+1 yılBilmem. Öncesinde iyi hazırlanman lazım. Zart diye girmeyecek yani. Önce tek parmak, sonra çift parmak. Öyle alıştıracaksın kasları. Kas gevşetici ve kayganlaştırıcı önemli. Kas gevşeticiyi penise bulaştırmasın tabi, ereksiyonu gidebilir. Yaptıktan sonra ılık suya oturman iyi olabilir. Yüz üstü uzan, gün boyu dinlen. Alışınca zaten çok sorun olmaz herhalde. Önemli olan erkeğinin işi bilmesi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFotodaki kişi sensen ve ilk kez yapcaksan 4 ile 5 gün arasında değişiklik gösterebilir öte yandan partnerin olacak davar insan gibi görünüp hayvani davranışları varsa yani hafif göbekli suratı etli elinde telefon ile dolaşan hanzo ise bence girme o işe 10 gün bile sürer
00 Yorumla
İşini bilen birisi orayı iyice yumusatip kasları gevşetici, sende fazla sıkmadan, kendini kasmadan biraz ilk girişte zorlanırken, kafa iri olduğunda o içine girip kaybolmasına yavaştan başlar sert olmazsa 1 veya 2 gün tatlı acı olabilir alışınca rahat yaparsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılİlkkez alcaksan 1 2 gün sürer en fazla ama ben ilk anal ilişkimi16 yaşımda yapmiştım acısı ertesi gün geçti ki ciddi bir acı değildi sadece kuru şekilde direkt girdiği zaman 2 3 gün otoramadığmı hatırlıyorum yoksa içinde boşalmadığı sürece sorun olmaz analde içine akarsa çıkması baya zor
22 Yorumla- +1 yıl
Niye zor ki çıkması?
- +1 yıl
Temizliğini nasıl yaptın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBecerikli olgun bir erkek seni güzel hazırlarsa ve gerçekten becerikli bir şekilde yaparsa çok fazla sürmez Çok da zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılYapanlar var arkadaşlarımdan. 1 hafta oturamıyorlar...
11 Yorumla
+1 yıl1 hafta sürebilir diye biliyorum. Ayrıca hayvan gibi şaaptıysa daha uzun da olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNasıl olduğuna göre değişebilir. 1 hafta da sürebilir 1 gün de
00 Yorumla
+1 yılSenin ki hiç geçmez, zorla ve sürekli yapılıyorsun.
00 Yorumlaİlk olacaksa acı hissedersin ama yaptığın kişiye de bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana ve partnerine göre değişir ama 3 gün sürdüğünü söylemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@hilalilith çok sert yapılırsa iyi kayganlaştırılmazsa acılı sancılı olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buna cevap verenler analdan verdi sanırım
10 Yorumla
+1 yılUzun sürer acısına göre
10 Yorumla
+1 yılYapan tecrubeliyse veya degilse ona bagli
00 YorumlaPenise göre değişir. Ben yapmadım bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılpenis aklında 2 3 gun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal ilişki çok günah diye biliyorum.🤷🏻♀️
30 YorumlaBilemiyorum Altan
10 Yorumla2_3 gün
00 Yorumla
+1 yıl5 gün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 gün
10 Yorumla
+1 yıl3 gün