arkadaşlar sorum ilişkiyle ilgili olduğu için cinsellikte açmıyorum neyse ben kız arkadaşımı bu konulara uzak bir insan olarak biliyorum ve kendisi daha önce sevişmediğini ve ya biriyle birlikte olmadığını söylüyor bizim konuşmalarımız hayallerden ibaret ben mi aşırı tepki veriyorum ortada bir yanlışlık mı var
Cevabın nedir?
+1 yılMesajlaşmak ve cinsellik konuşmak bence aşırı derecede saçmalık ve ergenlik diye düşünüyorum.
'' Seks '' Ya yaparsın ya da yapmassın. Ama kendinide tatmin etmek için boş boş konuşmassın ( Bu lafım iki cinsede ).
Yani bu aradığın masumiyet vs değil moruk.
Bence cinsellik hiç bir evrede konuşulmamalı, utanılmalı ilk gün ki gibi.
Eğer bu duyguları yaşıyorsan seviyorsun demektir. Senin ki veya onun ki sevgi değil.
Bu kadarda kesin konuşuyorum görürsün.02 Yorumla
Soran+1 yılben şu an sadece test etmek için konuşuyorum benim amacım konuşmak değil zaten
- +1 yıl
Öyle veya değil. Açık ve net.
Evlenilecek kız var eğlenilecek kız var.
Eğleneceksen devam, Evleneceğim diyorsan ayrıl.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genelde kızlar yanlış anlaşılmamak ve konuyu ordan uzak tutmak için açmazlar.. erkekler ise içinde cinsellik barındıran bir hatırlatma her evrede muhakkak yapar:)
014 Yorumla
Soran+1 yılfakat işin garip tarafı bizim konuşmalarımızda kapatmak gibi bir amaç yok öte yandan kızdan beklediğim davranış bu değil acaba bana çok güveniyor desem olmuyor yine açıklayamıyorum bu durumu
Soran+1 yılyani ben açınca konuyu dur demiyor gayet devam ediyor
Soran+1 yılben hiç bişe anlamadım normalde iyi bir insan olarak biliniyor ve hani ilk başta öyleydi hatta ben bahsettim kendi yaptıklarımdan ve aramızda hep sen yaptın ben yapmadım muhabbeti oldu benim kafamı karıştıran 20 günde açıldı bu konu çok iyi anlaşıyoruz ama 20 gün az bence ve ben ciddi düşünüyordum garibime gitti açıkçası
Soran+1 yılyani bana çok güveniyor diyorsun
Soran+1 yılne önerirsin peki bütün önyargıları kaldırayım mı
Soran+1 yılkaldıramam ki mantık hatası yaptı ben bu ilişkiye başlarken bu konulardan midesi bulandığını söyledi şimdi ise başka birşey söylüyor ve orda söyleyemedim diyor sen olsan napardın
Soran+1 yılilişkinin hızı ciddiyetini belirlemez yani böyle midir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerzmnn ki erkekelere karşı olan ön yargılar başta midem bulanır demesi önyargın olmasn die olablr ztn her kadın güvendiği erkekle konuşur hiç yaşamadıysa merak eder buneden ibaret tabi yinede net bişy söyleyemem tanımıyrm anlttklarından yola çıktım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılBaşlığa cevap vereyim, yüz yüze ve baş başa iken konuş mesajdan çuvalllarsın
09 Yorumla
Soran+1 yılkonuşuyoruz şu an zaten sorun şu ki konuşmaması gerektiğini düşünüyordum hani ben bu konuları pek sevmem kimseylede birlikte olmadım diyordu ama şu an şu iki gündür fantazilerden falan bahsedebiliyoruz bir sakatlık var
- +1 yıl
hocam ben bakire olmayan kız görmedim zaten, piyasa böyle herkes dokanılmamıştır yatakta söylerler bu konuda doğru olanı inanma
Soran+1 yılfakat kızı çevresi falanda iyi bir kız olarak biliyor ve kız ısrarla yapmadım diyor yapsam anlatırdım herşeyi anlattım diyor
- +1 yıl
bilemezsin bu konuları konuşuyo diyede yapmış sayılmaz tabi bunuda unutmamak lazım
Soran+1 yılişte o aradayım çok mu güvendide konuşuyor yaptıda mı konuşuyor nasıl anlayabilirim
- +1 yıl
zor çok zor anlayamazsın onu 1 ayda
Soran+1 yılne önerirsin
- +1 yıl
burdan anlatmam imkansız dostum zamana bırak ve güvenmemeye devam et
Soran+1 yıleyvallah dostum sanırım öyle yapmalıyım
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bundan bişey anlamadık senmi cinsellik konuşmak istiyosun o istemiyomu yoksa o istiyoda sen istemiyonmu
01 Yorumla
Soran+1 yılben normalde onun istemediğini düşünüyordum o konuşunca tepki vermedim devam ettim ama bu süre yeterli mi bir ay gibi bir sürede açılması cinsellik muhabbetinin
Konuşulur neden konuşulmasın...
00 Yorumla
+1 yılanlayanlar anlamayanlara anlatsın
00 YorumlaTam anlayamadım :S
012 Yorumla
Soran+1 yılneresini anlayamadın
- +1 yıl
+1
Soran+1 yılsadece kurduğumuz fantazilerden hayallerden bahsediyoruz
Soran+1 yılolay şu ki bu konulardan uzak olduğunu söyledi sonra fikirlerinden bahsetti kurduğumuz hayallerden bahsettik ben bozuntuya vermedim ama acaba bana çok mu güveniyor da birden bu kadar konuşabildik bu konuları
Soran+1 yıldaha 20 gün bile olmadı ama işin garip tarafı kızı etrafındaki herkes iyi bir insan olarak biliyor acaba bana aşırımı güvendi ben anlamadım bu işte oda normalde daha önce bişe yaşamadığını söyledi ve ısrarcı bu konuda
Soran+1 yılama yaşamadığını ısrarla dile getiriyor evlenene kadar yapmicam diyor sadece hayalinde yarattığı şeyleri söylediğni söylüyor
+1 yılkonuşulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl sorudur?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem