ilk defa kollarim ve ellerim nedendir bilemiyorum uyustu karincalandi, vücudum hakimiyetini kayip etti, sesim kesildi, normalde inlerim bir anda onuda yapamdim, yani cok zevk verdi evet, ama bu durumu ilk defa yasadim. ne oldugunu neden oldugunu anlamadim. yasayanlar veya yasatanlar anlatabilirmi neden oldugunu? bir fikriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu işler aceleye gelmemeli, birlikte bir yemek yiyip biraz yürüyüş yapıp evde birlikte bir duş aldiktan sonra acele etmeden sindire sindire yaparsan bundan iki tarafta zevk alır, alette biraz büyük olunca uçurmuş, bol bol tatlı uçuşlar dilerim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer kız kadın farklı davranıyor
Bazı orgazm yaşarken zevkle gözyaşlar dökülüyor
Bazıları de.. orgazmı yaşarken bayılıyorlar, yaşadıktan sonra uyanıyorlar
Bazıları de orgazmı yaşarken, caddi gibi çocuk gibi gülüyor...00 Yorumla
+1 yılUzun bir zamandan sonra iliski yasamis olabilirsin. Ten uyumu olabilir. O kisi bencil olmayip kadını iyi bilen tecrübeli biri olabilir. Bence sen ona baya baya bağlanırsin
07 Yorumla
Soran+1 yılyok iliski araligim maximum 1 aydi, ve onunla 3 aydir düzenli sevisiyoruz. yani bilmiyorum duygularimi karistirmak istemiyorum tabiki. ama o ogünden beri sürekli yaziyor ve istekli oldugunu tadi damaginda kaldigini söylüyor, tatilde olmasa eminim yine yasatirdi
- +1 yıl
3 aydir her defasinda mi yasadin bunu yoksa 1 kez mi
Soran+1 yıl1 kez
- +1 yıl
Max 1 ay diyorsunda bu bile bunun icin yeterli. Iste seninde istekli oldugun bjr zamana gelmis. Ve seni artik keşfetmiş neylerden daha cok etkilendiğini falan. Ona göre yaklasiyor
Soran+1 yılaslinda ilk bastan beri uyumumuz dehset, yani cok zevk veriyor ve zevk aliyordu, pozisyonlarimizi kesfettik defalarca geliyodu. saatlerce sevisiyorduk. ama o son seks onada cok haz verdi banada :)
- +1 yıl
Iyi bak şanslısınız. Birbirinizi kesfetmissiniz tadini cıların
Soran+1 yıltamam tskler :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi nefesin kesilmiş anlaşılan suyun serinliğinden seninkide o hesap işte aşırı yokluktan birden varlığa düşünce normaldir 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılyokluk asla yasamadim sürekli bir cinsel hayatim oldu, bununlada 3 aydir sürekli yasiyoruz fakat ilk defa böyle oldum
Yani zevkin doruklarına çıkmışsın biraz istek ve hormonal olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadimki :)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılklitoral orgazm yerine bu sefer vajinal orgazm olmuş olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıloha :) ama bosalmadim nasil oluyo o?
- +1 yıl
bence bir bak iki orgazm arasındaki farka intenettten araştık ben anlatamam olan kızları gördüm ama ben olmadım bazen ses soluk keslir olur öyle takma pek kafana
Soran+1 yıltamam,
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. demekki cok azdırmış seni o an... kendi cok azınca seni de baya baya fena yapmış
00 YorumlaGel bir de birlikte deneyelim nasıl bir şey merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal bi bağ hissediyormusun onda? ya da bu aralar hormonsal bişey?
01 Yorumla
Soran+1 yılduygu var gibi, ondan taraf bilmiyorum ama. olmasada olur olursada güzel olur. uyumumuz güzel
Tam orgazm olmussun galiba ilk defa o duyguyu tatmissin
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki normalde bosalmiyormuyuz?
Soran+1 yılhmm normal orgazm klitorisle oluyorum zaten diger türlüsünü bilmiyorum acikcasi
- +1 yıl
Tartışmalı ‘G noktası’ olarak da bilinen bu orgazm türünü her kadın yaşamaz. Vajinal orgazma, klitoral uyarılmadan ziyade cinsel birleşme yolu ile ulaşılır, tüm vücuda olan etkisi ile tanımlanır ve klitoral orgazma kıyasla daha uzun sürer. Vajinal orgazma ulaşan kadınların, çoklu orgazmı tecrübe etmiş olmaları olasıdır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinal orgazm yaşamışsın. Bir de son anlarda baya seni hakimiyet altına alıp sert yapmış olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde sesini soluğunu kesiyoruz ama keyiften mi acıdan mı bilmiyorum jsjsjs
00 YorumlaOnun neden olduğunu biliyorum ama buradan anlatamam özel 😅😅
04 Yorumla
Soran+1 yılanlat lütfen
+1 yılNirvana’ya çıkmışsın 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :) o bosalmasaydi belki su an olmazdim o derece. o da zaten benim zevkimi görünce bosaldi
+1 yılne zaman seviştin en son
07 Yorumla
Soran+1 yıliste o sondu :) tatile gitti bekliyorum. ama sürekli bir cinsel yasamim vardi yani bilemiyorum
- +1 yıl
aynı kişiyle mi farklı kişiler olmadı mı hayatında
Soran+1 yılyok farkli kisilerle, uzun süren bir iliskim oldu, ondan sonrada bir iki fb oldu
- +1 yıl
anladım sonuncusunun tadı damagında kaldı sanırım seni onda daha cok tahrik eden neydi peki vücudu mu penis boyu mu sevişme süresi mi bi sebebi vardır
Soran+1 yılyani bu sefer yorulsada terlesede birakmak istemedi :) ayrica ilk defa vajinami yaladi. onlami kaynakli bilemiyorum tabi
- +1 yıl
hm anladım peki sekste büyük penis mi küçük penis mi seversin
- +1 yıl
senle sohbet etmek isterdim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltansiyonunu düşürmüş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbende tansiyon diye tahmin ettim :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur öyle, tecrübeliymiş demek ki arkadaş :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum, :) olabilir
Soran+1 yıltskler :)
Yani ne yapalım anlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Galiba gerçek anlamda orgazm olmuşun
00 YorumlaUzun zamandır ilişki yaşamadın mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılpenisine bir şey sürmüş olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılyok sürmedi
- +1 yıl
gelmeden önce ne yaptığını bilemezisn knkas
Soran+1 yılevdeydik, önce sevistik, 2. roundda gecmeden dip dibeydik zaten.
- +1 yıl
o zaman epey bir zevke gelmişsin knka başka bir açıklaması yok
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Normalden fazla ilgi göstermiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılilgi göstermedi, ayniydi herzamanki gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakiki bir orgazm yaşamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesaja çağıran p*çleri izlemeye geldim
00 YorumlaVajinal orgazm mı yaşadın?
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba öyle diyolar
bize neden limse istmiyor
00 Yorumla
+1 yılTamam abla
40 Yorumla
+1 yılbabo
00 Yorumla
+1 yılnöroloji şart tatlım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılDuygulandım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Tebrikler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Orgazm?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi s. kmis iste.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası