Aynen dokunup oksanip minik deliğinde o sürtünmeyi hissettinmi fikrin değişir önemli olan analda aceleci olmamak ön hazırlık sonrası tutku haline gelir
Deneyelim zaten on sevişmede zaten kendin gotunu * bastırıp biran önce almak istersin hazır olduğunu ben hissederim yumuşayıp kayganlastimi ilk sertligiyle değil yumusakken içine girip serteldimi gtnunun içinde aldın o zevke doyamazsin
Yapsın hem senin hem onun için ilk sertligiyle sokturma ilkin olucak ve bebe yağı hem yumuşatır deliğini hem genişletir acısız çok zevk alırsın bidalsa bile içine cikartmazsin içinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence sayısı çok azdır şimdi herkes kendini belli eder
😎👍
Acele edilmez ve sabırla yapılır, kadın beklenirse zevkten uçurabilir bile.
Öyle olmasa gayler analdan haz alamazdı.
😎👍
Çok yaptım anal ve zevk almayan kadına rastlamadım hatta ilkinde tereddüt etseler de sonra kendileri anal istiyor
😎👍
Kanka geneli almiyor ama biz erkekelr icin cok zevkli ya
😎👍
Anala ne gerek vardı karşı tarafın talebi olmadıkça
😎👍
Alırlar. Ancak erkek çok çok önemli.
😎👍
Acıdan mı zevk alıyorsunuz yoksa gerçekten zevkli mi?
Bence çok nadir ama ben alanlardanım
😎👍
Emin misin
Aynen
Hiç bi erkek için o günaha girmem
😎👍
Evet çok günah bı o kadarda çok zevkli
Ve sagliksiz da yani. Cok sacma hele bekaret icin anal tercih edenler ayri aptal
Neyse iyi geceler beyler
Analdan değilden acıdan zevk alıyorlar
😎👍
öff yok ya
Ama öyle bir zevk yok ya adeta turku
😎👍
@Ferhat0380 anal sevmiyorum ya içim kalkıyo
Acidanmi hijyen konusumu
@Ferhat0380 ikisi de
Tek sende değil bütün kadınlar ilk başta böyle düşünüyor ama çok yaptım cogununda analdan ilkiydi
@Ferhat0380 olabilir tabi ama şu an sıcak bakmıyorum
Ben senin fikrini değiştirmek isterim yaptıkça o zevk sendede tutku haline gelir
@Ferhat0380 kimse değiştiremedi kardeşim bdjbjhfvbjh
Onlar beceriksiz demek sana hissettirememis yoksa kendin kalçalarını ayırıp davet ederdin
@Ferhat0380 diyosun dbchbh
Aynen dokunup oksanip minik deliğinde o sürtünmeyi hissettinmi fikrin değişir önemli olan analda aceleci olmamak ön hazırlık sonrası tutku haline gelir
@Ferhat0380 deneriz o zaman fbhbjh
Deneyelim zaten on sevişmede zaten kendin gotunu * bastırıp biran önce almak istersin hazır olduğunu ben hissederim yumuşayıp kayganlastimi ilk sertligiyle değil yumusakken içine girip serteldimi gtnunun içinde aldın o zevke doyamazsin
@Ferhat0380 sevgilim istiyodu ben yapmıyodum cesaretlendirdin beni hadi bakalım yapsın
Yapsın hem senin hem onun için ilk sertligiyle sokturma ilkin olucak ve bebe yağı hem yumuşatır deliğini hem genişletir acısız çok zevk alırsın bidalsa bile içine cikartmazsin içinden
@Ferhat0380 tamam bhcbcjewq
Hiç elleyip okşayıp opmedimi poponu
@Ferhat0380 yaptı tabi
Almasa niye yapsın
😎👍
Tercih meselesi bu biraz ama alanı gördüm
😎👍
Ben kesinlikle karşıyım
Almıyor
Denedin mi hiç
Zevkli oluyor
Zevkli olan anal mı acı mı?