alabildiğiniz zevkin 10 katı fazlasını alabilir misiniz?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
herhalde almasak - aldırmasak niye yapalım ki onu.. zamanla herşeyi keşfediyor insan.. nereye nasıl dokunacağını.. kişinin karakterine göre nasıl davranılcağını yatakta.. bazı kızlar çok nazik.. bazıları da çok sert davranılmasını seviyor.. bundan haz alıyor.. popoya şaplak - saç çekimi gibi gibi..
masaj da yapıyoruz bol bol.. hemde bebe yağı ile.. heryerine.. hemde 1 saat.. :) :) .. o yüzden dedim ya keşfettik artık herşeyi :)
bu üç nedene bağlı olarak değişir.
öncelikli partnerin ilgi ve alakası.
olaya eşit taraflı bencillik olmadan odaklanma. net odaklanma.
her iki tarafın aynı düşünce yapısına sahip olması becil olmaması ve paylaşımcı olması
bu şartlar sağlanırsa mükemmeli yaşarsınız
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
22Cevap
Haddinden böyle 1 milyon fazla zevk alıyorum. Öyle böyle değil. O esnada hemen hesap makinesini çıkartıyorum. Zevk katsayımı falan çarpıyorum. Acayip şeyler yani. Bilmezsin.
ben kendımden cok partnerım zevk alsın dıye ugrasırım bırde gec bosalmam oldugu ıcın sevısmeyle beraber 2 saat ılk bosalmamı yasıyorum o yuzden oncelık bayanların onlar doymalı
Ömürüz de a-m görmedik cinsel ilişkiden haddinden fazla zevk alabiliyor musunuz diye soruyorsun. : )
Tahmin bile edemezsin, o hızla nasıl çıkıyor ben şaşırıyorum sanki örümcek adam ağ atıyor
Bir kaç gün ara verirsem daha çok ôzlüyor ve çok zevk alıyorum
Zevk almiyosam sevismem
Öyle bir kadın daha çıkmadı karsıma
Alırım aldırırım kolay
Lemmon adli yatistiricilarla yaparsan
Ona nasıl olacak merak ettim
Neden olmasın olabilir
Partlerime göre değişiyor
Sadece bazı kadınlarda.
Evet
yeterince alıyorum
alırım :3
evet daaaa
nadiren
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar