Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak evli adam sevmez diye bir şey yok sevebilir tabiki ama onun adı evli adam ve bağımlı sizin ilişkiniz cinsellik az olsa bile sonu olmayan bir ilişkidir evli adam sevip boşanıp evlenmez mi evlenir benim bir arkadaşım evli idi ve bir bayana aşık oldu ve eşinden ayrıldı sevdiği ile evlendi evlenmeden önce de sevdiği bayana elini sürmedi evlendi öyle beraber oldu biliyorum şimdiki eşinin beni kullanıyor demesini istemedi öte taraftan sana şunu net söylemek isterim evli adamın genelde lafları yalan kokar eşimi sevmiyorum cinsel hayatımız yok evde huzur yok çocuklar olmasa bir dakka durmam bunlar hep yalandır ve artık klasikleşmiş şeylerdir sen seversin sevgilim desin ama sevgilin falan değildir o tek taraflıdır genelde o iş olur adam çeker gider evine çünkü o evlidir uzaktayız demişsin ve cinsellik yok denecek kadar demişsin yakında olsa ne olur ben sana yazayım çok beraber olursunuz ve adam hep evine döner sonrasında atıyorum ufak bir yerde yaşıyorsanız bir elini tutup gezemez bir yemek yiyemezsin beraber buluşmalar hep kapalı gizli olur ve cinsellikten başka bir şey olmaz beraberken canım cicim eksik olmaz ama iş bitince adam uçar kaçar resmen hatır İçin bir mesaj atarsın bazen hemen geri dönemez eşi vardır çünkü yanında ve müsayit değildir bazen günlerce engeller seni eşi ile aradı bozulmasın diye bir yeri kımıldadınmı arar köpek olur resmen kısaca sonunuz olmaz onun ile geçirdiğin zamanlar sana ilerde kos koca kayıp bir zaman olarak kalır ilerde ve sen kabul etmesen bile adın metrestir metres nedir dilimize Fransızcadan geçmiş kelimedir evli adamın preriyodik aralıklar ile buluşup bolca seks yaptığı bir ilişki türlüdür ilşki genelde gizlidir ve kapalı saklı ortamlarda gerçekleşir çünkü yasaktır bu ilişki bu arada eşi seni öğrenirse boş durmaz aile birliğini yıkmaktan dava açar ve kazanır yüklüde tazminat alır senden öde öde bitmez dava örnekleri vardır Google’da bulabilsin abi bu yazdıklarını nerden biliyorsun dersen benim bir yakın bayan arkadaşım böyle bir ilişki yaşadı eskiden ve onunla geçirdiği zamanlar ona kayıp bir zaman olarak miras kaldı karşısına çıkan iyi erkekleri değerlendiremedi çünkü ben evli adam ile arada buluşup sevgili rolü oynuyoruz diyemedi kimseye kim kabul eder Allah aşkına biri ile görüştü iyi bir çocuktu ama ona diyemedi benim bir takıntım var arada buluşup sevişiyoruz mu diyecekti evli sevgilisi ona engel oldu musallat oldu kısaca durum bu genç kardeşim evli adam bekar kadın işi sonu olmayan yoldur aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım özele gelmiyorum yanlız ben saygılar
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumum bambaşka
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnanma ya şimdi görüyorum da evlilerin sevgilileri daha çok oluyor hatta burada görüyorum adam evli çocukları bile var sevgili yapmış kendine burada görüyorum bazen yani görüyorum bir de hani böyle aşk filan yaşıyorlar ya kendi kendilerine karısı da akşam evde işte yemek yapıp eşini bekliyor koçan gelecek diye halbuki bilmiyor ki adam verici😝
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dilimiz yok desese aklımızdan çok şey geçtiği kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılBir de bu var tabi, evli adam terörü.. Ne uçkuruna düşkün toplum olmuşuz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBe alaka
Erkek bu çok göz sever
Buna müsait yaratılışı
Kadın gibi değil yani04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılEvet ya aynı anda kaç kişiyi seviyorsunuz Allah aşkına
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltabiiki inan bosansın mesela :) en kolay samimiyet olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmasını istemiyorum o da boşanmaz
- +1 yıl
eeee neye inanmak istiyorsun peki :)
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevli adam ama hala bu soruyor soruyorsun şu kız milleti iki masala sazan gibi atlıyor çünkü beyin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın daha net anladım
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hisseder karısından ilgi yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılHissediyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece yataga atmak istiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olabilir ama bence elinde tutuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Metre olmak hoşuna gidiyor anlaşılan.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılAptal mısınız biraz mantıklı düşünün
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılpekı uzaktan onun lıbıdosuna etkın var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
bence onu etkılıyor olabılırsın sen ona karsı yuksekmısın veya normalde lıbıdon nasıl
Soran+1 yılCinsellik istiyoruz ikimiz de zaten var o şeyler
- +1 yıl
gızlısın detaya gıremıyorum buradan
Hevestir o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılben inanmam knka
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat