Cinsel ilişkide haz noktaları farklılık gösterebilir, peki sizin için cinsel ilişkiden gerçek hazzı alabilmek için "orgazm "şart mıdır?

Orgazm; cinselliğin güzel evresinde karşılıklı doyuma ulaşıp sonucunda biyolojik olarak bunun dışa yansıması ile ilişkiyi bitirmek bence çok daha güzel. Şartlandırırsak eğer tat almaktan çok bir rekabet ortamına gireriz ve ilişkimiz o andan itibaren sıradanlaşır..
Orgazmı yaşamayacaksak karşılıklı olarak neden ilişki yaşıyoruz ki
haz almak başkaaaa orgazm olmak bambaşka. bazen öyle istekli ve arzulu sevişirki insan orgazm olmadığı aklına bile gelmez.
Doyuma ulaşmak için şarttır.
O ayrı 😂
Cevap
35Cevap
Kadının orgazm olması şart yoksa daha sonra ki ilişkide mecburen, erkeğin ihtiyacını karşılak vazifesi anlayışıyla yapar ve ben de böyle bir durumdan haz almam...
Şarttır. çünkü ben boşaldıkça daha da ateşli oluyorum. Defalarca boşalıyorum. Ama boşalmazsam sıkılıp bırakırım.
18 yaşımda mı bunlar?
Erkek bir şekilde doyar ama kadın önceliklidir önce kadını doyurmalı rahatlatıp gevşetmeli iliklerine kadar duymalı yarı yolda bırakıp sırtını dönmemeli
orgazm=cinsellik orgazm olmayacaksam neden ilişkiye gireyim. Karşılıklı orgazm olacaksın önce partnerini doyur ondan sonra kendini rahatlat
Orgazm olmadan ne yapacaksin? Sabaha kadar mi surecek, musluk mu bu.
Geçen gün Erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde tam orgazm olacağı zaman Yuzune Işık tuttum daha zevkli oluyor yüz ifadesini gördükçe
Tavsan gibi kaldi mi
Kapat ışığı ne yapıyorsun sapiksin kizim diyor
Sapik misin
Kesinlikle burada erkege cok is dusuyor aslinda yapmasi gereken sey cok bsit 1:temizlik 2:cok icten uzun bir oral 3:uzun uzun bir kac posta her posta en az 30dakika 3 posta saysak ara dinleme dus atistirma 2.30saate anlatilmaz bir hazla biter.
Çaysız simit, şekersiz çay olmadığı gibi orgazm olmadan yapılan ilişkiyi sayamıyorummm
Aynen
Haz almak için değil ama rahatlamak ve doyuma ulaşmak için şarttır.
Bazen bir öpüşme ile büyük bir haz alabilirsin sonuçta..
Tabiki şart değil. Cinselik illa orgazm olmak değil ki? öpüşmekten haz almıyorsan git masturbasyon yap.
Ya kadın erkeğe yaklaşıp boynunda omzunda sakallarını gezdirip öpüp okşadığı zaman da hoş eder ama orgazm işin zirvesi
Bazen sıradan bir orgazma göre orgazmsız bir ilişki çok daha fazla zevk verebilir.
Farkli bir cevap. bekliyorsun sanirim😜soru sormak icin sormussi. morug😜😜 cevap veriyorum sart😜
Siz kadınlara göre normal bir durum bizim için defalarca olamaz ölürüz
Kadınları anlamak lazım!!! Öküz gibi olmamak lazım kadınlara karşı. Benim bakış açım böyle açıkçası
O anın durumuna göre değişir
Tek bildigim kadin yatak da "yarım" birakilmaz...
Kafayı cinselikle yemiş beyinlere vah vah yazık
benim işim olmz olanada mani olmam ama artık kafalar uşkurlarda millet kafayı yemiş
En az 3-4 defa boşaltmak lazım hem de ağlayana kadar
Kadını anlamak şart anlarsan zaten kadın orgazm olur
Heriki taraf içinde bayan ya da erkek olmayınca olmuyor
Orgazm degilde paylasmak ve kokunuzun birbirine karismasi yeter.
Hayır ama orgazm olunca üff
Üfür üfür yanmasın 😂😂
@Seytantuyu13 yanarsa üfürürüm😂
Aman ha yanmasın gerçi senin üfürüğün yetmez enişteyi çağır enişteyi 😂😂
Ne gezerr😂😂
Tüh dur bende bir vantilatör var gönderem kullan 😂😂 serinletir
Allah razı olsun yanınca bizdekini kullanırım 😂
Gizlican ben gidiyorum sağol sohbet için 👋🏻
@Seytantuyu13 👋👋👋
👋🏻👋🏻 daha fazla uyuz olmadan gidem yatam ortalık abaza kaynıyo
@Seytantuyu13 iyi gecelerrrr👋
Sanada 👋🏻
@Seytantuyu13 bir ara da teenwolf muhabbeti yaparız 😂
Nerde yapcaz 😂😂😂
Daha nerden bılcam seni 😂😂
@Seytantuyu13 aklına gelirse burdan yazardın ben sana dönerim 😂
Ben burayı bir daha nerden bulcam 😂😂😂 bu teenwolfu merak etmedim değil takibe gelsene bir 😂
Pastada çilek diye bişey var😉
Tabi ama herşey o degil
Ne peki
Sevişmenin genel gerçeklik kuramıdır o.
Şart değil ama orgazm etmek şart.
orgazm olmadan haz nasıl anlınacak aklım almıyor
Değilmiş.
Hazza önem verenler için şart değil.
Orgazma ulaştırmadan bırakmam
Mutlu son olmadan olmaz..
Orgazm olmayan sevişmeden sayılmaz
Yani!
Yani?
Kesinlikle helede size
Yok sana degil size yani kadinlara
Kesinlikle şarttır. Kadın orgazm olursa erkek uçar
Değildir
İki tarafında olması lazım
Evet şart
heralde yani
Mutlaka
evet şart
Bence şart
Tabi şart
Nereye
neyse tamam
Şart, nokta.
Doyuma ulasmak sart
Elbette şarttır
Evet şart
yok değildir.
Sonunda şart
Orgazm şart
Bence şart
Tabiki
Bizim icin evet sart
bizim icin derken?
@Esiiinnn2124 erkekler icin
erkekler icin kadinlarin orgazm olmasi mi sart demek istedin yoksa erkeklern kendileri b. osalmasi mi sart demek istedn kavrayamadm?
@Esiiinnn2124 burdan mi anlatayim😄
Evet tabiki şart
En İyi Cevaplar