Daha kısa zamanda da olabilir kişiliğe bağlı. Güvene bağlı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir ay cok degil mi yaa ben sıkılırım cok agir ilerlemesin iki hafta iyi iste hatta haftasi felan da yok o anki atmosfere bagli canimiz ne zaman isterse bu konulara girmek yasamak vs
Şekerim benden sana tavsiye, o çocukla evlenmeyi hayal etmeden eğlenebilirsin, belki ilerde şartlar değişir bilemem. Ama açık net, o arkadaş seni bi’ şekilde miker
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Iliskide hic ama hic cinsellik olmayacaksa bu iliski uzun surmeye bilir. Oyuzden fikirlerini oyrenmek istiyordur
Bi süre vakit geçirip yoluna bakıcak gün içinde ne yaptığını değil de konuştuğunuz an ne giydiğini soruyorsa uzak dur
Bunun zamanı yok la :D :D 1 gün 1 yıl o kişilere bağlı :D
Evlenirmi peki
Kim? Kimle?
O benle
Sanmam
Uff ya genemi kandirildim
Daha çoook kandırılırsın sen bu kafa ile :D
Uzak sehirde ama kendi memleketindende bulabilir niye taa buraya gelsinki
Dimi dimi😁😁
Ya niye oyle diyosun
Hadi anacağım işim gücüm var :D
Dalgami geciyon benle ya
E günaydın :D
Isine bak ya
OIur :D
Ne guluyosun yaA
Daha kısa zamanda da olabilir kişiliğe bağlı. Güvene bağlı
Bir ay cok degil mi yaa ben sıkılırım cok agir ilerlemesin iki hafta iyi iste hatta haftasi felan da yok o anki atmosfere bagli canimiz ne zaman isterse bu konulara girmek yasamak vs
Erkekler evlenmez diyar
Sorun teşkil etmez, iş yatakta biter
Guya ciddi dusunuyoz ben oyle dusunuyom oda diyo bende evlilik dusunuyom diye
Laf, seni rahatsız etmeyecekse eğlenmene bak, ciddiyet zor o ilişkiden
Karim olucan diye iyi davraniyo ama pek yazmiyo cok çalışıyormuş
Benim fikrim ortada, belki ilerde ciddiye biner iş, ama yatağa girmezsen çok uzun sürmez. Bilgin olsun
Kacirim seni diyo
İnanıyor musun bunlara sen?
Evet
Bence biraz dikkat et sen, o arkadaş seninle evlenmezse sadece sözüne kandığın için sevişirsin onla
Oyle bi kiz madigimi biliyo ona yanasmiycami soyledim evlenmeden olmiycani
Şekerim benden sana tavsiye, o çocukla evlenmeyi hayal etmeden eğlenebilirsin, belki ilerde şartlar değişir bilemem. Ama açık net, o arkadaş seni bi’ şekilde miker
Nasil eglenim ya
Vakit geçirmekten bahsediyorum, ama illa konu döner dolaşır senin göğüslerine, kalçana gelir.
Evet geldi o yuzden kustum ona goguslerimi soruyo bide ben herseyimi anlattim ona aile hayatimi falan seni kacirim diyo iyi niyetlide gibi
Sen uzak sur şekerim ondan uzak dur
Ozelden biseyler yazcam size
belki yüzeysel olarak, ama fazlası değil...
Ya erkekler cok fenasiniz
niye ama ya :(