Neymiş karısıyla ayrı yatıyor mus seks yokmus. Neymiş cizgifilm izliyormuş karısı. Çok para harciyormus. Karısı çok güzel yanı niye sevmiyor ki karısını. Ben inanmadım şahsen. Bir tane de çocukları var. Yalan gibi me geldi haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğru olmayabilir , olabilir devtabii ki. Bizler dışarıdan görüyoruz evlilikleri. Ama evin içinde neler oluyor onu bilemeyiz. Ayrı odalarda yatan evlilikler var şahit olduğum. Çocuk henüz çok küçük , hayatı mahvolur çünkü. Büyük travma. Büyükler bunu atlatabiliyor zamanla ama çocuklar hayır. Tanıyıp bilmeden , güvenmeden hiç girmeyin bu tarz ilişkilere..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok sık ilişki var karısını da bulamadığını başkasının aradığı için sana yavşamış normal hepsini ilişki istiyorum seni sevme amacı da o senin için bitiyordur şimdi
00 Yorumla
1 yılinanma sakın. onun söylediklerine inanıp sevişeceksen sakın sevişme.
ben beğendim ben istiyorum diyorsan sen bilirsin. ama onun dediklerine göre hareket etme00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
1 yılİnanama tabiki. Boşanacam zaten der. Zorla evlendirildim der. Çocuklar için katlanıyorum der... der ama sen inanma
05 Yorumla
Soran1 yılHa bide zorla evlendirildim demişti
Soran1 yılPeki neden annesine beni göstermeye çalıştı
Soran1 yılEngelledim zaten
Soran1 yılYalan bence ya tesadüfen annesinj o kafe ye getirdi bana da yalan söylüyor seni gösterdim diyor bence
- 1 yıl
Yalanın daniskası hep öyle derler sırf inan güven ver diye.
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılsunlarin agzinin ustune bi yapistiririm bi daha kendilerine gelemezler gercekten. umarim boyle biriyle karsilasmam hic
08 Yorumla
Soran1 yılBana mı carpacaksin
Soran1 yılBen 18 yaşımdayım şimdi ogrenmezsem sorarak ne zaman öğreneceğim
- 1 yıl
hayir canim evli sapiklara. muhatap olmayin sunlarla, yarin bi gun basiniza aynisi gelir gercekten bak igrenc bir durum. eger mutsuzsa bosansin, evli birinin baska bir ask yasamaya calismaya hakki yok
Soran1 yılEngelledim zaten
- 1 yıl
yasin da kucuk bak abla tavsiyesi say bunu. ilerleyen yillarda kendine cok guzel bi hayat kurarsin belki. asla bunlarin tuzagina dusme, herkes yasattigini yasar. kimsenin yuvasina malzeme olma lutfen. bu da her kimse tamamen uzaklas
- 1 yıl
tamamen de yalan soyluyor emin olabilirsin yasin kucuk diye seni de kullanmaya calisiyor
Soran1 yılTeşekkür ederim :)
- 1 yıl
rica ederim, dogru karari vermene cok sevindim 💖
Hepsinin yalan olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılZamanında karısına da seni seviyorum demiştir bide öyle düşün.
00 Yorumla
1 yılinanman veya inananmamam bir şeyi değiştirmez evli birisinden uzak durman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhe he aynen kanka ondan onla evli seni metres olarak secmis. Cok seviyorsa karisini bosasin seni alsin? Ama umut verir ama almaz hep ayni hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbanada iki tane çocuğu olan dul bir adam yanaşmaya çalıştı bosanmislar ama aynı evde yasiyolarmis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. cinsellik peşinde sevgi değil o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİnanma kandırıyor seni
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalan dolan seyler bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO seni degil baska yerlerini seviyor
00 Yorumla Sende slk olunca sana da hallenir
10 Yorumla
1 yılhep aynı yalanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılYalan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılİnanma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNasil tanistiniz muhabbet ilerlemis baua
09 Yorumla
Soran1 yılBana soy ismimi sordu tanıştığımız yerde. Bende söyledim instagramdan istek attı sonra. Oradan mesajlaştik evli olduğunu direkt söyledi ben engelleyecektim dur engelleme dedi engelleyecegimi anladı herhalde sonra anlattı işte şöyle ayrı yatıyoruz böyle yapıyoruz dedi karısının fotoğrafını istedim güzel dedim karın nesini sevmiyorsun dedim öyle sohbet etmiştik
Soran1 yılTanıştığımız değil çalıştığım yerde olacaktı
Cevap sahibi1 yılYaslariniz kac yanaşıyor yani
Soran1 yılBen 18 o 25 mi ne engelledim ama
Cevap sahibi1 yılIyi yapmışsın ya is yerinde yanasirsa naoicaksin
Soran1 yılÇıktım oradan
Cevap sahibi1 yılÖyle mi ne kadar çalışıyordun
Soran1 yılKısa sürdü
Cevap sahibi1 yılNe is yapıyordun kötü olmuş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi