Selam KS ahalisi! İnternette cinsel yaşamla ilgili bilgiler bulabileceğiniz ve uzmanlara sorulan soru ve cevapları takip edebileceğiniz bir sürü site var. Devir artık bilgisayar ve teknoloji çağı. İnsanlar cinsel konularda merak ettiklerini çoğu zaman internette araştırıyor. Ben eskiden rahmetli Haydar Dümen'in gazete köşesini takip ederdim mesela. Siz de böyle siteleri takip ediyor musunuz?Cinsel yaşam sayfalarında dolaşmayı sever misiniz?
Cinsel yaşam sayfalarını takip eder misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
KS'nin engin bilgili tecrubeli üyelerinin soru bence ve görûşleri dururken başka sayfaları incelemek biraz tuhaf olmaz mı!
Cinsellik konuşulması sorulmasında asla bir behis yok ama bazı yorumlar sorular... Bu kadar ayrıntıya gerek var mı dedirtiyor. Soruna gelecek olursak edep sınırları içinde her soru ve görüşe saygım var sende de bunun aksini görmedim.
Evet, kesinlikle öyle.. Bizim seksologlarımız bile bu ülkede yetiştikleri için söyleyecekleri ve yazacakları şeyler konusunda kendilerini özgür hissetmiyor. Bu açıdan yabancı sitelerde daha zengin içerikler bulabilmek mümkün oluyor..
En İyi Cevaplar