Aslında elimizin nereye gittiği o an istedigimiz şeyi de belli ediyor.. Partnere ufak bir sinyal veriyoruz o da sinyali alışına göre kendini gosteriyor :)) Sonuç olarak onun ne istedigini de anlayabiliyoruz
Öpüşürken ellerin nerede olduğunun önemi var mıdır?
Hayır pek bir önemi yoktur boşta kalmasın yeterli bir çok yere gidebilir kafayı tutabilirsin saçları sıkabilirsin omuzlara gidebilir bele gidebilir popoya gidebilir yani gidebileceği bir çok yer var önemli olan tek şey eller boşta kalmaması.
Soruyu okuyunca ilk aklıma erkeklerin daha çok seçeneği oldugunu ve bunun haksizlik oldugunu düşünüyorum... Öpüşürken erkek kadının göğüslerini kalcalarini vajinasini gibi gibi bir çok özel bölgesine dokunabilir. Fakat biz kadınlar erkeğin memesini sıktığımızı düşünsene komik ya da kalçasını avuçladigimizi hadi bunu yapıyoruz ama şu an gözümde canlanınca kahkaha atiyorum Kendi kendime... ÖPÜŞURKEN dokunulan bölge o an olacaklara yön verir. Masum mu kalacak yoksa ilerisi mi olacak dokunuşlar bunu belirler.
Elini direk kalçaya götüren, kalçayı sıkmaya falan çalışan erkek bildiğin katışıksız acemidir. Elini kalçanın ile bel arasında, ayrıca bir de boynun yan taraflarında, kulaklarının arkasında hafif dokunuşlarla dolaştıran erkek işini bilen erkektir. Bunun harekete geçiremeyeceği kadın daha tanımadım. Asgari 100 deneyim…
aslında var saçlar da dirseklerde kulaklarda omuz da sırt ve belde kalçalarda dolanan eller kısacası tüm vucudu ateşleyen eller öpüşürken tadı ısıya çevirmenin en güzel yoludur