Eşime göre delikanlı adam nikahlı karısından anal istemezmiş sizce haklı mı?

Yeni evliyiz anal merakım var eşim ters ilişkiye karşı bu yüzden gece yarısı tartıştık anal seksi merak ettiğimi söyledim delikanlı erkek bunu karısına teklif bile etmez sadece bakire kızlar ve travestiler yapar anal ilişkiyi vajina dururken dübürden isteyenin erkekliğinden şüphe ederim sapık mısın dedi çok ağır konuştu.

Merak ediyorum hayatım bir seferlik ver diyorum pis yerin neyini merak ediyon delikanlı adam nikahlı karısından ters ilişki istemez iğrenç bir şey kadınlığıma dişiliğime hakarettir o kadar merak ediyorsan travestilere gidebilirsin diyor çok kötü tartıştık gece yarısı ağır laflar etti maalesef

Sizce anal istemekle erkekliğin bir ilgisi mi var hem nikahlı karımdan anal istemeyecem de kimden isteyecem?
Nikahlı eşinden anal hiç istenmemeli sadece bakirelerle yapılabilir
Vajina varken delikanlı erkek zaten anal istemez sapıklıktır
Eşimden istemeyecem de kimden isteyecem delikanlılıkla ne ilgisi var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Gece kavga ettik sabaha kadar uyku tutmadı yatakları ayırdık sırf bu mesele yüzünden başka kadınlara bakmak istemiyorum daha yeni evliyiz sapıksın kendine anal istiyorsun aslında itiraf et bunu deyince moralim alt üst oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Bakireyken eski sevgilisinin zoruyla denemiş canı yanmış gençlik hatasıydı tevbe ettim evlenince sakın anal isteme demişti bekareti duruyor diye sorun etmedim

Bu mesele aklıma geldikçe analı merak ediyorum ama eşim normal bir erkek hanımından istemez bunu git gay travesti yap dedi

Erkeklerde prostat var kendine anal istiyorsun aslında bastırılmış duyguların nedeniyle anal isteğini kadına yansıtıyorsun ben sana salatalıkla anal yapayım zevkten uçarsın analı unutup kendine istersin artık dedi😒
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle barıştık sonunda eski defterleri kapattık geçmişte çoğu genç kız gibi anal denemiş olmasını anlayışla karşıladım ve şu an vajinadan yaptığımız için anal istememesine hak verdim bekaretini aldım arka deliği de benim olmasın dedim.

Analı eşim bana yaptı parmakla salatalıkla prostat orgazmı yaşattı bundan sonra anal istemediğim sürece eşim bana yapacak analdan bu şekilde anlaştık arkadan yemek iyi geldi barıştık☺️