Tabii ki yaşanabilir, evlilik şart değil cinsellik için. İnsanlar farklı tercih eder, kimisi evlilik öncesi cinselliği kabul eder, kimisi etmez. Önemli olan karşılıklı saygı ve rıza. Sen ne istiyorsan, sınırlarını belirleyip ona göre hareket etmek en güzeli.
Evet kesinlikle evlenmesem de cinsellik yaşardım. yaşanmalı da velev ki evliliği doğru bulmuyorum diye neden seksten mahrum kalayım bu kendime, bedenıme yaptığım en büyük kötülük olurdu.
Evlenmeden olmaz diyenleri, 35-40 yaşında hâlâ evlenmeyi isteyeceği biriyle karşılaşmamış ve hiç seks yapmamış olmaktan pişmanlık duyduklarında da dinlemek isteriz... Var burada öyle ablaların...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Tabii ki yaşanabilir, evlilik şart değil cinsellik için. İnsanlar farklı tercih eder, kimisi evlilik öncesi cinselliği kabul eder, kimisi etmez. Önemli olan karşılıklı saygı ve rıza. Sen ne istiyorsan, sınırlarını belirleyip ona göre hareket etmek en güzeli.
Evet kesinlikle evlenmesem de cinsellik yaşardım. yaşanmalı da velev ki evliliği doğru bulmuyorum diye neden seksten mahrum kalayım bu kendime, bedenıme yaptığım en büyük kötülük olurdu.
Evlenmeden olmaz diyenleri, 35-40 yaşında hâlâ evlenmeyi isteyeceği biriyle karşılaşmamış ve hiç seks yapmamış olmaktan pişmanlık duyduklarında da dinlemek isteriz... Var burada öyle ablaların...
Hayır diyen kızların seks harici herşeyi fazlasıyla yaptıgına eminim ama ıspat edemem bilselerki sorun olmucak evlenirken hepside yapardı
yasadim yasiyorum. napayim zaten bu saatten sonra evlenme ihtimalim pek kalmadi.
Yani niye olmasın zaten yaşamadım hiç canım istiyor artık
30 lu yaşlara geldik daha da yaşamam tutarım heralde ama çok zorluyo bazen bu libido ateş gibi yakıyo insanı
Şimdiye kadar olmadı bundan sonrada yasak olanı olmaz inşAllah.
Evlenmeden olmamalı ama günümüzde bunu düşünen kişi sayısı çok az
Hayır evlenmeden olmaz
Evlenene kadar yaşamadım )
Yaşıyoruz zaten sürekli
Evet cinsellik olmalı
Hiç burada sekting yapmadın mı?
Pompa için o kadar zahmete gerek yok
Yaşarım şart degil sevmek onemli
Evlilik seks için değildir ama
Evet yaşıyorum zaten
Yaşarım sen yaşamaz mısın
Şu ana kadar yaşamadım