İlişkiye girmedik aslında teknik olarak ama onda arada öyle oluyor. Zevkten çıldırıyor ve zevk suyu da geliyor falan ama son darbe yani boşalma olamıyor. İlişkiye falan girmedik diyeyim de onu bir. Yani bilmiyorum ben hallederim ileride onun için ama kendi yapamıyor mu şu an arada neyden dolayı böyle oluyor bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitreşimli masaj aletini kullan hemen boşalır ama eğer o da isterse. Ben fazla zamanım olmadığında o şekilde dört beş kez boşalıyorum. Bence çok pratik hatta bunda sonra her pozisyon seks bile daha rahat olur bence.
07 Yorumla- +1 yıl
Titreşimli olar kullanırsa pe nise ihtiyaç duymaz ki
Cevap sahibi+1 yıl@Bankerçılgın duyar ikisi farklı zevk veriyor hatta cinsel birleşme öncesi olursa daha iyi olur cinsel birleşmede de boşalır
- +1 yıl
Sanmam
Oyuncağa alışırsa adama minnet etmez bence - +1 yıl
Başka nasıl yapıyorsun şu mastürbasyon aletleri hakkindan bir seylr sormak istiyorun ul@sabilir misin bana
- +1 yıl
@bilinmeyenşahıs00 mastürbasyon aletinden annenemi lazım bacınamı karıncamı soksa kendi popişinemi sokuvericen ibi neee besini merak ettin pislik kopekkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılBirinin yanında boşalacak kadar kendini bırakmakta zorlanıyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa yok arada oluyor bu aslında. Tam böyle şey noktasına geliyor falan ama işte o son darbe olmuyor
- +1 yıl
Kadınlar için sizinki kadar kolay olmayabiliyor ya
Soran+1 yılHmm anladım. Yanlış anlamazsan sende daha önce bu tarz bir sorun veya sorunlar yaşadın mı diye sorabilir miyim? Veya çözümü nedir bunun
- +1 yıl
Ozelden yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim sevgilimleyken boşalmiyorum diğer türlü de boşalmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm boşalmıyor değil yalnız o boşalamıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam bende öyle
Stres yapıyodur. Ayrıca onu önemse bu konuda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki kendini rahat bırakamıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler