Sevgilimin ilk ilişkisiyim. bir sürü şey denedik sürtünme, yalama gibi ama bir türlü boşalamıyor, kalkıyor ancak boşalamıyor. sebebi nedir? çok kafama takıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖzür dileyerek Söylüyorum Evet aynı durum bende de var ama bu karşı taraftan haz almadığım için değil ben kendi adıma konuşuyorum Tabii senin erkek arkadaşını bilemiyorum ama ben mesela yaptığım sekslerde boşalmadığım için penis Hep sert duruyor ve dolayısıyla benim cinsel ilişki süremi aşırı derecede uzatıyor Tabii bu benim her ne kadar işime yarasa bile karşı taraf bundan sıkılabiliyor artık Bitmedi mi işin gibisinden bunun gerçekten nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama Bilen varsa gerçekten yardımcı olsun penisi her zaman Sert ama boşalma diye bir şey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde erkek arkadaşımın penisi her zaman sert ama boşalma yok
- +1 yıl
Bu Aslında iyi bir şey mi kötü bir şey mi Gerçekten bilmiyorum ama seks süreni uzatıyor Aslında Normalde baktığın zaman Bence harika bir şey ma işte karşı tarafta bundan İlerleyen zamanlarda sıkılabiliyor burada Mesela bana şey söyleyenler oldu burada değil de hani gerçek hayatta mesela hiçbir farklı fanteziler denedinmi diye Şimdi onu burada söylemeyeyim anlanırım İstersen dm'ye gel
Soran+1 yılBen sevgilimin boşalmasını istiyorum kendimi yetersiz hissediyorum
- +1 yıl
Burada kendini Bence suçlu hissetme herkesin anatomik birtakım sıkıntıları Olabilir ama tabii bunu çok iyi düşünmen gerekiyor Yani hakikaten sorun bende mi onda mı Şimdi ben sende de diyemem Onda da diyemem Ben sadece başımdan geçen bir olayı anlattım onunla bağlantılı bir şey söyledim ama kesin bir şey söyleyemiyorum tabii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
+1 yılPsikolojikdir o , aynısı benim başıma da gelmişti. bosalamamistiim. Kız inat etmişti. 3. De anca bosalabildim
02 Yorumla
Soran+1 yılİlkin miydi?
- +1 yıl
Hayir onunla anal yapmıştım gelemedim bı turlu kız hırs yapti ama yok , işte sonra annesinin birahanesine gittim 7-8 bira içtim geri geldik yine yaptık yine bosalamamistiim , yattım sabah ağzına aldı ben uyurken yine yok , kahvaltıda oral yaptı yine yok en son kahvaltıdan sonra boşaldım anal da.
Bide arkadaşım vardı onun sevgilisiyle yapiyordim , arkadaşım izliyor diye kakmamisti mesela psikolojik bunların hepsi
Birisi erken boşalıyor diye dert yanar diğeri boşalmıyor diye derdiniz ne boşalamıyorsa daha iyi senin için belanı mı istiyosun😒
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam fazla mastürbasyon yapan biriyse sanada mastürbasyon yapıp geldiyse depo boş olunca ne boşalacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO genelde psikolojik olarak rahat olmamaktan ya da zevk noktalarının uyarılmamasından kaynaklanır. Tabi ilaç falan kullanmadıysa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence takma... Daha pantolonunun fermuarını açarken boşalan erkekler var.. boş ver tadını çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen değil o kafasına taksın boş ver sen keyfine bak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok ilginç ben yaşadım bu yaşadığınızı size anlam veremedim. Çok ilginç 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk oldugu icin stresten dolayı kendini cok sıkmis olabilir normalde nasıl peki
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce hiç sevgilisi bile olmamış ki, ayrıca normalde 31 ile erken boşalan birisi kendisi
Cevap sahibi+1 yılGayet normal bir şey bu emin ol buna. Buna benzer bir durum yasadim vaktiniz var mı peki tkp edebilir misiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirden fazla sebep olabilir bunda tam ereksiyon olamama geç gelme vs
00 Yorumla
+1 yılVur kafasına boşalt knk
00 Yorumla
+1 yılSürtünmede o mu sürtünüyor sen mj?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılöküz gibi mastürbasyon yaparsa tabiko de olmaz
00 Yorumla
+1 yılYarım erkek cünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Esrarkeş falan olabilir sevgilin
00 Yorumla
+1 yılİçine girmedi mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSenden Etkilenmiş olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl
- +1 yıl
Ben bir kızdan aşırı etkilenirsem ağzına aldığı gibi bosalirim , ama çok etkilenmemiş olursam yarım saat ağzına alsin sürtsün boşalmam
- +1 yıl
Nurdan anlatamadigim şeyler var
Soran+1 yılsorun ben miyim şimdi
- +1 yıl
Sana tavsiyelerde bulunmak isterim
- +1 yıl
İstek at bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen boşalabildin mi peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılIcine girmiyor mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılkendimi hazır hissetmiyorum
- +1 yıl
Popona sürterek boşalır arka taraftan
- +1 yıl
Memelerin kucuk sanirim
Soran+1 yılhayır büyük
- +1 yıl
Poponu altına alırsa çok rahat boşalır bunu denedi mi hiç
- +1 yıl
?
ilişkiye girmeniz lazım aşko
02 Yorumla
Soran+1 yılsebebi o mu dersin
+1 yılİyi çalış. d
10 Yorumla
+1 yılSuç sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Senden kaynaklıdır be cnm😀
00 YorumlaPsıkolojık
00 Yorumla
+1 yılNe bilim
00 Yorumla
+1 yılYetersizsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıkanmış
00 Yorumla
+1 yılCirkinsib
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
Baya
Soran+1 yılyo gayet güzelim
- +1 yıl
Boşalt o zaman
Soran+1 yıleski sevgililerimi yapmıştım ama bunda olmuyor maalesef
- +1 yıl
Orlugun ortaya çıktı baksana sksjsk
Soran+1 yılevet kanka cinsellik yaşayan herkes or oluyor mağarada yaşamaya devam et
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne