Bakirim ve şu an beni çok kötü etkiliyo sürekli bi ereksiyon halindeyim artık huzursuz oluyorum bu durum nasıl libidomu düşürebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bir üroloğa gidin. Hormon seviyenizi ölçtürün. Genellikle testosteron seviyesi yüksek olunduğu zaman bu durum söz konusu olur. Bunu regüle edebilecek ilaç önerecektir size. O zaman normal seviyeyi sağlayabilirsiniz. Ama şunu unutmayın bu durmunuzdan istifade etmek isteyecek bir partneriniz olduğunda tadından yenmez 🤗
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks yapınca o azgınlık azalıyo sadece reel de istiyosun
024 Yorumla- +1 yıl
:d hadi Ya
- +1 yıl
Zaten şuanda da real de istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamamda işte reel isteğide var mesela ama aynı zamanda deli gibi sanaldan bile istiyosun ya ne biliyim p*rno vs işte bakir olanyınca o p*rno isteği bile nadiren geliyo
- +1 yıl
Ya tamam da işte ben böyle kendim gibi aç birini bulamıyorum dur yavaş falan değil devam et diyen birini istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılAhahahhah o aç değilde libidosu tavan birini bulman lazım ona bakarsan bende yani dur demem
- +1 yıl
Ya kast ettiğim oydu zaten😅.
Ben çoğu şeyi denemek istiyorum ya. he işte bana da senin gibi dur demeyen lazım😄
Cevap sahibi+1 yılAhahaha her şeyi denersin ben ikinci seferde anal bile yaptım ilk seferde oral seks vs oral her şey 😂😂😂 meraklı libidolu böyle oluyo
- +1 yıl
Ben ağırdan alıcam ya herşeyi
Cevap sahibi+1 yılOoo hahaha bence dayanamazsın 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Oral anal olucak tabi ama böyle okşama sürtme falan onlar cazip ediyo
- +1 yıl
Ya ilkde zaten erkenden boşalırım sonra yavaş yavaş devam
Cevap sahibi+1 yılYa bide sevişme süresi uzun olucak ki bi süre bunların hepsiyle azdıktan sonra yapıcaksın
- +1 yıl
Bende bide şöyle bişey var hemen soyunsun istemem ya böye iç çamaşırı tayt vs. önce üstündeyken bişeyler yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet büyük ihtimal benim yaptığım kişide bakireydi ilki erkendi
- +1 yıl
Offf ya bu kadar konuşmak bile ufaktan bi ereksiyona soktu
Cevap sahibi+1 yılAhahahhaha zaten öyle tadı çıkar hemen soyunmuycaksın elini içine sokup ya da üzerinden okşamak falan mükekmmel şetler bunlar 😅
- +1 yıl
Ya da üzerinden dedin aha dedim tam hayalimdeki
- +1 yıl
Bişey diyimi bizim fanteziler sanki uyuşuyo gibi😅
Cevap sahibi+1 yılAhaha belli belli aynı uyuşuyo her şey
Cevap sahibi+1 yılAhahahah benimde içimden bi sana istek atmak geçmiyo değil ama atmıyım gizli kalcam
- +1 yıl
Ya gizli kalıyosun ki zaten yine
Cevap sahibi+1 yılİşte dm e gidersem profilimle yazıyorum kararsızım çünkü ben sexting yapmam yani
- +1 yıl
Bende sexting istemiyorum ya artık real istiyorum
- +1 yıl
Amacım sexting değil ya tanışmak falan yani çünkü cidden böyle kafa dengi ten uyumu falan bunlar zor bulunuyo
+1 yılPrize kerkin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım