Cinsel Yaşam Cinsellikte tokat? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Arkadaşlar kalçaya tokat atılıyo onu biliyoruz birde vajinanın tokatlanması var bence o çok daha güzel sizce? Cinsellikte tokat? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Vajina tokatlanmasını seven kadın sayısı azdır ama zevk almayı bilen kadın sever bunu. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok seviyorum Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Ben de önce ıslak ıslak tokatlayıp kozartıp kabarttıktan sonra girmeyi çok seviyorum Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Kızartıp Yorumla
Lora34i Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vajinami tokatlamayi seviyorum ama hiç tokatlanmadi güzel olabilir diye düşüyorum. 7 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Acır be manyakmisiniz kalca farkli vajina hassas Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl O klitorisi uyarmak için uyguladığım şaplaklardan. Gözünü açar açmaz şaplak olayına girmene sebep nedir acaba, çok mu sıcak 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aletle şap şap vurup gommek guzel kalcaya vurmakta güzel 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Genç yaşta cinselliği keşfetmeye başlamışsın bu güzel 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Tokatlamaktasa somurmayi vakumlamayi tercih ederim oyle bir durumda 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu kadın erkek severde, sevildiğine emin olunması gerek yoksa irite eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüsler ve dudaklar emimirken vajina yüzeyi parmaklarla öncede tokatlamir muhteşem oluyor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. vajına sulanınca şap şap ses çıkarmasına bayılıyorum 0 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Güzelce yağlayıp öyle tokatlayacaksın çıkan ses ayrı bir haz veriyor bana 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mq herkes kudurmuş sabah sabah 1 1 Yorumla Fabros +1 yıl Ahaaha 🤣 Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bak bilen biliyorrrrr :)masajıda güzel olur 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet eski sevgilim çok zevk alıyordu bundan 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana da o tok ses daha keyifli geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet güzel 6 5 Yorumla opelstra123 +1 yıl sert olursa bile mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli olan sert olmak zaten Yorumla opelstra123 +1 yıl ohaaa hard seviyorsun o zaman yuzune atilmasi peki agzina tukurulmesi saclarinin cekilmesi falan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tukurme igrenc gerisi normal Yorumla opelstra123 +1 yıl sakksoda agzina tamamini alabilmen icin senin kafanin zorla bastirilmasi bogulacak gibi olman? Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acımıyor mu 2 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zevk veriyorsa güzeldir 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olabillr 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok güzel bi duygu 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bencede 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. O da güzel. 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acıtmıyor mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Vajina tokatlanmasını seven kadın sayısı azdır ama zevk almayı bilen kadın sever bunu.
Ben çok seviyorum
Ben de önce ıslak ıslak tokatlayıp kozartıp kabarttıktan sonra girmeyi çok seviyorum
Kızartıp
Vajinami tokatlamayi seviyorum ama hiç tokatlanmadi güzel olabilir diye düşüyorum.
Acır be manyakmisiniz kalca farkli vajina hassas
O klitorisi uyarmak için uyguladığım şaplaklardan. Gözünü açar açmaz şaplak olayına girmene sebep nedir acaba, çok mu sıcak
Aletle şap şap vurup gommek guzel kalcaya vurmakta güzel
Genç yaşta cinselliği keşfetmeye başlamışsın bu güzel
Tokatlamaktasa somurmayi vakumlamayi tercih ederim oyle bir durumda
Bunu kadın erkek severde, sevildiğine emin olunması gerek yoksa irite eder
Göğüsler ve dudaklar emimirken vajina yüzeyi parmaklarla öncede tokatlamir muhteşem oluyor
O da güzel. Elle, s.. kle. kadınlar ikisini de sever.
vajına sulanınca şap şap ses çıkarmasına bayılıyorum
Güzelce yağlayıp öyle tokatlayacaksın çıkan ses ayrı bir haz veriyor bana
Mq herkes kudurmuş sabah sabah
Ahaaha 🤣
bak bilen biliyorrrrr :)
masajıda güzel olur
Birde yanaklar var kızarık güzel oluyor
Evet eski sevgilim çok zevk alıyordu bundan
Bana da o tok ses daha keyifli geliyor
Bence de hafif de kızarıyor vajina
Sularında yapılması daha da hoş
Hiç denemedim öyle vajinaya
Evet güzel
sert olursa bile mi?
Önemli olan sert olmak zaten
ohaaa hard seviyorsun o zaman yuzune atilmasi peki agzina tukurulmesi saclarinin cekilmesi falan?
Tukurme igrenc gerisi normal
sakksoda agzina tamamini alabilmen icin senin kafanin zorla bastirilmasi bogulacak gibi olman?
Hmmm güzel bi fantezi ama hiç denemedim
Acımıyor mu
Zevk veriyorsa güzeldir
Olabillr
Çok güzel bi duygu
Doğrudur bilgim yok
Bencede
O da güzel.
Neyisini seviyorsun
Acıtmıyor mu
Ama başka birseyle tokat
Merhaba evet oyle