Cevabın nedir?
Şart değil.
O seviyeye gelmekte güzel, ama final olursada başka güzel olur..100 Yorumla
En yıkıcı tarafı da bir kadını orgazm edecek kapasitedeki erkeği bulamıyor olmak
72 Yorumla- +1 yıl
Orgazm olmayan kadın yoktur, orgazm olmasını sağlayamayan bencil erkek vardır. ☺️☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazmsız cinsel yaşam, demsiz çaya benzer. Çoluk çocuk avutur.
50 Yorumla
Hazzın, zevkin doruk noktasıdır orgazm. Yani mümkündür 😌
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
100Cevap
Bilmem şart mıdır isterseniz bir benceyle bizi aydınlatın 😕sanki şart değil gibi
42 Yorumla- +1 yıl
Şart bence 😚
bence kadının kesinlikle orgazma ulaşması gerekir, bu konuda da iş biz erkeklere düşer. erkeklerin %98'i zaten ilişkide orgazma ulaşır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün 😊 Ten uyumu varsa orgazm olmayı beklemeden bir sürü haz yaşarsın
100 Yorumla
+1 yılUcu açık bir soru. Ne kadar haz almaktan bahsediyoruz? İstediğimiz Nirvanaya ulaşmaksa tabi ki orgazm olmak şart. Hatta çoklu orgazm. Yok efendim şöyle ucundan azıcık diyorsak ön sevişme bile kafi gelir :)
20 Yorumla
+1 yılTabiki orgazm önemlidir orgazmda tercihimde ben sırtüstü yatarken partnerimin içindeyken ileri geri hareket etmesi aynı anda boşalmayı gerçekleştirmesidir sonra yığılarak içindeyken göğsüme yatmasıdır 👍👍👍
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendimden ziyade kadının boşalması için gereken herşeyi yapıyorum özellikle sakallı halimle uzun uzun oral yapmak ve bu esnada ellerimi vücudunda dolaştırıp her yere dokunmak dahil belirli aralıklarla da oral yaparken vajinanın en hassas bölgesine dairesel hareketlerle dokunuyorum ve en tepe noktasına ulaştığında içine giriyorum bugüne kadar boşalmayan olmadı daha... 😇
10 Yorumla
+1 yılDeğildir tabi, sevişmenin her anında haz alıyoruz zaten. Bu soruyu cinsel ilişkide doyuma ulaşmak için orgazm şart mı desen evet diyebilirdim. Ama haz ve mutluluk ayrı bir durum. Ve bayanların bir çoğu orgazm olamıyor ama zevk haz ve mutluluk duygularını yaşıyorlar. ;-)
00 Yorumla
+1 yılŞu gifteki kadın çok seksi hareketlerde bulunuyor seks sırasında. Şu an beceriliyor herhalde. O anda almışlar kesiti. Dil piercingi de harika. :)
Cinsel ilişkiden haz almak için orgazm şart değil belki ama orgazm olmak hazzı arttırır. O yüzden ne kadar çok orgazm o kadar haz demektir. Erkeğin de bolca boşalması lazım, kadının erkeği iliklerine kadar boşaltması lazım.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen uzun süreler boyu emdiğimi, yaladigimi bilirim. Evet bizdedir birşey var ama zemin hazırlamak gerekiyor. Yoksa vur geç ne anlamı oluyor. Hiç anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yılHayır; orgazm olmayı, boşalmayı bir hedef olarak gördüğün zaman haz alamazsın, bence. Sekste amaç yoktur, keyif vardır bana göre. Sevişmek olarak başlar ve sekse dönüp dönmeyeceğini süreç belirler, doğaçlama gelişir.
40 Yorumla
+1 yılgayet tabii şart, kadın daha şanslı tabii. Dört defa gelmenin hazzını yaşabiliyorlar, biz erkekler ise sadece bir defa patlayabiliyoruz :)
20 YorumlaOrgazm muhteşem çalımlarla gelinen kale önünde topu gole çevirmektir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm bal kabağı gibidir. Ya balını yersin ya da kabak ilişkinin başına patlar :DDD D
10 Yorumla
+1 yılMutluluğun sırrı özgürlüktür. Ve özgürlük sırrı cesarettir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Haz herzaman alırsın ama o hazzı anlamlı kılan orgazmdır.
10 YorumlaYani ablam bence böyle illa orgazm olacam diye kafaya takilmamali olayim akisina bırakacaksın oyle dusundun mu isler zora girer zaten ben hassas noktalari bildiğim icin sıkıntı olmuyor bu konuda ama bilemiyorum nasil bir sey olur orgazmsiz
00 YorumlaOrgazm tabikli olmazsa olmazı ama orgazm oldukdan sonra şehvet fidi veriyor nsana bir soğukluk geliyor. Düşünki bakir bir arkadaşınızla seks olmadan çıldırana kadar sevişmenin tadı hiçbirşeye değişilmez.
00 Yorumla
+1 yılYani şart gibi bir şey ama bazen şart değilde karışık o işler
20 Yorumla
+1 yılKanka iki tarafda boşalmiyorsa niye seks yapilsin ki.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Şart değil. Sevişmekten haz alırsın, orgazmla doyuma ulaşırsın. Ancak o doyuma ulaşmak çok uzun sürerse yorucu olur hatta belli bir zaman sonra can sıkıcı olur. Her şey kararında güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor mu yapıyoruz sanki orgazm yoksa seks yapmanın manasi ne gider 2 tur koşar kalori yakarım. Esas olan, her iki tarafın rahatlamasi
50 Yorumla
+1 yılPartnerimin orgazma ulasmamasi ya da bir kerede kalmasi benim icin katostrofik bir durum... acikcasi kendim orgazm olmasamda partnerim orgazma ulasiyor ise hazzin doruklarinda olabiliyorum
00 YorumlaOrgazm.. Olmazsa olmaz.. Ama onsuz da çok güzel hazlar, zevkler alınabilir..
10 YorumlaOrgazm olmazsa seks yarım kalmış olur inleyerek çığlık çığlığa orgazm olmak zevkin doruk noktası
20 Yorumla
+1 yılFinal olmali finalsiz olmasi hayal kirikligi yasatir.😎
10 Yorumla
+1 yılŞart degil ama orgazm hazzı taclandırıyor yaa 😙😘😚😎
10 YorumlaOlur tabi ama kaleye 100 tane şut çekip gol atamadan maçı noktaladığını düşün. Harika oynadın ama hedefe ulaşamadın, o performansı golle taçlandırmak çok daha güzel olur :)
00 YorumlaHayır çok ilişkiye girmediğim halde boşalmadığım oldu ya da sevişip partnerimi mutlu edip karşılığını almadığım durumlar tabi herkesin düşüncesi ya da yaptığı farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFinalsiz hikaye olur mu hiç... başıda güzel olmalı sonuda. Öyle lost gibi biterse son hikaye olur 😋
10 Yorumla
+1 yılOrgazm olunmayan ilişki sıcak havada serinlemek için ılık su içmeye benzer habire içer şişersin
10 YorumlaZirveye ulaşmayınca yarım kalma hissi güzel olur mu?
10 Yorumla
+1 yılDeğildir ama olursa daha güzel olur :)
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrgamz 3 şekilde olunur beynin beden ve vajen bunlardan birisi olmasın seks yarım kalır benim için
40 YorumlaOrgazm olmasa tat da olmaz.
80 Yorumla
+1 yılSeksten çok zevk alınabilir ama orgazm olursa o zevk ayyuka çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şart degil bence onemli olan zevk alabilmek gerisi zaten geliyorsa mutlu sonlu biter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk olarak evet çünkü o rahatlama gelmeli yemek ten 1 kaşık alıp kalkmak gibi olur eyer orgazm olunamazsa. Bu arada resimdeki kadının adı neydi arkadaş soruyorda bilen desin😂
00 Yorumla
+1 yılYok bilader benim bu konuda çok bir tecrübem yok. Olanlar yesillendirsin burayı.
00 YorumlaOrgazm şarttır mutluluğun doruk noktasıdır. Orgazmsız yaşanan ilşki balkonsuz eve benzer
00 YorumlaMutlaka sart ve orgazm ile finale ulasirsin ama zevk i hat saffalara cikarmak aldigin hazza bagli bence. haz almadigin biriyle orgazm da olamazsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sorular ve gifler harbiden çok kaliteli insanı etkiliyor sakın sarkıntılık olarak algılama sıkı takipçinim 😉
00 Yorumla
+1 yılhepsi sart. karsindakinin ne hissettigini bilmek en guzeli
00 YorumlaEğer tecrübe varsa Zevkte alırsın. Orgazm da olursun.
00 Yorumla
+1 yılHaz orgazm olunca olmuyor mu ztn orgazmsz haz da mı var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsart degil, sevdigimin bana dokunmasi öpmesi yetiyor
10 Yorumla
+1 yılOrgazm herkes ulaşamaz ama kadına uzun süre oral şarttır
00 Yorumlaamaç zaten orgazm yoksa neden ćinsel ilişki olsünki hedefsiz atış talimı olurmu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaz alınca orgazm olunmuyor mu zaten diye sormak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence illa gerek olmaz Her şey sonuca gitmek değildir süreçte ne yaşadığın daha önemli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmadan sevişmek asidi kaçmış kolaya benzer..
00 Yorumla
+1 yılSarttir🙄
70 YorumlaZevk olur illaki ama yarım kalır
10 YorumlaYine alırsın haz, orgazm hazzın Nirvanası. Filmi yarım bırakmak olmaz
00 YorumlaHaz zaten alırsın orgazm zirvedir..
10 Yorumlatabiki olmalı yoksa tadı çıkmaz seks ten uzaklaştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet ve kadının vajina ve poposunu yalıyorum ben önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgifin devami varsa izleyebilirim link alabilir miykm 😊
11 Yorumla
+1 yılEvet şarttır tabi
90 YorumlaSonra neden boşanmalar arttı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çünkü rahatlayamıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında