Partnerinizle bir ilişki yaşayacak olsanız anadan doğma çırılçıplak mı tercih edersiniz? Yoksa biraz da görüntü güzelliği olsun diyip seksi iç giyimlerden mi tercih edersiniz 💫

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Partnerinizle bir ilişki yaşayacak olsanız anadan doğma çırılçıplak mı tercih edersiniz? Yoksa biraz da görüntü güzelliği olsun diyip seksi iç giyimlerden mi tercih edersiniz 💫

İlk etapta çırılçıplak istemiyorum, seksi bol dekolteli tahrik edici şehvet kamçılayıcı estetik kalştt iç çamaşır takımı olmalı. Görsel tam benim zevkime uygun. Çok zevklisin sevgili @SeymaXxx5 ❤️😎
ben bir terazi burcu olarak çok çabuk sıkılan birisiyim sürekli fantastik giyimlerden de sıkılırım sürekli çırılçıplak olmasından da arada fantastik giyimle sevişip seks yaparım ama yeri geldiğinde tamamen bütün bedenini bedenimle hissedebilmeliyim
Vallahi kanka benim içtiğimde cinsel ilişkide tercihim şey olabilir yani bilmiyorum ama kadında külot olmadan mikro etek mi diyorlar ne diyorlar mininin daha küçüğü Bir de üstüne de crop top ya da sporcu sütyeni ya da jartiyer külotlu çorap
Çıplak direk yatakta beklemesini tercih etmem bazen kendi günlükleri olur ani gelişen buluşmada bazende ateşli seyler giyerler onları da parçaların onları parçalamak daha ateşli
Cevap
101Cevap
Başlangıçta tahrik edici yarı çıplaklık, devamında tam çıplaklığa geçiş en güzeli bence.
Çıplak tabi ki
Ben hiç yapmadım dondurma hiç yemesem bana buna rağmen çikolatalı mi vanliyali mi diye soru sormanla bu soru aynı olmuş.
Biraz haz alması lazım erkeğin bayan jartiyer gecelik giymesi daha çok zevk veriyor
Seksi kıyafetlerin dokunmasi karşılıklı sevişmek orgazm yavaş yavaş ani yaşamak keyifli olur.
Seksi iç çamaşırı tercihim tabiki. Onu gözlerimle, dişlerimle soymak isterim.
Vucudu Seksi ise ic camasirinada gerek yok, ama orta seviye ise ic camisirla daha Seksi goruntu verebilir.
Zaten Seksi ve cekici taş gibi vucudu var sa gerek yok. :D
Tabiki çıplaklık tercih, ama giyinikken başlayıp, ön sevişme yavaş yavaş çiftlerin birbirini soymasıyla devam ederek, ilişkiye girmek
İç giyimi cezbedici olursa , ön sevişmede onu soymak etkileyici olur ,
Ardından sıra gelen her şey diyim tadından yenmez
Her ikiside olsun , ciddi söylüyorum bazen çırılçıplak görerek başlamanın zevki ve fantezisi bazende iç giyimli olması harika
Seks yaşanacaksa beden ve ruh tamamen çırılçıplak olmalı. Sadece bedenen değil ruhende çırılçıplak olunmalı.
Ne kadar güzel giyim olsa da 15-20 dk sonra yine çıplak kalıyor 🤦
İç giyim, külotlu çorap, jartiyer, yırtma ama hiç olması ki...😪
Önce güzelce bi giyinip süslenmek lazım ki keyifli olsun di mi
Uzata bildiğim kadar uzatırdım. İç çamaşırını ağzımla çıkardım herhalde 😊 sonrası gelir zaten 😉
Beyaz pembe Tarzı iç giyim Tercihimdir Ya sizinkisi?
Çırılçıplak olurum komple partnerimin vücut sıcaklığını hissetmek için...
Seksi iç çamaşırları daha çok hoşuma gidiyor, özellikle siyah olanlar.
Sen ne seversin?
Akışına bıraktım partnerimin vücudunu tanır neleri sevdiğini keşfederim...
Güzel giyim ve iç çamaşırı olursa daha iyi olur çünkü, ben soymayı ve o teni keşfetmeyi seviyorum
Sen profilindeki gibi ol ben seni dislerimle soyarim
İç çamaşırı şart değil, ben tamamen çıplak olmaktansa biraz giyinik olmayı daha seksi buluyorum
Fantezi iç giyimle başlar dilimle çıkarırım onları
Ikisininde ayri bi zevki var ben genelde once giydirip sonra soyanlardanim
Fantezi iç giyim olmalı bence, anadan doğma çıplak hoş durmuyor
Yerine göre ikisi de olmalı bence. Daha tahrik edici olur.
Kıyafetlerini parçalamayı severim :D
Parası neyse veririz :D
Anadan doğma çırılçıplak ne ya çok sıkıcı olur en iyisi fanztezi giyim libidoyu yükseltir sürekli
İç çamaşırı olursa üzerinde ben sevişerek zaten üzerinden çıkarırım onu daha çok heyecanlı olur bana kalırsa ☺️
ic giyim onemli ben ön sevismeyi hep ic camasirlii olsun isterimmm
Seksi iç giyimleri üreten para kazanmak için üretmiş alanda fantezi için alıyor anadan üryan sonrasinda da olunuyor başta değil sonunda olsun 😂😂😂
Sadece tanga ve sütyen olması yeterli 😉
Siz nasıl tercih edersıniz?
Bazen çıplak bazen kıyafetle ikiside ayrı güzel oluyor
Seksi iç çamaşıri giymesi daha cekici ve tahrik edici olur
Çırılçıplak olmayı seviyorum
Full çıplak iyidir
İç giyim tercihim ve onu soymayı isterim
İp kelepçe ve kemer olsun yeter
Seksi güzel ic giyim süper olur
Bir şey giymesine gerek yok
Günlük kıyafet ile daha keyifli oluyor biraz fantezi lazım
Clothed seks diye bir şey var. Külotlu çorabı mutlaka üzerinde olmalı bence.
Böyle fizik ve camasır giyen partnere neler yaplmazz
Bence biraz görüntü olsun. Peki sence nasıl olmalı
Onu ben soymak istierim üstünü cikarmak istiyorum biraz tahrik olmakta fayda var
İç giyim
Güzel çamaşırlarla biraz iç gıcıklansın sonra zaten maçın kuralı çıplaklık😂😂😂🫢🫢🫢
İç giyimlerden
Saçma sapan bir soru
İç giyim tabiki
sen öyle mi yapıyorsun
çıplaklık güzel değil biraz gizlilik daha seksi
kendı ellerımle soymayı severım
Fantezi çamaşır giymesini isterim. Ben soyarım onu
her ikisi de olmali
Şeyma naber nasılsın güzellik
Cinsel iliskim seninle cok iyi olur
Önce göz sonra vücut derim 😎
Çırıl çıplak olması