7 yıl önce evlendik iyi bir eşim var hiç gözü dışarda olmadı 2 erkek çocuğumuz var cocuklar biraz yoruyor sağlık problemlerinden dolayı ama eşim benimle hiç seks yapmak istemiyor bin kere konuştum biraz kiloluyum ondan mı diye hayır çok güzelsin diyor bir sebep soruyorum haklısın özür dilerimden başka bir şey yok sağlık sorunun varsa doktora git diye yalvardım da evliyim sonuçta bende seks yapmak istiyorum eşim 36 ben 27 yaşımdayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilik aşkı öldürür mü bilmiyorum da seksi öldürdüğü kesin. Soruna gelecek olursak senden bıkmıştır tahrik olmuyordur, rahatsızlığı vardır ereksiyon olamıyordur vs bi sürü nedeni olabilir. Ama ısrarla doktora gitmemesi ilginç ben oraya takıldım. Ya da seni farklı şekillerde de rahatlatabilir onu da yapmıyor anladığım kadarıyla, özetle diyor ki : hanım sen beni boynuzla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılabla senin çift terapisi zamanınız gelmiş adam da ne tbi sorun var yaşla değil de başka bişeyle alakalı ya psikolojik ya başka bişey ama olay sıkıntısı olması ha şöyle alınma ama boyunu bilmesem de kilon bir kadın için fazla bunda yanlış bişey yok ama bunu sadece kocan için değil başta kendin ve kendi sağlığın için vermelisin, eşinde mutlaka bir uzman görmeli.
00 Yorumla
Sende haklısın eşinle seks yapmak istemen normal
Her insan evladı ister seks yapmak bir kez bile olsa, o duyguyu, zevki, hazzı tatmak hissetmek.
Seks yapmayı sevmiyordur veya cinsel isteği yoktur
Cinsel istek yoksa seks falan olmaz
Aşk illa seks demek değildir, evlilikte değildir ama tabii istemek hakkın. Cinsel istek yoktur00 Yorumla
Seni kırmamak için söylememiş ama kesinlikle kilo. Estetik olmayı dene spora git çok mu zor. Ayrıca başkası için değil kendin için git yani kendine saygısı olmayanın dışarıya hiç saygısı olmaz. Kilolu insanlar bana göre bencil ve kendine saygısı olmayan insanlar çünkü kilolu olmak bir seçim ( obez hariç )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
evli bir erkek s. KS yapmasın ağaca tırmanır. Bence başka bişeyler karıştırıyor. İnsan hiç mi yanaşmaz ya. Ben 40 yşndayım. 1 haftayı geçince gözüm dönüyor. Sizde de sen istiyorsun. Adam yapmamak için utanmada evi terk edecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli valla kim ne derse desin ahlaksız mı derler ne derler bilmem sonra kadın veya adam farketmez gözü dışarı kayıyor. Kadın veya erkek farketmez eşini cinsel anlamda doyurmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle flörtümlee nişanlımla yaş farkımız çok muu 'diye soru soranlara biz boşuna çoook demiyoruz :D
00 Yorumla
+1 yılSonuçta yemek su gibi sevgi de ilgi de cinsellik de önemli bir ihtaiyaçtır evlilikte. Sebebini eşimizle konuşup bulacaksınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Normal değil başkası olma ihtimali geliyo insanın aklına
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskası yok en ufak bir şüphem de yok çünkü evden işe işten eve gelen bir eşim var dışarı da çıkmaz arkadaş çevresi zaten yok
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Bende karının peşinden kosuyom hergun yalvar yakar yaşimn48 olmasına rağmen esin 36 yaşında benim yaşıma gelince ne yapacak bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bi şekilde onu hareketlendirmeye çalışsan işe yarar belki
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk baslarda bunu dedi bana hep ben mi sokulacağım sen yaklaş falan diye artık ben yaklaşmaktan da sıkıldım arsızlığı ele aldım bi ara ama iyi hissetmiyorum öyle olunca
Soran+1 yılAma hep ben teşvik edince de bi garip oluyor bu konuyu konuşmaya kalksam yine mi bu konu falan yapıyor sonra ben ağlamaya başlayınca özür dilerim diyip bitiriyor konuyu
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada 9 yaş var ama eşin yaşlı değil aslında. Bir problemi olmalı. Seks nasıl aklınıza geliyor ya hiç yapmasam aramam.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen aklına gelmeyene şaşarım çünkü bu bir ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılSen zevk aldığın İçin tabi sana göre ihtiyaç canım. Şanslı kısımdansın tabi seks istersin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa cinnsel sorunu var ya da başka kadın. Ya boşan ya da boşanmadan bir çare bul.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
bunun çözümü yok
gerçekten
benim de başımda02 Yorumla- +1 yıl
Yorumda yazdığın her şeyi harfiyen yaşadım
- +1 yıl
Sustun
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konusarak cözülmüyor maalesef benim eşimde ayni libidosu cok dusuk aklina gelecekte seks yapıcaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. boy kilon nasıl? bence açık açık konuş. sevgi dolu yaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşin yaşlanmış artık kendinden büyük erkeklerle evlenen tüm kadınların başına geliyo yaşadığın şey sonra kadın aldatıyo adamı boşanıyolar
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an nasıl yapıyorsun peki, Yani nasıl rahatlıyorsun
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşinin kan değerleri düşük olabilir, Bende bar kansızlık, İlaçlarımı almadığım zaman ölü gibi oluyorum ama ilaçlarımı alınca da tam tersine ok gibi dimdik oluyorum sürekli :) Ben bekarim ve ailemle yaşıyorum neden bu kadar sık banyo yapıyorsun diye kızmaya başladılar o derece :D
Cevap sahibi+1 yılVitamin hapı vücuda genel olarak enerji verdiği için oraya da yansıyor tabi, Zaten reçetesiz satılan bi ilaç, Alıp kullanabilirsiniz, Eşinizin içeceklerine günde en az iki en fazla üç defa karıştırın, Verin yetkiyi görün etkiyi :D
Cevap sahibi+1 yılBana da bol bol dua etmeyi unutmayın, Ben de hayırlısıyla bi kısmet bulup evleneyim :)
Cevap sahibi+1 yılKansızlık türkiyede çoğu kişide görülen bi durum, B12 vitamini kanı inceltiyor ve kan akışını düzenliyor, Ben ilacımı kullanmadığım zaman günde 1 defa canım mastürbasyon yapmak istiyor o da malum testislerde biriken spermi atmak ve ağrıdan kurtulmak için ama ilacımı kullandığım zaman bu sayı 3-4'e kadar çıkabiliyor
Cevap sahibi+1 yılKaçacak delik ararsın öyle diyim sana :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedir bu erkeklerdeki isteksizlik biz düz duvarq tirmanicaz nerdeyse ellerindekini kullanmiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başka bi derdi vardır konusa konusa açılacaktır sana
00 YorumlaŞu anki probleminiz çok ciddi bir problem. Geçiştirerek bu problem çözülmez. Sana da önemli görevler düşüyor bu konuda. İstersen yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAndropoza mi girdi bu isteksizlik neden ki.. ya da baskasi varda enerjiyi onla mi atiyor. Istekli karisi olup yapmayanalara dusman gibi bakiyorum.
00 Yorumlakac kilosun temiz misindir
06 Yorumla
Soran+1 yıl76-82 arası gidip geliyorum hep temizimdir çok da güzel yüzüm renkli gözlerim var
Soran+1 yılBen ona yaptıgım halde o bana hiç yapmadı
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya başkası var ya da pasif
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hak vermekten çok icraate geçmeli.
00 Yorumla
+1 yılönemli bence doktora görünsün
00 Yorumlazor valla işin suyuna azdırıcı damla at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmıyo derken az mı yani ayda bir falan mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yani 6 aydır hiç
Cevap sahibi+1 yılOha ya şaka gibi bi erkek altı aydır hiç nasıl yapamaz ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide çok yoruluyor yaptığı meslek iş ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden yapmıyor mutlaka var sebebi
00 Yorumla
+1 yılSonra da aldatmalar çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılBoy ve kg nedir,
00 Yorumla
+1 yılYazık oluyor sana yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle kilo dolayısıyla...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler