Selam KS ahalisi! Bu soruyu açıkçası KS topluluğunun bu konudaki fikirlerini ve tercihlerini merak ettiğim için soruyorum. Herkesin cinsellik yaşayacağı kişiyi seçerken farklı kriterleri var elbette. Kimi ben aşık olmadığımla sevişemem der; kimisi de beni duruşuyla, bakışıyla mıknatıs gibi kendisine çekmeli der.. Peki ya sizin seçiminiz hangisinden yana? Görüşlere buyrun..Ateşli bir cinsellik için tam olarak neye ihtiyacınız var?
Cinsel partner seçimini hangisine göre yapıyorsunuz? Aşk mı yoksa ten uyumu mu?
Aşka ten uyumu aynı şey zaten şimdi arada bir çekim varsa beraberinde aşk deli ya ya da aşık olunca devamında birkaç ay sonra arzulamaya başlıyor zaten insan Kendimden biliyorum bunların ikisi yapboz parçası gibi biri olmadan diğeri olmuyor
Arada ciddi bir fark var aslında. Şöyle anlatayım. Her aşık olduğuna karşı ten uyumu hissetmeyebilirsin. Genelde hissedersin ama istisnai durumlar olabilir. Ayrıca her ten uyumu hissettiğine de aşık olmazsın.
Ben yaklaşık 1 yıldır bu kategoride fenomenim ve bu soruyu yanılmıyorsam ilk defa soruyorum. Ayrıca sorduğum diğer sorulara ne kadar baktınız da böyle bir görüş yazıyorsunuz?
Sadece senin için demiyorum kardeşim bütün fenomen yazanlar hep cinsel yoldan yürüyor herkesin cinsel yaşamı kendisine özel olması lazım kadınların bile 1 kaç takipçi kazanmak için yaptığı yol bu basitlik değilde nedir acaba sen şöyle
Haklı olabilirsiniz ama site böyle durumlar için kategori filtresi koymuş. Cinsel yaşam kategorisini takipten çıkarsınız ve bu sorular daha önünüze gelmez. Böyle bir şey için sinirlenmenize gerek var mı?
Doğuru😂😂ama soruna cezp vereyim kanka aşiksan otamatik olarak tatmin olursun yani bir zaman kadar aşk bitti zaman sunra bir bakmışsın tatmin olmuyorsun 😅
En İyi Cevaplar