Geçmişte eski erkek arkadaşımın zoruyla bekaretimi kaybettim. İnsanlara güvenmek gibi hata yaptım. Hata yapmış bir kadınla evlenir miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakire olmayan biriyle evlenirim. 35 yıl oturup tanımadan beni bekleyecek değildi tabiki başkasını sevmiş beraber olmuş olabilir. Geçmiş geçmiştir. Ama bakire olmamayı hata olarak gören geri kafalı bi kızla evlenmem. Yaptığın şey hata değil. Sevmişsin yaşamışsın.
112 Yorumla
Soran+1 yılHata deme sebebim şu karşı tarafın zoruyla gelişti olay benim istememle değil benim hatam karşı tarafa güvenmek
- +1 yıl
Nasıl yani zoruyla derken tecavüz mü?
Soran+1 yılOnun gibi
- +1 yıl
Buna nasıl hata diyebilirsin çok saçma tecavüz adi bir suçtur. Suça maruz kalan hata yapmış değildir. Herkes tecavüze uğrayabilir. Mağdurda suç yoktur tek suç tecavüzcü şerefsizindir.
Soran+1 yılErkekler öyle demiyor işte bakir olan erkek bakire arıyor hala da kızın iki bacak arasında namus arayan beyinsizler var Türkiye cahiller yüzünden bu halde herkes birbirinin kusurlarını yargılıyor
- +1 yıl
Onlar beni ilgilendirmez. Ben seveceğim, hayatımı paylaşacağım insanı vajinasındaki zardan ibaret olarak gören biri değilim. Diğer yobazlar ne arıyorsa arasın o kendi bilecekleri iş. Ama bu demek değil ki illa bakire olmayan biri olsun diyorum. Bakire de olabilir, olmayadabilir. Bunu bir kriter olarak görmüyorum. Karakterli biri olması önemli sadece. Başkasıyla evlenmiş boşanmış biri de olabilir ayrıca. Benim için tek kriter karakterli biri olması.
Soran+1 yılİyiymiş 👏🏻👏🏻👏🏻keşke herkes sizin gibi düşünse iyi bir insan olabilse
- +1 yıl
Herkesin düşüncesi kendine. Sen şimdi benim düşüncemi iyi buluyorsun. Ama başkası gelir bana yav he der bakire olmayan kızla evlenilir mi falan der. Çeşit çeşit insan var dünyada herkesi memnun edemezsin. Sen başkasına değil kendine bakacaksın o yüzden sadece.
Soran+1 yılHaklısın doğru olan da bu
- +1 yıl
Eğer birisi seni bakire olmadığın için kabul etmezse buna sevin. En azından yobaz olduğunu anlamış olursun yobaz biriyle evlenmekten kurtulmuş olursun.
Soran+1 yılHaklısın seninle dertleşme şansım var mı?
- +1 yıl
yazabilirsin bi yarım saat daha buradayım
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu hata olarak görmen başlı başına bir yanlış. Kızlık zarının bu kadar önemli hale gelmesine sebebiyet veren nedir bilmiyorum ancak bilinenin aksine o kadar da önemsenecek bir şey değil. Her kadında da olmaz zaten. Bekaret namusu temsil etmez. Bir insanın iki bacağının arasında olan şey sadece o kişiyi ilgilendirir. Evlenmeden önce erkeğin kadından "bakirelik testi" istemesi ise hukukta suçtur.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da karşı tarafın zoruyla oldu o yüzden ona güvenmek gibi bir hataya düştüm
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ben evlenirim evlenende cikar ama dikkat et bu konuda cunku basta sorun yok deyip niyeti degisen cok olur. Sen dik dur asla kusurlu eksikli gibi davranma. En onemli sey bu, kimseyi inandirmaya calisma
10 Yorumla
+1 yılSosyal çevrenin nasıl olduğunu bilmiyorum fakat günümüzde bekaret konusu sıradanlaşmaya başladı. Kültürel olarak gelişimini yeterince sağlamış bir birey işin bekaret saçmalıktır…
02 Yorumla
Soran+1 yılTrakya bölgesindeyiz
- +1 yıl
Sosyal çevre ve mahalle baskısı kriterleri açısından sormuştum. Trakya bölgesinde bu kadar diğer bölgeye kadar tutucu bağnaz körükörüne adanmışlık yaşanmadığını biliyorum. Gerçekten sizi seven ve aşık olmuş birisi bekaretinize takılmayacaktır, elbetteki ilkiniz olmayı isteyecektir fakat aşıksa diğer hiçbir şeyin önemi yok 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
+1 yılBakirelik iki damla kan degil seviyorsam evlenirim
Bakire demek onune gelenle anal oral seks yapip gerdek geecsi iki damla kanla gecmisi kimse silemez
Onemli olan dürüst olmak ve evlendikten sonra sadık kalmak
Ama evlilik oncesi sevgili olayina karsiyim10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Edebi ahlakı orada arayan birzihniyetle zaten evlenme bro
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEvlenirim.
Bu soruya hep bu cevabı vericem.
Hayır, i bekaret önemsiz. Kadında dikkat edilmesi gereken daha farklı kriterler var10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Neden olmasın biz erkekler sanki bakirmiyiz önemli olan evlendikten sonraki sadakat
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim nolmuş ki? Sanki erkeklerin çoğu "ellenmemiş"de😂Bunları aşmak lazım artık. Ha doğru veya yanlış ayrı konu..
011 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin ellenmiş olup ellenmemiş istemeleri anormal bir durum zaten..
- +1 yıl
onu diyorum zaten. ne halt sanıyorlarsa kendilerini. ayar eden bir durum
Soran+1 yılErkek yapınca cinsel ihtiyacı var diyorlar kadın yapınca namus bekaret muhabbeti sanki kadınlar insan değil
- +1 yıl
işte, sen yaparsan oyoşpu ben yaparsam aslan.. Hade lan🤣
- +1 yıl
çok şeker oldu ama o kelime aaaa🤗
Soran+1 yılNesi şeker ya açık açık bacım oluyor
Soran+1 yılOr*ospunun nesi şeker
Soran+1 yılSaçma bir olay
- +1 yıl
yok oyoşpu , kulağa değişik geldi ne bileyim 😅yanlış anlama
Soran+1 yılYok ya ne yanlış anlayacağım. Cinsellik yaşamış insanı namussuz diye etiketlemeleri saçma bence hepimiz cinsellik sonucu dünyaya geldik annemizin karnında yaşadık ve doğduk
- +1 yıl
evlenemeyenler için de sabretsinlerder Allah dini açıdan bakacak olursan. bence evlilik öncesi yanlış.. ben de düştüm o hataya ve emin ol zevk almadım. Neden bilmiyorum , rahat da değildim kafamda deli sorular falan. Ben de yapmadım bir daha. Uzak da duruyorum da işte , nereye kadar? Bir yere kadar dayan dayan. Boşalma ihtiyacı var tamam , ama asıl mesele dokunma ihtiyacı , o tenin kokusu.. Buna ihtiyacı var insanoğlunun o tarz zevkten önce.. konu değişti galiba 😅Neyse demek istediğim şu, erkek de sonuçta başka bir erkekle yapmıyor (eşcinsellik dışında ), tabii ki de karşı cinsten olacak 😂Böyle bir pişkinlik bir çelişki var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sorun olmaz erkeklerin %90 ı bakir değil sonuçta
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendim öyle bişey yapmadığım için istemem kesinlikle çünkü eşim olacak kişiye şimdiden bile sadık kalıyorum ne sevgili ne flört hiçbir şey yapmıyorum ama öyle bir hata yapmış olsaydım istememe gibi bir durumum olmazdı eşit olurduk sonuçta
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenelerce boşuna beklemiş gibi hissederim kendi fikrim bu yönde ama her insan bir değil
Cinsellik hata değildir asla ve eğlenirsin zaten bende çok şey yasadjm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmezdim çünkü ben yapmadıysam sevgilim de yapmasın isterim.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Ben hata yapmadığım için hatasız birini isterim en azından bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim çunku bende sutten cikmis ak kasik degilim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeçme hakkım varsa bakireyi seçerim bazıları gibi saçma salk yalaka sözlere gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılzorla yapılan şey tecavüzdür gidip şikayet ettin mi? ha etmediysen kalkıpda buna hatada demem kızada güvenmem. dürüstçe yaptım diyeni secerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata eden, hata edenle olsun...
Olması gereken bu. Rahat davrandınız, kabul edin bunu. Değil mi?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirken alnında bakire yazmıyor giyim tarzı hareketleri karakterine bakıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kabul eden sorun etmeyen illa olur merak etme
10 Yorumla
+1 yılEvet, sorun değil. Bende bakir değilim.
10 Yorumla
+1 yılEger bu konuda bana gercegi soylerse evlenirim
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim asıl öyle kadınlarla evlenilir.. kıymet bilir
00 YorumlaNeden olmasın ki zaten pişmanlık çekiyor
10 Yorumla
+1 yılNasil bi hata pişmanlık mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve karşı tarafın zoruyla oldu
- +1 yıl
Nasil zorla tutup evemi götürdü
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenirim sorun yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylemiyorsan ve aldatmazsan evlenirim sorun olmaz. İstersen yaz konuşalım
00 Yorumla
+1 yılAsla evlenmem sevgili bile olmam
01 Yorumla
+1 yılHayır. Evlenmem. İçime sindiremem.
00 YorumlaEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem, sevgili bile olmam.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe konuda değer veren?
Cevap sahibi+1 yıl@blessing1 kendimi gizleyeyim de şimdi feministler gelip saldırmasın :D
Her ne kadar kızlar gelecekteki kocaları için böyle bir şey istiyorlarsa onlar gibi düşünen erkekler de mevcut tabii ki.
+1 yılEvlendim zaten
00 YorumlaHayır evlenmem
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılzOrladı mı seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılNau nau
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım evlenirdim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulursun bi enayi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslaa
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi