Nişanlıma sexting esnasında bi kelimeye vurgu yaptıgında hoşuma gittigini söylemiştim. İşteyken arıyor t.. şak diye vurgu yapıp kapatıyor. Sürekli onu söyleyip ses atıyor. Nasılsın diyorum onu diyor cinsellikten sogudum. Nişanlımdan sogudum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanlarin hassas noktalari hosuna gittigi takdirde dile getirilmesi dillendirilmesi guzel. Bokunu cikartmamak gerek. Bokunu cikartincsds bu tarz sogumalar oluyor. Nas hosuna gidiyorsa hosuna gitmedifinide gulerej degil ciddi sekilde dile getirirsen ama istekli oldugu zamands degil saglikli dusunebilisgi zamanda dike getirki mesaj yetine gitsin. Cunku cogu insan hormonu aklinin onune gecip dusunmesine engek oluyor. Bu yuzden bu zamani sec bu konuyu konusmaj icin ve ses tonundanda ciddiyetini belli et.
01 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kere mesajda söyledim ama pek yeterli olmadı yüz yüzede deneyecegim
En İyi Cevaplar
+1 yılTepki goster.. basit degil mi? Ben hoslaniyorum dedim sen 3 gunde seksten senden kelimeden soguttun her seyin bir yeri bir zamani var kendine gel diyerek uyarabilirsin bunu yapmadikca o siniri belirlemedikce bunun gibi sryler cok yasanir ve bunu buraya yazmak yerine iletisim kurmamanta iliskiyi riske atiyor haberin olsun bebis
03 Yorumla
Soran+1 yılYa söyledim bi kaç kere ama anlatamıyorum nerde yanlış yaptıgımı bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Dedigim sekilde sert bi tavirla uyardin ve anlatamiyosun oylemi? O zaman gonder tedavi olsun bebişko bunla mi oynayacaz yav. d gel sen bizim masamiza okeye dördüncü ariyoz taş çalabiliyon inşallah. ss
Soran+1 yılTabi okey benden sorulur reis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani cok yapilmamasi gereken bir durum olmaliydi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKnk hoşuma gidiyor sanıyor uyarıncada naz sanıyor kaldım böyle mal gibi
- +1 yıl
Azdirmak istersin kabul de her seferinde bunu sanki tiki varmis gibi yapmakta cidden mallık
+1 yılilişkini gözden geçirmen için bır fırsat işte :) bu kişi ile bir ömür geçer mi diye kendine sor
00 Yorumla
+1 yılSenin nişanlında zihinsel bi sorun var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde zeki bi insan
+1 yılShdkfjdksk trolleri özledim
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim ciddiyim
- +1 yıl
Hadi lannn fjfjdj
Resmen tas gecmis seninle.
00 YorumlaBırak direk soğuduysan uzatma
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyım knk sadece bu sebepten bırakamam ki
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk mu daha
00 Yorumla
+1 yılNişanlın mal mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanı bitir
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden bitiremem ailem sorsa ne diyecegim
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞkşak şak😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte vurgu önemli 😀
00 YorumlaNe dedi
00 YorumlaAbartmış canım
01 Yorumla
Soran+1 yılUyarıyorum anlatamıyorum ne yapmalıyım
+1 yılŞımarık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNişanlın canım mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler