çok değişik kişilerle evli ya da bakire kadınlarla yaptık içlerinden ilk başta hayir diyen olsada ikinci ve diğer seferlerinde en az benim kadar istediler çoğu yorumdada zevk almaz yorumları saçma geliyor sizce özellikle yaşayan kadınlara sorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisiden kisiye degisebilir :/ herkes farklidir bazenndurumdan durumada degisebilir.. ortam kisinin kendisi cinsel hayatiniz ve o kisiyle olan iliskinizin kendisi bi cok faktöre bagli analdan zevk alip almamak..
27 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın ama benim bütün yaptıklarında en az benim kadar zevk alıp istediler gerçi doğru yapıldığından zevk almamak mümkün değil gereken özeni gostersikten sonra çoğu erkek egoisylt bencil olup kuru ve sert yapması acı ve isteksizlik uyandırır kadında peki senin deneyimin oldumu anal konusunda
Cevap sahibi+1 yılKendi kendime evet oldu baska birisiyle yasamadim bilmiyorum :/
- +1 yıl
Sanırım başkasıyla yasamaman guvensizliktir kendi kendine pek zevk alınacağını sanmıyorum ilişki öncesi hazırlamak için oarmaklatip biseyler sokturdugum oldu ama buluşup yaptığımızda kendi soktugumdam çok ama çok daha zevkli deyip kendi kendilerine yapmak istemediler gerçeği varken
- +1 yıl
Peki kendi kendine yaptığından zevk aliyormusun bence karşılıklı bir erkeğin istemesiyle arzusuyla yaparsan daha zevkli olur
Cevap sahibi+1 yılOlabilir belki bilmiyorum ama henüz bakireyim ve böyle bir deneyim yasamayi düsünmüyorum. Denemek amacli kendi kendime yapmistim. Fena degildi olmak zorundada degil ama zevk almam icin.. ilerde iliskiye girdigimde dener miyim bilmiyorum :/ dini sebeplerden dolayi biraz uzak bakyiorum bu duruma bilmiyorum zaman gösterecek :/
- +1 yıl
Haklısın bende dini acidan çok istesemde o kadar bakire kızın teklifini reddetmistim arkadan yapmayarak ama bı gün önden yaptığım genç kadın üzerimde arkasına sokmuştu ön kadar sıcak değil ılık ve daha çok darlık hissettim penisinmde ama vajinası çok sulandigi için sildiginden o kuruluk hissi olmuştur diyerek belinden kalçalarından çekip daha derine sert bastirmistim ilk sana verdim zevkini çıkar dediğinde farkettim arkasından çıkardım
- +1 yıl
Önden devam ettik boşaldım öne sonrası devam etmek istediğimde arkasını dönerek yoruldum böyle devam et dedi önden yapmaya başladım sonra birden deli gibi istek geldiğinde arkasına tekrar soktum bir saatten fazla gel git yaptım öyle boşaldım ve çevremde anal isteyen bakire kızların coguyla oldum ve ordan en az bendeki kadar türkü onlardada oldu inan gel al beni istiyorum demişlerdi ilkinden sonra
En İyi Cevaplar
+1 yılAnalda ben hiç bişi anlamıyorum mesela hiç sevmem ama vajinn bi başka
23 Yorumla- +1 yıl
Sana yaşatabilen olmamis o zevki her milimi ayri zevk aldiririm sana
- +1 yıl
Hımmm
- +1 yıl
@Ferhat0380 yazdm sana baksana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılAlmazlar. Sağlıklı değil bir kere.
14 Yorumla- +1 yıl
Demek ki kişiden kişiye değişiyor benle yapıp zevk almayan olmadı ama ilk baslarda olumsuz ya da açılmasından korktular ilkinden sonra inan kendileri defalarca istedi
- +1 yıl
Kesin.
- +1 yıl
Aynen kesin sadece ve sade on hazırlık çok önemli yumuşak kaygan olup alistirark
- +1 yıl
Sert ve kuru işte o zaman zevk yerine aci duyarlar
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doğru yapılırsa zevk alırlar
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede yani soğuk bakıyorlar ama yaşayınca hep anal istiyorlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği