi otelde ben musteriyken mi otel çalışanı ya da misafiri.. Bi otelde ben çalışırken mi otel çalışanı ya da misafiri... 😂😂 fakat her 4 noktada da tek bir ortaklık var... Hangisi daha cok zevk verirse.. 👍👍
30 senedir truzimde otellerdeyim çalışanlada misafirlede sek. s yapmadım. sadece bir kez 21 sene önce misafirle gece terasta öpüşmüşdük. yapmak isteseydim bazı yaz sezonlarında hergün başka kadınla imkanım oldu yapmadım.