Cinsel Yaşam Bir kadının bekaretini alıp bırakmak adamlık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir kadının bekaretini alıp bırakmak adamlık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. karaktersizliktir bence 0 0 Yorumla
Zeref2006 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Heğğğ bence kadına bağlı şimdi bi escrtun kızlığını bozdum para mı verdim ve ya da bir sevgilimin sonra ayrıldık bence hiçbir şey olmuyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen bozup ayrıldın mı Yorumla Zeref2006 1 yıl Hee çünkü yaşımız küçüktü ve meraklıydık o ayrıl dı ben değil babası demişti YKS çalış Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşında seks yaptınız Yorumla Zeref2006 1 yıl 16 şimdi oda okeydi bende ondan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sonra öyle kızlar bizim başımıza bela oluyor. O sebeple madem kızın zarını alıyorsunuz bir zahmet evlenin! 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama bekareti olmayanı bırakıyoruz bakireyi bırakınca fark ne o daha mı değerli Yorumla
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl kadın bilerek ve isteyerek verdiyse evet 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Güzel yorum herkes adamlık değil yazmış kendi isteyerek verdi Yorumla lolly_gag 1 yıl doğru olan bu, tek erkek suçlu değil tabiki vermeseymiş Yorumla Soran 1 yıl Böyle mantıklı kızların olduğunu görmek güzel erkek arkadaşın varsa şanslı anlayışlı empatik zeka sahibi birine benziyorsun Yorumla lolly_gag 1 yıl teşekkür ederim zekamı erkek arkadaşımda kullanamıyorum maalesef gdkjslgfksdfkldşs Yorumla Soran 1 yıl Ona ne kullanıyorsun cilveni falandır kadınsı birine benziyorsun ahaha kesin ikizlersin Yorumla lolly_gag 1 yıl balık :) Yorumla Soran 1 yıl İlk içimden yemin ederim balık geçti yazdım sonra sildim ahahaha genelde aynı zamanda balık etlisin o göbüş ne çok iyiii Yorumla lolly_gag 1 yıl ayıyım ben Yorumla Soran 1 yıl Göbeğin çok tatlı o ne öyle ısırmalık sakın zayıflama Yorumla
esmadag Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Hayır tabikide değil. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama bekareti olmayanı bırakıyoruz bakireyi bırakınca fark ne o daha mı değerli Yorumla esmadag 1 yıl Şimdi sana güvenip verdiyse ve sen onu bıraktıysan adamlık değildir. İsteyerek verdiyse o zamn sorun olmaz ama genede bırakma Yorumla Soran 1 yıl Tamamda 2-3 kişiyle yatmış kızda 4. erkeğe güvendikten sonra veriyor onuda bırakmak adamlık değil ona bakarsan ilkini alınca mı böyle oluyor Yorumla
barmanjr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Değil kanka aldıysan evlen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama bekareti olmayanı bırakıyoruz bakireyi bırakınca fark ne o daha mı değerli Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kizlar bole tipleri. sevoyor aciyorsam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl pompalayıp umursamayan sevilir Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. or... o... s... pu çocukluğudur. 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ors cocuklugudur 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Bakirsin kesin Yorumla curlyboyyy 1 yıl Y4r4mm bunun onunla ne alakası var Yorumla Soran 1 yıl Şu üslubunda bakir olduğunu kanıtladın evde osbirini çek p*rno sayfalarını next`le ezik ahahaha Yorumla Soran 1 yıl Biz senin yerine karıları pompalıyoruz brooo ;) pasif erkek Yorumla curlyboyyy 1 yıl Tamam yaparsın sen tek başarısı bu olmuş sözde oğlan çocuğu Yorumla curlyboyyy 1 yıl Sana veren awina beton dökse yeridir Yorumla
Yokluğunahasretim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sence adamlıkmı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bekareti alınmış kadını bırakınca sorun olmuyor ama bakire kadını becerince bırakılamaz mı oluyor bu nasıl bir mantık? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaşın kaç çocuk musun 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burcun ne Yorumla Soran 1 yıl Soruya cevap ver soru sorma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne saçma düşmanımısın kızın sen Yorumla Soran 1 yıl Bir soru sordum haricinde her şeyi dedin neden insanları dinlemek yerine içinizdekileri söylüyorsunuz? Yorumla
Justhor Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama bekareti olmayanı bırakıyoruz bakireyi bırakınca fark ne o daha mı değerli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
karaktersizliktir bence
Heğğğ bence kadına bağlı şimdi bi escrtun kızlığını bozdum para mı verdim ve ya da bir sevgilimin sonra ayrıldık bence hiçbir şey olmuyor
Sen bozup ayrıldın mı
Hee çünkü yaşımız küçüktü ve meraklıydık o ayrıl dı ben değil babası demişti YKS çalış
Kaç yaşında seks yaptınız
16 şimdi oda okeydi bende ondan
Sonra öyle kızlar bizim başımıza bela oluyor. O sebeple madem kızın zarını alıyorsunuz bir zahmet evlenin!
Ama bekareti olmayanı bırakıyoruz bakireyi bırakınca fark ne o daha mı değerli
kadın bilerek ve isteyerek verdiyse evet
Güzel yorum herkes adamlık değil yazmış kendi isteyerek verdi
doğru olan bu, tek erkek suçlu değil tabiki vermeseymiş
Böyle mantıklı kızların olduğunu görmek güzel erkek arkadaşın varsa şanslı anlayışlı empatik zeka sahibi birine benziyorsun
teşekkür ederim zekamı erkek arkadaşımda kullanamıyorum maalesef gdkjslgfksdfkldşs
Ona ne kullanıyorsun cilveni falandır kadınsı birine benziyorsun ahaha kesin ikizlersin
balık :)
İlk içimden yemin ederim balık geçti yazdım sonra sildim ahahaha genelde aynı zamanda balık etlisin o göbüş ne çok iyiii
ayıyım ben
Göbeğin çok tatlı o ne öyle ısırmalık sakın zayıflama
Hayır tabikide değil.
Şimdi sana güvenip verdiyse ve sen onu bıraktıysan adamlık değildir. İsteyerek verdiyse o zamn sorun olmaz ama genede bırakma
Tamamda 2-3 kişiyle yatmış kızda 4. erkeğe güvendikten sonra veriyor onuda bırakmak adamlık değil ona bakarsan ilkini alınca mı böyle oluyor
Değil kanka aldıysan evlen
Kizlar bole tipleri. sevoyor aciyorsam
pompalayıp umursamayan sevilir
or... o... s... pu çocukluğudur.
Ors cocuklugudur
Bakirsin kesin
Y4r4mm bunun onunla ne alakası var
Şu üslubunda bakir olduğunu kanıtladın evde osbirini çek p*rno sayfalarını next`le ezik ahahaha
Biz senin yerine karıları pompalıyoruz brooo ;) pasif erkek
Tamam yaparsın sen tek başarısı bu olmuş sözde oğlan çocuğu
Sana veren awina beton dökse yeridir
Sence adamlıkmı
Bekareti alınmış kadını bırakınca sorun olmuyor ama bakire kadını becerince bırakılamaz mı oluyor bu nasıl bir mantık?
Evet.
Yaşın kaç çocuk musun
Burcun ne
Soruya cevap ver soru sorma
Ne saçma düşmanımısın kızın sen
Bir soru sordum haricinde her şeyi dedin neden insanları dinlemek yerine içinizdekileri söylüyorsunuz?
Değil