Cinsel Yaşam Öpüşürken eller nerede gezmeli? Armen115 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben öpüşürken kadınımın poposundan sıkıca tutup kendime çekip bacak arasında sert bişeyi hissettirmeyi seviyorum 😊 Öpüşürken eller nerede gezmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NEYSEk Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Her yerde gezmeli, :) dikkat ettim de hep sadece kızlara açık soruyorsun cinsellik sorularını, özel bir nedeni var mı bunun? :) 1 3 Yorumla Armen115 +1 yıl Erkeklere ilgi duymuyorum 😊 NEYSEk +1 yıl İlgi duymakla ilgisi yokki bunun, belki onlarında bir görüşü vardır, öpüşürken ellerini nerede gezdirmeyi sevdiğini söylemek isterler. :) Armen115 +1 yıl Gerek yok bence
yaneyyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beli kavramali, kizlar bu harekete bayilir 1 1 Yorumla Armen115 +1 yıl Evet 😊 Yorumla
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ellerin bel, yüz veya omuzlarda durması yeterli. 3 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Sen yazmışsın zaten üzerine söz gerekmez 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her yerde gezmeli, :) dikkat ettim de hep sadece kızlara açık soruyorsun cinsellik sorularını, özel bir nedeni var mı bunun? :)
Erkeklere ilgi duymuyorum 😊
İlgi duymakla ilgisi yokki bunun, belki onlarında bir görüşü vardır, öpüşürken ellerini nerede gezdirmeyi sevdiğini söylemek isterler. :)
Gerek yok bence
Beli kavramali, kizlar bu harekete bayilir
Evet 😊
Ben niye bu soruya davet edildim yaaaa
Sorularina davet etme lütfen
Ellerin bel, yüz veya omuzlarda durması yeterli.
Sen yazmışsın zaten üzerine söz gerekmez
Kalcalarda.
Ben göğüslerimden gezdirmesini belimde ve popomda