Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGereksiz neye göre kime göre?
BDSM bir / sadece cinsel fantezi değildir. Ortada yanlış anlaşılma var.
bir çok uygulamasında seks bile yoktur.
Acıdan zevk almak, acı vermekten haz duymak farklı segmentte uygulamalar.
O yüzden eline kırbacı kelepçeyi alan ortada BDSM yapıyoruz diye dolaşmazsa memnun olurum.
İtaat etmenin ve domine etmenin, sado/mazo olmanın sizin düşündüğünüz ve hayal gücünüzle bile ulaşamaycağınız, fifty shades of grey filmi saçmalığındakinden daha derin noktaları vardır.
Herkese göre değildir zaten olmamalıdır. bu yüzden gereksiz kısmı bu işi oyuna çevirenler için doğru evet.28 Yorumla- +1 yıl
Bdsm eşittir acıdan ve acı vermekten haz almak bencede cinsellik adı altında sadistlik, mazoşistlik herkesin kaldırabileceği hatta normal nir insanın yaşayabileceği bir şey degil
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. O yüzden bu dünyada olan biri olarka naçizane tavsiyem normaller uzak dursun
- +1 yıl
Kesinlikle bdsm yi grinin elli tonundan ibaret sanıyorlar oysa çok çok fazlası...
- +1 yıl
@Illecebrous Genelden farklı olanı anlayabilmek herkesin yapabileceği iş değildir. Bu Bdsm için de böyle.. O yüzden bu konuları herkesin anlayabileceğini düşünerek anlatmaya çalışmamak gerek. Herkes dünyayı kendi algısıyla yaşar. Ağzınız yanarak acı biber yemeniz de mantıksızdır ama acı severseniz o sizin için güzel bir tattır. Başka insanların yargılarındaki fütursuzluk sizin yaşam anlayışınızı sığlaştırmıyor.. Yorumunuz gayet güzel ☀️
- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence denemek gerek ve güzel olabilir diye düşünüyorum çaresiz bırakıp karşısında bir şeyler yapmak onu iyice yükseltmek ya da onu seni yatağa herhangi bir ekipman ile sabit dedikten sonra çaresiz bıraktıktan sonra bir şeyler yapması zevkten çıldırtması filan bunlar güzel şeyler
23 Yorumla- +1 yıl
Bdsm senin anlattığın gibi değil istersen biraz araştır bu konuyu, bdsm acı verme ve aci hissetme üzerine haz almaya odaklı ve ciddi anlamda acılardan bahsediyorum. Mazoşist veya sadist olmak gerekiyor. Temeli bildiğin acı öyle cici bır şey degil.
- +1 yıl
Biliyorum Buda benim kendi fantezim😂 kendi yarattığım bdsm
- +1 yıl
Tamam...
Herkesin rıza göstereceği Manyaklık değil. Manyaklık diyorum bana bu çağrışımı veriyor..
Böyle tutku/şehvet/sevgi olamaz..37 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama tercihim edenler var işte...
- +1 yıl
Aynen acı çekmeyi ve acı vermeyi seven bir kesim var.
- +1 yıl
Sen bana de🤣🤣
- +1 yıl
Valla haklısın 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her hareket bdsm değil ama yine de aşırı fazla. Bazı yönleri aşağılayıcı.
13 Yorumla- +1 yıl
Çoğu yönleri aşağılayıcı ve sadece acıya odaklı...
- +1 yıl
Kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen gereksiz buluyorum ama değişik fanteziler bazen ilgi çekici oluyor
10 Yorumla
+1 yılBence bu çoğu kişiye göre gereksiz ama insanlar cinsel hayatlarında tutku be heyecanı bazen en üst seviyede yaşamak duygu durumlarını top noktasında tutmak istiyorlar böyle zamanlarda ya da bu noktaya ulaşmış insanlar. Bunu tercih edebiliyorlar ben bdsm kadar sert bir durumu benimsemiyorum açıkcası çünkü karşıdaki kişiye ve bedenine kalıcı hasarlar vermem mümkün Ve bununda insanlık dışı olduğunu düşünüyorum ama sertlik bağlamak ya da gözleri kapatmak gidi bazen saç çekmek Tokat atmak şağlak atmak gibi durumları partnerim isterse ve bundan zevk alıyorsa onda uyguluyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bdsm ciddi anlamda acılı ve acıdan haz alma durumu bunu her insan kaldıramaz ve çok normal bulmuuorum. Yaşayana saygım var fakat bu acıdan beslenmektwn başka bir şey degil.
- +1 yıl
Aynen öyle işte bu da duyguların limitlerini zorlamaktan kaynaklı
+1 yılAşırılık konusunda haklısın ama gereksiz konusunda haklı bulmuyorum.
Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz. Bazıları BDSM İlişki seviyordur , bazıları ise sıradan veya aklında hayal ettiği gibi bir ilişki seviyordur.
BDSM İlişki aynı zamanda bir tercihtir. Farklı deneyimler farklı zevkler arayışında olanların uğrak noktasıdır.
Ben böyle düşünüyorum :)12 Yorumla- +1 yıl
Bdsm ama gerçek bdsm ciddi anlamda aşırı ve acıya dayalı bunu normal bir insan yaşayamaz zaten. Yaşayanlar kendi bilir tabii ki...
- +1 yıl
Anlıyorum , eğer gerçek bir BDSM ise bu biraz psikopatlığa girer , cinselliğin dışına çıkar yani bu mevzu , o yüzden gereksiz ve aşırıdır.
Bence gereksiz değil ve benim için çok heyecanlı belki sürekli bir köleliği benimseyemem ama günlük hayatı da kapsayan ve belirli bir süre süren kölelik benim için gereksiz değil aksine cok heyecanlı
51 Yorumla- +1 yıl
Mazoşist ve sadistsen evet eğlenceli
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Bdsm değilde eğer seviyorsa ufaktan şaplak atmak dudakları ve özel bölgeleri dişlerinle zarar vermeden küçük küçük ısırmak gayet haz verir
10 Yorumla Bazıları seviyor, bi kadın istemişti kölem ol diye, kaçarak uzaklaştım 🙂 ama bundan zevk alan üzerine bunun için para ödeyen bir çok erkek de varmış çok ilginç
10 Yorumlaaşırı serbest görüşlü ve denemekten korkmayan biri olarak alışamadığım ve hoşuma gitmeyen bir olay. kostumler 10 numara ama uymadı bana bir türlü. belki de uygun rolü denemedim. yaşayana saygım sonsuz, o yüzden gereksiz diyemem ama daha farklı çizgi dışı cinsel deneyimleri tercih ederim.
10 YorumlaAklıma Sahiplik ve köle ilişkisi ya da grinin elli tonu geldi fakat bdsm daha acısı ya da serti diyeyim. Şahsen ben ne yaparım ne yaptırırım. Bdsm yi daha çok ingilizler yapıyor sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ilk bdsm kulüp cehennem ateşi londrada kurulmuş.
+1 yılBelli bir zaman sonra monotonlaşan seks hayatını canlandırmak için etkili olabilir bence
91 Yorumla- +1 yıl
ana dozunda olursa sanırım bu canlandırma tekniği işe yarar
+1 yılBdsm cinsel haz yaşamaktan daha çok mental, psikolojik tatmin ile ilgili. Kasım Kasım kasılmaktan yorulmuş biri köle olmak isteyebilir ya da normalde ezik olan biri orada kendini olağanüstü dom hisseder falan. Onların ihtiyacıdır.
20 Yorumla
+1 yılÇoğu insan için aşırı olabilir..
Gereksiz değil kesinlikle.. Hatta bazıları için olmazsa olmaz bir tarz ve gerekliliktir..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıls-m/bdsm ritüeli reel yaşamdan yatağa gecen bir olgudur.
dom ve slave tarzı benımsenır.
fakat içerisinde bu ritüellerden bazı parçalar olması kımse hayır demiş degıldır. deneyımlenmıs ve net.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zevk meselesi olan bir durum. Bir nevi oyun, fetiş.. vs ne dersen de.
Cinsellikte herkes raziysa, akıl ve rüşt yerindeyse, sağlığa ve başkalarına zarar verecek bir durum yoksa ensest hariç her şey normal karşılanmalı.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. fantezide kalması heyecanı beyinde yaşamak çok daha etkili oluyor.
bazen hayallerin gerçeğe dönmemesi çok daha iyi olabiliyorm bu konuda da kesinlikle böyle.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBdsm hayatı boyunca misyoner ve dogy pozisyonundan başka birsey bilmeyen mizmiz kadınla yapılacak birsey değildir tadını çıkarmasını bilen çiftler için harikadır
10 Yorumla Sana gereksiz geliyor olabilir ama bir başkası için bu bir fantezi, bir yaşam biçimi olabiliyor.
O nedenle kişi yaptıgından zevk alıyorsa onun için gereksiz değildir.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Tercihler vardir bazen ya da indanin icinde yasadiklari bunlari bilemeyiz kimine gereksiz olan kimi icin haz olabilir
10 YorumlaBağlama gibi şeyler normal ama diğerleri absürt bence
10 Yorumla
+1 yılAnlamsız bir o kadar gereksiz ve tiksinç yapanı veya zevk alanı anlayamam
10 Yorumla
+1 yılBdsm sapkınlıktan başka bir şey değildir toplum normalleştirmeye çalışıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence gereksiz. aşırı nazik olmayı da sevmiyorum ama dayak vs saçma bence
10 Yorumla
+1 yılGereksiz değil bazı kısımları ilişkiye renk katabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum denemek isterdim, acıdan, çaresizlikten zevk alınıyorsa yapılabilir sanki
11 Yorumla- +1 yıl
denek olabiliyor muyuz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir hu şahsen ben olmaz sa olmazım dır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma aptalcaaa bir şey
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBağladığım oluyor bazen
10 Yorumla Bu kadar macera aramaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılhiç hoşuma gitmez
10 Yorumla
+1 yılÇok abartıyorlar sorun bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu işi bilenler için vazgeçilmezdir
10 Yorumla
+1 yılTam bir manyaklık! İnsan olma bilincinin dışında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyeye fazla
12 Yorumla- +1 yıl
Bence bunu Türkiye diye kısıtlama çünkü kadın cinayetlerinde baş rolde ülkemiz ve bdsm demek acı vermekten veya acı çekmekten haz almak demek...
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle, bu kadar öküz, kötü, ruhsuz insan varken böyle birşeyi yapmakta kadin için ayrı bir işkence.
+1 yılçok gereksiz bir şey
20 Yorumla
+1 yılGereksiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için saçmalık.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEvet gereksiz. Böyle haz olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Güzel fantezi
10 Yorumlasaçma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem