Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Evlenmeden önce bırak seks yapmayı kendine dokundurman bile çok büyük bir rezillik ve onur kırıcı. Umarım her genç kız, çağın cahilce sapkınlıklardan sıyrılır ve bu bilince sahip olur. Bu bilince sahip olmayanların evlilikte ve hayatta şikayete hakkı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bana sofu, dinci muamelesi çekecekler için peşinen şunu söylemek isterim. Dindar değilim. Sabah akşam içerim. Cennetle cehennemle işim olmaz. Ama geçmişteki tercihlerin gelecekteki kaderini şekillendireceğini gayet iyi biliyorum. Bir de şöyle saçmalayanlar var. Ee ben bakireysem bakir erkek isterim. İste kardeşim, isteme diyen mi var. O da senin hakkın tabii. Ama insan önce kendini bilecek. Kendini bil kendini... Hayata ne ekersen onu biçersin. (Gençlere ve özellikle genç kızlara abi tavsiyesidir.) İster dinle ister dinleme gari gerisini sen bilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal. Ne ekersen onu biçersin çok kullandiğim bi söz ve size katiliyorum. Çok doğru diyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılvar ama cogu da kadin ve bence yine cogunun soyledigi yalan ve kendini koruma amacli yaptiklari konusma diye dusunuyorum gercekten duygu besleeigi biri olsun yasarlar
00 Yorumla Girmem karşımdaki insanın şerefine namusuna saygım vardır ama gelde bunu anlat adam gibi adamız diye hep tek kalıyoruz yine tekiz şaşırmadık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂 bunu sorman komik. Seks yapamyan yok. bunca insan kimle halvete giriyor madem kimse girmiyor ise 😅 Sorduğun da soru yani. Millet arabada sahilde parkta bahçede gece yarıları yiyşiyor senin aklına takılana bak 👩🏫🤔💁♀️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. saçmalık. doğal bir şey arkadaşlar bu ve olması gereken bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılOk
Girmem diyorumda ne kadar zaman daha bakalım djfjhs
014 Yorumla
Soran+1 yılAnladim istekli sey seni
Soran+1 yılGüzel
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBi sall
Soran+1 yılNe yazip duruyon
Soran+1 yılIyi
Soran+1 yılNe
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvllikte cinselliğin tatmin etmemesi riskini almak istiyorsanız evlenene kadar uslu durun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaçmalık bence zira evlendikten sonra aaa iktidarsız aaa hastalıklı aaa cinselliği çok seviyor sıkıntılarını görüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın girelim derse her türlü girerim , yoksa ısrarcı olmam
00 YorumlaGireceğimi düşünmüyorum ya
20 Yorumla
+1 yılBen girmedim girmem de
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil evlenmeden önce
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede
+1 yılEvlenmeden İlişkiye girmem
02 Yorumla
Soran+1 yılÇokk güzell
- +1 yıl
Evwt Çok güzel Ama Hiç Sevenim Olmadı Allah Geciktiriyor sanırim
+1 yılSem onlardan birimisin?
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyim?
- +1 yıl
Evlenmeden ilişkiye girmem diyenlerden birimisin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Saygı duyuyorum yanlış anlama lütfen, sadece sordum
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani eğer çok güvendiğim ve emin olduğum biriyse girerim ilişkiye. Sonu evlilik olacaksa
12 Yorumla- +1 yıl
Sana bir tavsiye: Evlenme planları yaptığın, evlenmeye karar verdiğin biri de olsa yapma. Sonradan herhangi bir nedenle ayrılmayacağınızın garantisi yok. Nikahsız cinsel ilişki, sadece evlenirken bakire olup olmamayı kafasına takmayacak, bekaret kavramını aşmış, cinsel özgürlüğünü eline almış ve bakire olmamaktan dolayı evleneceği kişiye hesap vermek zorunda olmadığının bilincinde olan kadınların yapabileceği bir şey. "Evlenirken bakire olmalıyım", veya "bekaretimi alan erkeğin benimle evlenmesi gerekir" diye düşünen kadınların değil. Sonra erkeğe sorumluluk yüklüyorsunuz, aranızda bir geçimsizlik olsa bile erkek evlenmek zorunda kalıyor, ayrılan da diktiriyor, ki o da dolandırıcılık.
- +1 yıl
Evlenmeye niyeti olan erkeğin dahi evleneceği kadının bekaretini evlenmeden almasını doğru bulmuyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hanım isterse yaparız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gitme o kadar basit olma onun niyeti belli
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yıl27 oldum hala girmedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHayır artık çok geç 😂
00 Yorumla
+1 yılÖylesi daha uygun
30 YorumlaGirmem asla
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok var
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek mi
Soran+1 yılAnladimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar mesela ben
10 Yorumla
+1 yılben varım
00 Yorumla
+1 yılEski moda kaldi
00 Yorumla
+1 yılGirerim yavrum
00 Yorumla
+1 yılBence Uygun olanı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben varim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılVardır elbet
00 Yorumla Ben girerim
00 YorumlaYok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. var evet
00 Yorumla
+1 yılYokk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026