ustayım demek haddim değil neticede bakirim ve benden yeteneksizlerin var olduğu gibi benden iyileri de vardır bir yerlerde ama tam bir çaylak olduğumu da düşünmüyorum işin en azından teorik kısmında dersimi çalışabildiğim kadar iyi çalıştım çalışmaya da devam ediyorum bence kafa ve istekler konusunda uyumlu olduğunuz bir partneriniz varsa usta olmak artık sadece zaman ve pratik işidir (birbirinizle aynı şeyleri istemeniz ve birbirinizin istemediklerini istememeniz gibi mesela partnerlerden biri tek eşli ama diğer partner fantezi kisvesi altında grup isterse (benim gözümde midesizlik) o ilişkiden de seksten de bi b*k olmayacağının kanıtları çok (kaldı ki 2 tarafında açık ilişki istediği durumlarda bile en büyük başarı oranına sahip olan yer amerika da bile başarı oranı %7 (yani kalan %93 lük kısım er geç batırmış ki bu oran bazı amerikaya yakın avrupa ülkelerinden hariç çok daha düşük ki çok doğaldır her şeyi geç kıskançlık biyolojik bir duygudur ve daha insanlar tek bir ilişkiyi yürütemezken 1 den fazlasını nasıl yürütsünler gelin dürüst olalım insanlar için bazı şeyler tektir tek annen tek baban vardır ve tek bir kişi sevebilirsin başkasını sevebildiysen diğerini artık sevmiyorsundur) ama mesela bdsm tarzında durumlarda birbirlerinin tam zıttını istemeleri gerekir tarafların her ne kadar switch dediğimiz 2 taraflı olan kişiler bulunsa da onlarda da bir taraf hep daha baskındır ve zamanla aktif olmayan taraflarını oynamaktan aynı zevki almamaya başlayacaklardır (atıyorum erkek switch ama aktif kısmı dom. kadın dom diyelim erkek burada sub olabilse bile bir yerden sonra baskın olan tarafı olan dom'a yönelmek isteyecek ama partneri de dom olduğu için ilişkileri çok yüksek ihtimalle yürümeyecek (ki genelde yürümez de zaten kaldı ki tamamen sub veya dom olanlarında ilişkileri genelde yürümez BDSM grinin elli tonunda gördüğümüz kadar neşeli bir dünya değil kontrol ve yönlendirme üzerine olan ve arada ufak tefek fiziksel acılar bulunduran bir BDSM ilişkisi yürüyebilir ama işin içine dozajjı arttırılmış oranda acı (tarafların rızası fark etmeksizin) ve aşağılama (dirty talk falan demiyorum bayağı aşağılamadan hakaretten söz ediyorum) gibi şeyler girdiği zaman o ilişki dediğimiz ''sınırda istismar'' er geç 2 taraftan 1 inin (bazen 2 sinin de veya başkaları da dahilse onlarında) dayanamaması eski tadı almaması veya kırılması ile sonuçlanır kesinlikle herkese göre hayatlar değil ufak tefek güç gösterileri, bir kaç şaplak ve belki nadiren de olsa bağlama (kadının bağlı olduğu senaryolar daha ilgi çekicidir bana göre) gibi tam anlamıyla BDSM olmayan durumlar tamam ama muhakkak bir sınır olmalı ve bu sınır kişilerin kaldırabileceklerini düşündüklerinin de altında olmalı.
Kızlar Bir Adım Öne Evlenene kadar sevgili bile yapmadım evlendikten sonra ustalaştım ve eşimden başkasına bakmadım sonra ayrıldık ve evlenmedim ama bu libido için yeniden bir evliliği düşünüyorum çünkü sevgiye ihtiyacım var ayrıca aşka arzuya ve hazza özlem duymaya başladım 😢
Buna elbette ki insanın kendisi karar veremez verse de herkes ustayım der... ben dinimi düzgün bir şekilde yaşayan bir insanım (yıllar önce yaptığım hatalar hariç) Buna ancak yeniden eşim olacak kişi karar verir
Yapmadım usta değilim hiç kimse usta değildir hiçbir zaman tam anlamıyla oldum demeyeceksin her zaman çıtanın birtık üstü var şu anda var ya usta oldum diyen herkese eksi attım😂 tanıdık tanımadık
16 yıllık Evlilik sürecinde Ustalaştım artık diyebilirim Kadının en ince detayına kadar nelerden hoşlanıp zevk aldığını ve nelerden hoşlanmadığını zevk almadığını en ince ayrıntısına kadar öğrendim uyguluyorum sonuç mutlulukla bitiyor her seferinde Teşekkürler
bu konuda yorum yapmak saçmalık ama kime göre neye göre ustayız yani nir düşünün siz kendinizi en üsste görüyorsunuz ve biraz daha iyi biri karşınıza çıkabilir yani bence herkes kandi çapında ustadır diyelim
kendim olgunum digerleri ergen kertenkele diyenlerin aksine ya da egitim verenlerin aksine bir iddada bulunmuyorum lakin yaştan önce bence deneyim önemli