Bana diyolar )))))
Evlenmeden önce cinsellik yaşamam diyen arkadaşlar, hiç evlenmezseniz ne yapacaksınız?
Bana diyolar )))))
Cinselliğe öcü gibi bakmaları yüzünden bu sıkıntılar..
Tamam, evlenmeden olmaz dersin ve saygı da duyarım. Ama ben aşık olduğum ve sevdiğim insanla evlenmeden önce cinsellik yaşarım.
Bunun iki sebebi var:
- Ten uyumunun keşfi: Evlenene kadar cinsellik yaşamadığım biriyle, evlendikten sonra cinsel uyumumuzun olmadığını görürsem ne yapacağım? Evden işe işten eve giden ve sevdiği insanla bir şey paylaşamayan biri mi olacağım? Cinsellik, evliliğin temel taşlarından biridir. Olmazsa olmazıdır.
- sevdiğim insanla bunu yaşamak isterim. Hatta biriyle flört ederken konu cinselliğe geldiğinde fikrini alırım. Baktım evlenmeden olmaz kafası, derim o zaman güle güle. Ki bunu yaptım da.
Siz bunu istemeyebilir, evlenene kadar bekleyebilirsiniz. Saygım sonsuz ama bunu beklemek istemeyenlere de saygı duyun. Cinsellik konusunda endişe yaşadığınız biri varsa da konuşun ve bu sorunu orta yolda çözmeye çalışın. Çözemediniz mi? Ayrılın.
Görünen köy kılavuz istemez.
Ha, beklersiniz ve belki de evlendikten sonra çok iyi bir cinsel hayatınız olabilir ama çok düşük bir ihtimal. Herkes istediği gibi yaşasın, birbirine saygı duysun. İşinize gelmiyorsa da başka bir yol bulun, bekleyin veya ayrılın.
Risk sizin, hayat sizin.
Sen bakma millete. Toplum dışlayacak korkusu olmasa ağaç dalına oturacak çok kişi var.
Evlilik öncesi cinsellik yanlış değil aksine önemli bir şeydir. Daha az önce cevap verdiğim soruda bir pembe sormuştu, sevgilimin penisi çok kısa tatmin olamıyorum ayrılmak doğrumu vs diye. Diyelim ki hiç birlikte olmadılar ve her şey güzel gitti evlendiler. Yazık değilmi bir ömür tatmin olmadan yaşamaya. Ya da baktı olmuyor boşandı.. O olaylar la uğraşmaya değerimi
hiç evlenmeyecek çok kişi var, yapmam diyeni de pek duymadım, hatta yapmam diyip ilk defa yaptım diyenler mantar gibi, yapıp yapmadım diyen mazi düşmanları v. s. kişinin kendi özeli olduğundan ve bilimsel bir deney yönetimi bulunmadığından sorunun muhattabı bence yok. 😂
Genelde kadınlar evlenmeden yapmam diyor
genelde kadınların öyle dediğine bu yaşıma kadar rastlamadım, azanlıktaki dindar kesim diyor ama onların da genel olarak kasdettiği hiçbir şey yaşamamak değil, bakirelik açısından deniyor. o da bir cinsel tercih sadece, yüzeysel yaşamadığı anlamına gelmez, yaşayıp yaşamadığını da kimse ispatlayamaz zaten. dindar olsun olmasın herkes oturup da geçmiş gelecek özelini açık açık anlatmıyor zaten.
İşte o yüzden diyorum ki eğer ki gerçekten seviyorsanız yaşayın beklemeyin evlilik yapacağınız belli değil kaldıki cinsellik yani gerçekten güzel bir şey bunu bu kadar geciktirmeye gerek yok bence ayrıma evlilik yapmadan önce arada ten uyumunu olup olmadığını anlamak için bu şart yani yapmak lazım
Cevap
39Cevap
Evlenmeden cinsellik yaşarım cinsellik için evlilik gerekmiyor. zaten türk kadınlarının çoğu zevksiz bir hayat yaşar
Cinsellik yaşamamanın acısından daha acı şeyler yaşamamak için evet yine yapmazdım yani yine kendim için yapmazdım ama geleceği bilemeyiz yarın kim olacağımız ne düşüneceğimiz belli değil sonuçta asla asla dememek gerekir ama bu çok kötü bi senaryo yaa inşallah 50 yaşımda yalnız olmam sevdiğim biriyle o yaşa gelmiş olurum
Zina yapıp lanetlenmek ayrı mesele densizin birine gideceğine toprağa gitsin daha iyi. En azından geri dönüp pişmanlık yaşamaktansa, ilişki yaşadığım insan bırakıp gidecek. Belki okadar şey yaşadık son anda hakaretler edicek. Evlenmeden önce yaptım diye arkamdan kim bilir neler söyleyecek bunları çok gördüm. Eski sevgilim, eskilerinin arkasından kaşar diyordu. Erkeklerin bakış açıları çok farklı kimseye güven olmaz 🤷🏻♀️
Yaşamasın ne olacak Mastürbasyon diye bir şey Hem Evlenmeden Cinsellik Haram Zinaya girer Müslüman değilse bir şey demem de ama Müslüman birisi bunu asla yapamaz bunun Çağı falan Olmaz Allah'ın kesin emri var Eğer evlenebilecekse insan o zaman girebilir cinselliğe evli olunca helaldir
valla normal şartlarda kimin naptığını umursamam ama kimse alınmasın burada açık ilişki, swinger grup falan filan diye öten ruh hastalarına da damgayı yapıştırırım aşka saygımız var ama sen kalkıp başkasını katarsan o ilişkinin içine onun adı aşk değil lut kavmine özenmek olur midesizlik olur afedersin hayvanın bile yapmayacağı şeyi yapan insan olacak şahsı ben yargılarımda yaftalarım da, ha bir de geçmişini saklayanları kadın erkek fark etmeksizin.
Yaptım … evli olmadan aidiyet hissetmeden seks bir işkence … Evlenmeden seks yapmış biri olarak kimseye evlenmeden seksi önermem. 32 yaşımdayım ve altı kez (3 farklı adamla yattım) asla ama asla rahat rahat veya aidiyet hissederek seks yapmadım. Sonrada bıraktım zaten dört senedir kimseyle beraber olmadım. Gereksiz
Hiç zevk almadın mı
kadın olarak biz cinselliğe o kadar aç değiliz. olsa da olur olmasa da. ara sıra bazı dönemlerden kaynaklı hormonlar tavan yapar ama yine de bir erkek kadar ihtiyaç duymayız. o yüzden sorun olmaz öyle tercih eden kadınlar için
Yanlış düşünürsun
Sapına kadar erkeğim
Herkadın aynı değildir
Cinselliğe düşkün kadınlarda vardır
Tamam erkekler kadar düşkün değilsiniz ama az ateşleyice gözünüz bişey görmez
Evlimisin
Bence farklı
Bence bekleyip saklamaya değmiyor evlenicek olsanız bile sana gelen kişi yüzde 99.9 yapmış olucak herşeyi
Abi her haltı yiyorsunuz, ayıp günah diyerek gizli kapaklı hallediyorsunuz. Keşke aşılsa şu sosyal etik de herkes herkesle rahat rahat sevişse
Bazıları inanç geregi bunu bu sekilde kabul ediyor onlara saygı duyuyorum.
Ama dini tam anlamiyla yaşamayip , insanlari yasadiklari ile yadirgayanlarda bence " gereksiz elestiri gizli hayranliktir" sözü onlara tam olarak uyuyor.
Kendimizi kandirmayalim beyler. İstisnalar hariç, Bir bayanın vücudu güzel veya ayakları güzel diye bir erkeğe asıldığını gormedim vede duymadim, annelik içgüdüsü sebebiyle bayanlar erkeksiz yaşayabilirler. Çoğunlukla da biz erkekler istiyoruz diye kız arkadaşlarımız bizimle sevisiyor.
neden pişman olalım ki yani herkes istekli olmak zorunda da değil herkesin kendi tercihleri herkes yapmak zorunda değil ayrıştırmayı bırakın artık
Ben kimseyi ayrıştırmıyorum, hakarete uğrayanlar diğerleri.
bize de uzaylı gibi bakan çok bizde kezban gibi hakaretlere uğruyoruz
Kadınların büyük bir çoğunluğu daha doğrusu türk kadının büyük çoğunluğu isteksizdir seksi aramaz , sığ bir hayat yaşar zevk ve tutkuyu bilmez bu yüzden rahattırlar.
Zina günahların büyüklük sıralamasında en üstlerdedir. Bu sebebple bu günahla yaşayıp büyük bir tövbe etmezseniz yeriniz ebediyen cehennem oluyor. Azabın büyüklüğü konusuna hiç girmiyorum bile… Bir saatlik zevk için ebedi hayatını riske atmak isteyenler atabilir. Atmış kişiler varsa da tövbe edebilir sonsuz bir affedicidir Allah. Bunu kullanaraktan zina işleyip sonra ederim derseniz de tövbe kabul olmayabilir. O sebeple bunu gördüğünüz anda tövbe ederseniz sağlıklı olacaktır.
Pişman olmam için bi sebep yok. "Burada farklı şeyler yaşayanlara niye midesiz, geniş, alçak, şerefsiz vb gibi kelimeler kullanıyorsunuz?" Evet kullanırım.
Bakır ölürüm. Ne olacak sanki.. Hem ne zaman öleceğimin açık tarihî yok. Bakarsın bir güne bile ölebilirim
Ben sevgilimle iki yıl yaşadım ve evlendik insanların birbirini iyice tanıyıp temelleri olan bir evlilik yapmaları bence daha iyi şimdide çok iyi bir çiftiz ama kültürel olumsuzluklar olduğu sürece bunu çok az kişi uygulayabilir
Yani kısmet olmadı evlenmedi diye ömür boyu rahibe gibi mi yaşayacak. Cinsellik tabii ki bir ihtiyaçtır yaşamın bir parçasıdır
Açılmadan iade 😂😂 yaşamayan yoktur sadece dile getirmez kimisi herkesin bı sırrı vardir
Evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen bayanlarla beraber olunabilir mesela👍🏻🙂
kınamayın, bi anda kınadığınız insan oluverirsiniz.
Tamam sen kafana göre takıl. Kızdırmışlar seni sanırım
Cinsellik yaşamak kadar yaşamamak da bir tercih.
Hem hayati bir ihtiyaç değil neticede.
Valla bence de mıhteşem bir soru sormuşsun. Ben kendimce bir cevap veriyim. Ülke de bu kadar kadın cinayeti tecavüz taciz olmasının ana nedenidir bu cinsellik mevzuusu.
İsteksizdir. Herkesi istekli sanıyorsunuz. Bazıları için olmasa da olur.
Toprak olup gider
@yalnızkişi34 gitsin. Hayatta her şey seks değil.
Ne işe yarayacak o zaman
Gitmesin o kıymetli
Bilsen onun kıymetini toprak olup gitsin demezsin
Evlenirim ben duramam sksksk
Len belki amcadır niye dayıları zan altında bırakıyonuz hemen 😁😁
😂😂
Amca olsun seni mi kıracağız 😂
O amca olsun sen dayı
Ben dayıyım ondan yok böyle hareketlerim ama 😁😁
Bak hasreti güldürdüm 😁😁😁😁
Ismim özlem 😊
Tamam dayı güldürdüğünle kal yoksa sen de diğer amcadan farksız kalacaksın
Ellemeyin dayima skskks😂👍
Hee ben nikinden yola çıktım ismine 😁😁 yiğenim benim sağol
Onemli deil😂
2003 lümüsün sen erkek yiğenimle aynı yaşınız
Çevrende hiç evlenmemiş kaç tanıdığın var acaba
Muhtemelen sen yaşadın şimdi kusuruna kılıf mı arıyorsun
Benim evliliğim 20 yılı geçti
O zaman neyi sorguluyor sun el alemin şeyinden sanane
Sadece cinsellik icin mi evleniyorsun
Iste bu korkudan dolayi koklamadigimiz cicek kalmadi. Biz nerde yanlis yaptik😀. Sen yaptin mi?
zina yapmamış günaha girmemiş olacağız
O zaman hiç yapmadan iade olacaklar sanırım...
Bal gibide dayanılır heleki kadınlar
Şişme bebekler var cinsel oyuncaklar var..
Onlar evleniyolar ya genelde
O zaman verin de yasayalim
Yorumları merak ettim jsjs
Kuruyup toprak olacaklar
Kadın doğru söylüyor abi
Bence haklı hadi bakalım 😀😀😀
O tadi bilmiyorlar sonuçta olmasa da olur sjnzkzks
İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz size ne?
Bence de öyle de farklı olanlara tahammül yok.
Cinsellik yaşamamış olur çok var böyle yaşayanlar
bekarkende cinsellik yaşanır
Ne yapacaklar bilinmez
Elimize talim heralde
mastürbasyon ile idare ederim
bunlar hikaye hepsi lafta
onlar için manuel devrimi başlamıştır
Hepsi yalan dolan
Boş ver bunları.
Hiç bir şey
Dayanamam
Tadını slmışsın