Beni yargilamayin. Bosandim bosluktayim. Tesadüfen karsilastik. Is yerinde tanisiyorduk ama bir gün iş yerinde ki bir cafeye girdim. Oda ordaydi. Sonra numarami aldı. Konusmaya başladık. Ogle arası cafede bulusuyorduk. Sonra birbirimize yakinlasmaya başladık benim hiç ama hiç öyle niyetim yoktu. Sonra elimi falan tuttu. Bana dediki sana bağlı. Dedim boşanmanı istemem ama hoslaniyorum bende. Oda acikca bosanmam dedi ama senden hoşlanıyorum seninle olmak istiyorum dedi. Sonra biz birbirimize karşı cinsel cekimimiz var. Simdi 1 gün aramasam yasiyormusun diyor. Bir yere gitsem bensiz oylo diyor. Gecen gün bana kimse karisamaz dedim ben karışırım dedi. Gece ariyor mesaj atiyor 1 bucuk aydir konuşuyoruz nolacak böyle? Korkuyorum. Sana karisirim diyor. Kullanmak diyorlar. Ama adam bana istersen olmayadabilriiz. Ben evliyim zaten dedi. Ama senden de hoşlanıyorum dedi. Yani beni biaeye zorlamadi. Ama cafede elimi tutuyor risk alıyor. Illa kullanmak mi. Gittiği yere kadar gideriz dedim tm dedi. Bugun buluşma ihtimali vardı ama aramadi neden aramdi yazmadi bilmiyorum. Sizce ne dusunuyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılSenin boşluğundan yararlanmış ve seni kullanıyor. Hal ve hareketlerinden, tavırlarından da anladığım kadarıyla evliliğini pekte takan birisi değil. Onu bağlayan muhtemelen çocukları falan . Olsa da olur, olmasa da olur, ben istediğimi yaparım kafasında. Birde yaş larınızı merak ettim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılGirmeyin böyle şeylere, böyle ilişkilere. Ortalıkta evli olmayan, bekar, bakir, aklı başın da adam mı kalmadı da ille de her önüne çıkan evli ile olacak güvenli sevişmeler, seksler, arzu ve istekler? Yazıktır günahtır yaaa. Senin ile bir geleceği olmayan, senin ile bir gelecek düşünmeyeniplanlamayan biri ile ne yaşarsan yaşa haramdır, günahtır, yanlıştır. Bakın hanfendi ikiniz de sever aşık olursunuz, gelecekte birlikte olmak, yuva kurmak planlarınız, amacınız, ciddiyet ve hayalleriniz olur anlarım. Ama bu adam ikinci bir oynaşmalık kadın arıyor, alan razı veren razı, oh ne olsa, yaşansa bedava, dilediği gibi temepe tepe kullanacak, bu mu istediğin? Zaten bir evlilik yaşamış, mutsuz olmuş, boşanmışsınız, insan daha dikkatli olur, daha seçici olur, daha aklı başında olur yaaa...
14 Yorumla
Soran1 yılCok psikolojim bozuk abi :((
Soran1 yılÇok bosluktayim
- 1 yıl
İşte onu diyorum. Karşına her çıkanın önce ne kadar zayıf ve çaresiz olduğunu farketmesi uzun sürmüyor ve sonrasında da çok kolay teslim alıyorlar seni. Bu yanlış, bu kadar basit olmamalı bu işler...
- 1 yıl
Bende çok yalnızım ve boşluktayım ama, dikkat ediyorum hal ve hareketlerime, kurallarım var, kriterlerim var ve temiz, onurlu, haysiyetli aşk ve sevda peşindeyim. Değerliyim, değerlisin, hepimiz değerliyiz.
Amaç tamamen cinsellik bunu sende biliyorsun eğer sadece zevkime bakarım dersen yat müslümansan zina haram haberin olsun evlenmeden bunu yapma bence allahın hoşuna gitmez
01 Yorumla
1 yılDaha çok yenisiniz. İkinizde kartları açık oynamışsınız. Ama genelde kadonlar ilerleyen zamanda erkeği gecede yanında istiyor. Olmayınca sorunlar başlıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Açıkça diyim o kişinin psikolojisi iyi değil biran önce uzaklaş yoksa ana haber de seni görürüz
06 Yorumla
Soran1 yılNerden anladin
- 1 yıl
26 yaşındayım baya haber okuyan ve psikoloji dersleri almaya çalışan biriyirim. Şu zamana kadar evli olupta eşini başka kadınla altadan hiçbir erkeğin işin sonunda eşini aldattığı kadına iyi davrandığını görmedim. Eğer niyeti ciddiyse ADAM gibi ayrılır ve senle devam eder. Ha birde bu tipler psirik olur sen tehdit ettigin anda sana vurmaya hakaret etmeye başlar.
Soran1 yılBaşta rahattı sonra bana ailem bile karisamaz dedim o ben karışırım dedi
Soran1 yılAdsm akıllı keske biri olsaydı:((
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. cinsel boşluk doldurulurda duygusal boşluk doldurulmaz sorun yaşamk istemiyorsan uzak dur daha iyi
00 Yorumlaİkisiyle hiçbir alakası yok. İşini görene kadar seninle takılır sonra karısına döner. Bekar birini bul, kafan rahat olur en azından.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli adam, seks yapmayacağı bir flört ilişkisi içinde olmak istemez.
00 Yorumla Nerede yaşiyorsun onu bırak gel biz konuşalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. adam seni kullanıyor yedek oyuncu gibi , sen de beyin yok sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHem evli hem sen varsın adam gayet memnun hayatından kendini kullandırma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTakilacaksiniz işte beraber, ailesi ile zaman geçirecek, senide *
00 Yorumla
1 yılKarakterinizi ve midenizi ayrı ayrı mkeyim, ayrıca seni kandırıyor 🤣🤣🤣
04 Yorumla- 1 yıl
Psikolojim bozuldu sizin yüzünüzden awk yanlışlıkla gülücük emojisi attım
- 1 yıl
Bu da yeni moda oldu zaten evlilerin gözü dışarda, birileri de gözlerini evlilere dikmiş, böyle dünyanın çivisini ben
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yıladama bak la hem kullanıyor hem seviyor hem kıskanıyor.. 3'ü bi arada.. bence ilişkiyi kes. kan cıkar gibime geliyor.
04 Yorumla
Soran1 yılDaha ilişki olmadi
Soran1 yılKan çıkar derken
- 1 yıl
cinayet filan
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(36-45)1 yılIcine girecek evine gidecek ekstra paylasim yok
Bu tur iliskim var su an bende nisanliyim03 Yorumla
Soran1 yılÇok kotunkeske sen yapmasan ben bosandim
Cevap sahibi1 yılBizde is yerinde tanistik o da bosanmisti cagirdi 1 yildir sevismemis karsi koyamadim
Ilk gittigimde evinde tamir yapmaya gitmistim
Soran1 yılDevam ettinizmi
Gizli Üye(30-35)1 yılDişiliğini kullan yatağa çekmeyi bil. Sen evli olsan rahat olabilir miydin
011 Yorumla
Soran1 yılGelcek sanrm yanima
Cevap sahibi1 yılBugun mü
Soran1 yılEvet napacagim
Cevap sahibi1 yılSakin ol çok heyecan var mı nerde buluşacsksınız
Soran1 yılBenim eve gelcek önce dışarı
Cevap sahibi1 yılSakin ol sende bunu istiyodun. Akışına bırak bugeceye odaklan. Muhtemelen uzun süre olmuştur sen ilişki yaşamayalı
Soran1 yılEvet ama gece kalmayacakki
Cevap sahibi1 yılOlsun bikaç saat bile yeter. Yeterki uyum olsun. Sen hazır hissediyor musun kendini
Soran1 yılÇok degil ama duramıyorum da
Cevap sahibi1 yılCanında istiyor dimi. Nekadar oldu en son ilişkin olalı. Gerçi eşinden kopmuşsun çok oldu mu sevişmeyeli
Cevap sahibi1 yılGeldi mi
Gizli Üye(36-45)1 yılBu soruyu kaç dilde daha sormayı düşünüyorsun de yeter da.
00 Yorumla
1 yılBu boşluğu dindirmesin daha kolay ve güzel yanı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBi adami eve atamadın
04 Yorumla
Soran1 yılHarbi ya
- 1 yıl
Acik acik bunun için bir gün ayarla de
Soran1 yılYok zaten oda soruyordu haftaya olacak galiba ama ben dedim pazartesi bisiler yapalım pazar mesaj at dedim tm dedi ama ses yok
- 1 yıl
Sen evi ayarla cagir en iyisi yer sorun olmasin
Evlilerden hayır gelmez uzak dur
10 Yorumla
1 yılMetresi olarak görüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılDünde sordun sen bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlursa da bırakır olmazsa da. Evli sonuçta
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa yapma bak yapma kendine gel evlen
07 Yorumla
Soran1 yılYokki biri
Cevap sahibi1 yılNasıl yok hayırlısıyla çıkar biri evliyle olmak nedir hiç ben napiyorum demiyormusun
Soran1 yılKotuyum inan
Cevap sahibi1 yılBişey dicem cinsellik yasadinmi bununla
Soran1 yılEvet v0e kolayca birakmaz
Cevap sahibi1 yılSenin elinde hersey korkma yüz verme şuna bir kere söyle tatli dille ben pişmanım artık yapmicam de tehdit ederse herkese söylerim senle yattığımi falan bak bunları yazisirken söyle kanıt olsun anladinmi öyle bişey derse deki yazışmaların ekran görüntüsü var bu tehdit suç biliyorsun hem esine söylerim hem savcılığa şikayet ederim de bak kuyruğu nasıl giriyor dotune
Cevap sahibi1 yılNaptın bugün rahatsız ettimi seni
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece zevkine olur başka bir şey bekleme...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılpeki seninle bir cinsellik yaşadı mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Geldi mi?
027 Yorumla
Soran1 yılBugun gelmedi ama önceden geldi
Soran1 yılHatta baba herseye hesap sorar kıskanır kısıtlar oldu
Soran1 yılEvet
Soran1 yılKalmadı gitti ama ondan sonra beni hep kıskanır hesap sorar oldu
Soran1 yılHayir daha çok üstüme düştü ariyor soruyor
Soran1 yılBugun gelecekti belki ama ses cikmadi
Soran1 yılArarız ama neden haber vermedi
Soran1 yılAma beni bugun mağazaya götürdü istedgini al dedi neden
Soran1 yılHYir ya beni de götürdü neden bana hediye almak için ısrar ediyo
Soran1 yılGelecekti belki bugün ama mesaj atmadi gelemedim diye
Soran1 yılKendi bilir
Soran1 yılYarın sorayım mi
Soran1 yılBende durum attim güzel bir resim
Soran1 yılYarın yazarım
verdin mi
06 Yorumla
Soran1 yılHenüz değil ama bugün arayacaktım aramadi neden
Soran1 yılYok burada yazdim
Soran1 yılEvet ama ilerlesin yani bitmesi hemen gezelim tozalim
1 yılOlma derim
04 Yorumla- 1 yıl
Yaşınız kaç
Soran1 yılSebep
- 1 yıl
Yani evli yakışmaz
- 1 yıl
Bekar bul illaki o mu olacak yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılolursa
06 Yorumla
Soran1 yılŞimdi olmadık ama arayacaktı aramadi bugun
- 1 yıl
meşguldür olana kadar peşine düşer merak etme
Soran1 yılYa cok zevk alırsa yinede birakirmi
- 1 yıl
bırakmaz
Soran1 yılO zaman olsa birakmaz
- 1 yıl
evet bir süre tadını çıkarır
Gizli Üye(30-35)1 yılkullanmış geçmiş
07 Yorumla
Soran1 yılDaha beraber olmadik
Cevap sahibi1 yılduygusal istismar var
Cevap sahibi1 yılbence kendini de gözden geçirmelisin. bu ilgi açlığını eğer ki yanlış beklentiye teslim edersen, mental bir boşluğa itersin kendini
Cevap sahibi1 yılböyle sürece dayalı konular bazen ilgimi çekiyor, eğer ki fikir alışverişi yapmak istersen yazışabiliriz bu konuyu.
ama dediğimi de düşün, kendin öncelikli bir gidişat belirle o konuya
Soran1 yılAradi
Cevap sahibi1 yılsonuç
Cevap sahibi1 yılMerak ettim anlat biraz 😄
Gizli Üye(30-35)1 yılOnun yerine partner bul bekar
00 YorumlaYap bişey olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılDevam edermi
Gizli Üye(25-29)1 yılSen ve o kaç yasında
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri