Öncelikle “ama aşığım” söylemini bir kenarı bırakmanızda fayda var. Aşık olmak istemediğiniz şeyleri size yaptırıyor olmasına sebep olmamalı. Cinsel yaşam uçsuz bucaksız bir deniz gibidir. Fantezilerin ucu bucağı yoktur. Partneriniz sert davranmak isteyebilir, grup isteyebilir, anal, oral isteyebilir.. Sonuç ne olursa olsun önemli olan kıstas iki tarafında bu işten zevk almasıdır. Bazen tek tarafı düşünerek birisi fedakarlık yapabilir bu normal ama bu durumu genellemek ya da seviyorum yeterki mutlu olsunlara yerini bırakırsa uzun sürede farklı hisler ortaya çıkabilir. Konuşmak konuşmak konuşmak.. Ne kadar derdimiz varsa bir o kadar konuşmuyor, aksine uzaklaşıyoruz. O sebeple yönlendirin. Sevdiğiniz sevmediğiniz ne varsa.. Yönlendirin. Zaman zaman istediklerine izin verin fakat onunda sizin isteklerinize önem verdiğinizi hissediyor olmanız kaydıyla.. Kendinizi, bedeninizi iyi tanıyın. Herkesin bir tuşu vardır. Kimisi koltuk altına bir dil değince çözülür, kimisi bir dokunmayla.. Kimisi oral yolla uyarılınca, kimisi anal seks ile.. Konu ne olursa olsun, önemli kriter iki tarafında keyif almasından geçer. Açık iletişim hayat kurtarır. Keyifli sevişmeler herkese 👍🏼
Yatak uyumu diye bir şey var. Ve bu siz de çok farklı. Sen onu değiştirmeyi düşünme, sen de artık onu düşünme 🙂 çünkü ne o bu huyundan vazgeçecek ne de sen bu serzenişten.
Merhabalar efendim, partneriniz aşırı p*rno baglisi olduğundan dolayı bunları gerçekleştirmek istiyor bunun için ona p*rno dan uzak tutun ama fantazilerini gerçekleştirin yoksa alt benlikten büyüyerek gün yüzüne çıkar sizi aldatan bilir
İstemiyorum demek bu kadar zor olmamalı yaa. Fantezi adı altında şiddet bu ama sizin gibi kabullenenler oldukça erkeklerin dayak fantezisi de bitmeyecek. Kabul etme? bu kadar basit.
Zevk uyumunuz yok. Bu çok kötü. Sende tokatlanmaktan hoşlanıyor olsaydın yoğun bir zevk yaşayacaktınız. durum itibariyle uyumsuz bir ilişkiniz var. İlişkiniz bu şekilde uzun süremeyecektir.
vazgeçme ihtimali yok, p*rno ile alakası yok, adam bdsm zaten, sadece ona sert sevişmekten hoşlanmadığını söyle, anlamıyorsa, kötü anlıyorsa ne mutlu..
Şiddet uygulamak yerine seni sert bir "dille" "uyarsa" daha iyi olur. Sana zarar vermediği sürece uyum sağlamayı deneyebilirsin, sertlikle karşılık verebilirsin, veya ayrılabilirsin.