Bence erkek kadını destekleyici şeyler yapmalı. Şahsen ben öğüşürken bazen kendimi sersemleşmiş hissediyorum bedenimi zor tutuyor gibi hissediyorum. O yüzdwn belim ve başımda bir el hiç fena olmaz. Hem şaçlarımı sortımı okşar heö de bana destek olur. Ben ise saçlarını boynunu okşamayı seviyorum. Kulağının hemen altını okşamaya bayılıyorum hem saçını hem yanağını hem boynunu aynı anda okşayabiliyorum. Ve nedense orasını okşamak bana ayrı bir tat veriyo. Erkeklere sorsan hepsi organını der ama bence o bir tık daha ilerisi için iyi.
hangi erkeğe sorduğuna da bağlı. Daha önce hiç öpüşmemiş hiç sevişmemiş burada kendini playboy diye tanıtanlar öpüşmeyi bile istemeyip direkt seks derler :D şehvetli bir öpüşmeyse iki el de kadının belinde olmalıdır ama romantik bir öpüşme de mutlaka saçlar veya omuz okşanmalı. Ayrıca kulak altı ve boyunu okşamak yerine kısık nefeslerle küçük öpücük atılırsa içinde yanan alev yanar dağa dönüşür. Partnerin ya da sevgilin varsa dene ;)
@Hatalıüretim herkesin zevkleri farklı. Boyundan çok hoşlanıyorum. Hem boyunla ilgilenmekten hem de ilgilenilmesinden. Sevgilim manyak gibi öpüyor zaten nefessiz kalıyorum resmen. Öpüşürken de boynunu okşamak çok çok hoşuma gidiyor. Normalde de boynunu öpmeyi koklamayı çok severim minik minik öperim sokulurum boynuna. Bana haz veriyor.
Her yer... Ben bir kız olarak, boynuna sarılırım saçlarının arasına daldırırım elimi, göğsüne koyarım yanaklarına koyarım o an tüm bedene dokunmak güzel
Genelde çiçeği burnunda ilişkilerde yaşanan bir triptir. İki taraf da aslında ne kadar ileri gidebileceklerini belli etmemek için masum, saf, temiz insan taklidi yapmaktadırlar. Sadece öpüşerek, öpüşürken en fazla el ele tutuşarak takılırlar. Ama elbet bir tarafın canına tak eder ve o deneyimsiz görünen eller anında yerlerini bulurlar.
Önce yüz ve boyuna dokunmalı, daha sonra göğüslere ve kalçalara doğru inmeli. Özellikle kalçaların delice okşanması ve sıkılması kadını çıldırtacaktır...
Sirasiyla yanak sac boyun ve koynuna Orda eller 2ye ayrilir biri gogsune iner ve orda kalir Digeri bele ordan kalcana Bu esnada dizmini yukari kaldirir kasiklarina surterim Ve kalcan elimi kasiklara goturur tadini almasini saglarim Kivama gelincede kalcalardan kavrar kucaklar uygun yere tasirim
Erkeğin elleri omuzlarından sırtına;belinden en can alıcı yerine, popoya uzanmalı..
Kadınınki ise erkeğinin saçlarında, boynunda sırtında, omuzlarında ve poposunda...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz öpüşürken genelde elim boynunda ya da yüzün de oluyor saçlarının arasında oluyor onun elleri belimde kalçam da gögsüm de değişiyor bu mesela ayaktaysak kalçam da falan oturyrsk belim de ama benim favorim genelde kucagında öpüşmek
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadının eli erkeğin boynunda erkeğin eli kadının belinde ua da popusunda bence 🙈
Kadininki erkeği omuzlarinda ya da erkeğin göğüslerinin üstüne dayanmis şekilde erkeğin elleri ise kadının belinde ya da ortam daha tutkulu olmaya müsaitse popoda
En İyi Cevaplar