Agzimla yaptığımda huylandığını söylüyor üç kere yaptık üçünde de zevk aldığını soylese de bosalamadi sebebi ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. odaklanma problemi var.. ya da fazla mastürbasyon yaptığı için seninle yaşadığı seksten alacağı zevki mastürbasyon zevki gibi olacağını düşünüyor psikolojik olarak.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeltebiliriz peki
Soran+1 yılEvet yaptıktan sonra açıp izlemek ustedi ses etmedim ama yanındayım diye herhalde onda da bosalamadi fantezi konusunda ben istediklerimi hoslandiklarimi söylesem de o benim biraz aşırıya kaçtığımi düşünüyor
Soran+1 yılBen yaparken daha sert olmasını vurmasını istiyorum o canını yakamam diyor o konuda aşırıya kacitgimi düşünüyor ve önerin için teşekkür ederim deneyeceğim
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
hahaha :D ya ne hayatlar var huylanmak nedir veli nimeti bulmuş :D bu sana yarar dimdik kalıyorsa senden mutlusu yok o patlamasada olur boş ver :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYa dimdik kalıyor da gelmiyor sonu sinirimi bozuyor artik
Soran+1 yılHayır bak uzun sürmesini seviyorum isterse akşama kadar olsun ama sonunu getiremiyir bir saat yapıyor mesela yoruluyor dinleniyor ama gelmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Herkesin doruk noktası oral değildir. Yorumdaki abazalara bakma bi eli pipisinde bi eli g*tunu parmaklıyo bunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne bilelim la, ürolog muyuz biz. (Ki ürolog olsakta muayene gerekir :D)
04 Yorumla
Soran+1 yılÜrolog hfhdjdjs çift terapisti falan desen tamam da ürolog ne fbdnsnns
Soran+1 yılSabah sabah moralimi bozdun yab
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen yapamıyorsun ya da çocukta sorun var. Seksin sonuna doğru oralla kadının ağzına boşalmak gibisi yok. Oralla boşalmaz gibi laf edenlere sözüm, sallamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsorun sende değil burdaki bakirlerin laflaeına bakma. ağızla boşalamıyor zaten erkekler genelde bi ellemele gerekiyor kendileri tekrar. normal yani senle alakası yoj
24 Yorumla
Soran+1 yılAslında yaparken hem elim hem ağzımı kullanıyorum ama yarıda biraktiriyor huylaniyorum diyor
- +1 yıl
bu huylanıyorum genelde kız tribidir değişikmiş.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap aynen he huylanuyorum diyen erkek mi olur
- +1 yıl
Aslında olmaması lazım nasıl mastürbasyon yapıyor ki?
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen uzunca emerek yalamiyorsun demek ağzına bosalmama imkânsız bir erkeğin yani
04 Yorumla
Soran+1 yılEmiyorum yalıyorum sonuna kadar aldığım da oldu ve ağzım değil sırf içime girsede bosalamadi
- +1 yıl
Geç bisalmak iyi senin tadmin olan açısından yeterince darlığı agzinla vajinanla yasatmissin birde daha dar zevkli yerinden ver ona analdan eminim dayamayip arkana boşalır
Soran+1 yılOnu da teklif ettim istemediğini söyledi
- +1 yıl
O istenmezmi hic ya zevksiz hangi erkek olsa seni oedan daha çok ister özellikle arkana köküne kadar bastırıp içine boşalmayı da6en bir sefer girse hep oradan her an ister seni
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende oraldan zevk alsamda cok boşalmam güç
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Karımdaki bunu zevk hazalarak yaptıgını hissettirmeli şnlemsi bakışı mimikleri zevk aldıgını hissettirip oealıda iyi yaparsa ozaman boşalabilieim
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle erkekler hak etmiyor
Bırak kardeşim benim gibi biriyle yap ki cinselliğin hakkını dibine kadar versin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke benim sevgilim olsaydın. Ağzına patladığımda ne kadar mutlu olduğumu görürdün 🤫🤫😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılona mastürbasyon yap oral vs. yapma boşalmıyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapılan erkek nasıl boşalamaz
00 Yorumlaseni arzulamıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da sordum aslında aklında bir başkası mı var veya bana dokunurken zevk alıyor musun dedim o da evet dedi sadece sonu gelmiyoe
Yapa yapa alistir
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanla düzelir dimi alıştıkça
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılNedeenn
- +1 yıl
Açıklayım
+1 yılZamanla alışır ben mideni doldururdum
04 Yorumla
Soran+1 yılYani yaptıkça hoşuna gidecektir dimi
- +1 yıl
İlki olduysa olabilir yörl
Soran+1 yılEvet ilki benim
- +1 yıl
Benimde ilkim olsana
Yaşamamışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yılYa önceden de ilişkilerim oldu onlarda iki dk sürmüyordu sıkıntı bende olsaydı onlarda hosalamazdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojisini tam oraya veremiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk defa mı yaptın
09 Yorumla
Soran+1 yılBen değil onun ilkiydi
Cevap sahibi+1 yılmilli yaptın yani :) ilk olduğu için stres yapmıştır bozmasaydın çocuğu
Soran+1 yılYa ilkte zaten bozmadım da üçüncü oldu hala gelmiyir
Cevap sahibi+1 yılaynı günde mi üç yaptın farklı günlerde mi
Soran+1 yılFarklı gunlrde
Cevap sahibi+1 yılkanka sorun olmayacaksa bana bi takip atsana yorumlar da sürünmeyelim
Cevap sahibi+1 yıluyudun sanırım
Cevap sahibi+1 yılohoo ooo
Cevap sahibi+1 yılnaaptın hallettin mi artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılOzellikle agzina bosalmasini mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAğzım değil sadece nere olursa boşalmasını istiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılO zaman beceremedigin seyler var demek ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDepo kurumuştur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ilkiyim ama
+1 yılOralda mi boşalmıyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026