Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Neden kaçırsın ayrıca daha uzun ilişkiye girmek daha çok heyecan ve tutku yaşamak demek
Asıl akşam aşkım dediğinde arkasını dönmüş ikinci rüyasını görmeye başlamış top atsan uyanmayan haftada 2 defa ilişkiyi çok gören kadın zor kadın olur ve tüm zevklerini kaçırır
Yaradılış meselesi bu işler ama istekli bir kadın candır yeter ki gözü ve gönlü dışarıda olmasın
İlişki sırasında en çok hoşuma giden durum bir kadının kendinden geçip boşalma anı harika bişey kadın harika bir varlık Allah yokluğunu göstermesin varlığında da memnun etsin
(Not 2 yıl önce güzel giden bir evliliğin dışarıdan yapılan ısrarlı ve bitmek bilmeyen ayırma müdahaleleri sonunda nihayetinden bu yana içimi en çok sızlatan şeyin yalnızlık olduğunu yanan bir aşkın gözlerin önünde kül olduğunu ve insanın olmaz asla derken nasıl zamanla soğuduğunu yaşayarak görmüş oldum
O yüzden bir evliliğiniz varsa bir hayat arkadaşınız özellikle de bir çocuğunuz ve %50 ve üstü mutluysanız birbirinizin değerini iyi bilin hayat yolunda ömür kasemiz dolarken kimseyi suçlamayın kader yolunda iyi roller ve sebepler üslenmeye gayret edin bana da dua edin)12 Yorumla- +1 yıl
Amin, Rabbım gonlunuzr göre versin inşallah..
- +1 yıl
Amin teşekkür edim @Hayatİstanbul77
En İyi Cevaplar
+1 yılBilakis çok daha iyi olur. Kadının orgazma erken ulaşması istediği doyumu bir an önce yaşamış olması ile birlikte iyi bir durum ve erkekte Kadınını kısa sürede orgazma ulaştırmış ve mutlu etmiş olmakla mutlu olur. Burada yolumuz ikiye bölünüyor. Biliyorsunuz ki, orgazm sonrası kadınlar erkeklere nazaran daha kısa sürede ilişkinin tekrarına hazır hissedebiliyorlar lakin bu her kadında aynı olmayabiliyor, erkekte boşalmış olsa bile ikinci üçüncüye ilerleyebilir durumda olabilir. Kadının ilişkiye hazır hissetmesi herkeste aynı olmayabilir diyoruzya , bazı kadınlar orgazmı çok yoğun yaşayabiliyorlar bazen çabuk bir toparlanma olmayabiliyor Evet bu durum iki taraf güzel bir durum kadın yaşamış olduğu yoğun zevkin organ ile buluşmasının yoğun mutluluğunu yaşıyor erkek de kadınını orgazma taşıyabilmiş olmanın mutluluğunu yaşadığı ilişkiden almış olduğu zevkin mutluluğunu kadının orgazm anındaki çok farklı bir boyuta ulaşan tatlılığı ve güzelliği ile buluşmuş olmanı mutluluğunu yaşıyor fakat özellikle erkek geç boşalan veya erken boşalsa bile devamını mı beklentisinde olan bir durumdaysa böyle bir erkek için geç boşalan kadın ilişkinin daha uzun süre uzun soluklu yaşanabilmesi adına kaçılıp gidilecek değil Bilakis daha da kalıcı olması istenecek biri olmuş oluyor
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek boşaltamamıştır. Sadece penis yok neticede. 10 parmak 1 dil var.
10 Yorumla
+1 yılFazla hırpalar sanki.. Kaçan olur mu, olabilir.. :))
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kaçırır çünkü zaten yapısı gereği erkek kadından her zaman önce de uyuma ulaşır eğer ki kadın ekstra geç olarak rahatlıyorsa erkek bunu yapana kadar canı çıkar o yüzden evet kaçırır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için sorun değil zaten uzun seks seviyorum
10 Yorumla Kişiden kişiye değişir, adam 10 dakikada bosaliyor sende bu süre yarım saat ise adam boşalır sen yarıyolda kalırsın, kalmaman için uzmanlığı varsa yapay aletlerle kaldığın yerden devam edip bosalmana yakın tekrar kalkarsa aletiyle boşaltmak , ya da yapay aletle boşalmak sağlaması gerekir. Bu şekilde aletli cimnastik bazılarına unutulmaz zevkle sağlar ama yapan işini iyi bilmesi gerekir, bende durum hanımın bosalana kadar pompayı yapar bosalmaya yaklaştığı kadın kendine çekmeye ve kasilmalarindan anlar birlikte bosalmayı sağlarım, bunun için tecrübe gerekir
10 Yorumla
+1 yıl5 dkaikada beşiktaşa varanlar için kesinlikle kaçma sebebi. Çünkü hem erken boşalıyorlar hem benciller kadınla ilgilenmiyorlar
Geç boşalan, beraber olduğu kadının hakkını veren adam için baş tacıdır geç boşalan kadın, zevkten zevke koşarlar60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkek sevişme odaklı ise yani ilişki sonuç odaklı değilse zaten sevişilen süreçten zevk alır mutlu olur bu nedenle zaten kendisi de uzatmak ister süreyi. sorun olmaz.
bir an önce hedefe odaklanan erkek rahatsız olabilir. gerçi öyleleri kadını beklemiyor da direk boşalıyor kadını ortada bırakıyor10 YorumlaTürkiye'de kadınların geneli erkeklerin erken boşalmasından dert yanarken, birde geç boşalan kadını düşünemiyorum. Direk boşar herhalde 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim işime gelir daha geç boşalması o anki aksiyon zevki iliklere kadar yaşamak daha Uygun kılar onun bu durum u
10 Yorumla
+1 yılAynı partnerle yapılan seks ömrü uzatıyor. Böyle bir makale okumuştum.
Kadını adapte edecek anlayışlı bir partner için sorun olmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine iyidir. Seksi uzun süre yaşatır. Hatta ve hatta kadınların erken boşalmasından ötürü çekiyorum hep.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılOyüzden hergün vuruşmak lazim uyurken ac karnina tok karnina fark etmez mutfakda salonda odada hatta yapa biliyirsan het saat uracan
12 Yorumla- +1 yıl
Yok artık..
- +1 yıl
Aynen böyle olmali fix her saat olmasada hergun olmali sabah aksam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz oral uzun tutulur halledilir kaçacak bir durum yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılGec bosalan kadin erkegi yorar. O kadarda gec bosalma. Erken bosalmaya calis. Ver kendini
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEvetttt çok büyük bir problem, hemen kaçarız :) asfaf
10 Yorumla erkek tutamıyorsa kendini kadına yazık erkek patlar gider kadın yarı yolda kalır :)
10 YorumlaHiç öyle bir durum yaşamadım hep geç boşalan ben oldum
10 Yorumlatercih sebebim olmasa da kaçırtmaz... kaçılırmı hiç ya :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsonuna kadar kendimi tutup boşalmasını bekleyebilirim. benim açımdan problem yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki biraz korkutur, özgüven azaltır. Ama surekli bir partnerlik durumu varsa bence bu konuda gelişim kaydetmek için ortak çaba gösterilirse sorun çözülebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeği kaçıracak şey geç boşalması değil, isteksiz olmasıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir defa yerine iki üç defa yapılırsa sorun olmaz orgazmi yakalayabilir o zaman
40 Yorumla
+1 yılaksine daha güzel olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta pasif ve isteksiz olması beni soğutur hatta uzaklaştırırda
10 Yorumla
+1 yılÇiftler arasında uyum varsa kadının uzun sürede rahatlaması erkeğide mutlu eder işini iyi bilen erkek keyfini çıkarır zevk alır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Kaçıyosa sıkıntı vardır
52 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kaçırmaz çünkü çabuk doyan birisi değilim partnerimi doyurmadan bırakırsam olmaz karşılıklı zevk için yapılan bir şey bencil olmaya gerek yok. O doyduğu zaman doyarım.
10 Yorumla
+1 yılGec bosalmak dedigin göreceli ne kadar gec ona bakmak lazim
10 Yorumla
+1 yılÖnaevişmeyi uzun tutan erkeği kaçırmaz.
20 YorumlaBen neredeyse hiç boşalamıyorum 🥺😭
21 Yorumla- +1 yıl
Bunun nedenleri var ve bunları aşabilmeniz durumunda, orgazmı yakalayabilirsiniz
+1 yılSanmam olsaydı üvey babam boşanırdı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKadını erken boşaltmak erkeğe bağlıdır.
10 Yorumla Bana göre daha çok zevk verir
10 YorumlaErkeğin kendi geç boşalirsa seks çok daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılHayır bosaltana kadar devam ediyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe daha çok keyif vermesi lazım.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde öyle bir sorun yok
10 YorumlaErkeklerin erken boşalması bizi kaçırır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAksine daha da hoşuma gider geç boşalmasi
10 Yorumla
+1 yıl0 tecrübe yorumlardan fikir almaya geldim 😇😇😇
10 Yorumla
+1 yılBen partnerimi boşaltmadan boşalmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Kacmam ya niye kacayim oda bir hastalik sonucta
10 YorumlaÖnden bayanlar demişler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılErkek aldigi zevke bakar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGec boşalan biriyim hiç sorun değil😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben boşalmasına yardımcı olurum 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkekte bir sorun yoksa hayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Erkeğin performansı iyi değilse kaçırabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzel
10 Yorumla Kaçırmaz.
10 Yorumla
+1 yılAksine daha da alevlendirir
10 Yorumla
+1 yılEvet yorar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAzdırır
10 Yorumla S.. kme güveniyorum kaçmam:))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç dakika geç dediğin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime göre geç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe göre değişir fakat beni kaçırmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha cok zevk demek
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi