Evli adamla cinsellik olursa mı bırakır, olmazsa mı?

Beni yargilamayin. Bosandim bosluktayim. Tesadüfen karsilastik. Is yerinde tanisiyorduk ama bir gün iş yerinde ki bir cafeye girdim. Oda ordaydi. Sonra numarami aldı. Konusmaya başladık. Ogle arası cafede bulusuyorduk. Sonra birbirimize yakinlasmaya başladık benim hiç ama hiç öyle niyetim yoktu. Sonra elimi falan tuttu. Bana dediki sana bağlı. Dedim boşanmanı istemem ama hoslaniyorum bende. Oda acikca bosanmam dedi ama senden hoşlanıyorum seninle olmak istiyorum dedi. Sonra biz birbirimize karşı cinsel cekimimiz var. Simdi 1 gün aramasam yasiyormusun diyor. Bir yere gitsem bensiz oylo diyor. Gecen gün bana kimse karisamaz dedim ben karışırım dedi. Gece ariyor mesaj atiyor 1 bucuk aydir konuşuyoruz nolacak böyle? Korkuyorum. Sana karisirim diyor. Kullanmak diyorlar. Ama adam bana istersen olmayadabilriiz. Ben evliyim zaten dedi. Ama senden de hoşlanıyorum dedi. Yani beni biaeye zorlamadi. Ama cafede elimi tutuyor risk alıyor. Illa kullanmak mi. Gittiği yere kadar gideriz dedim tm dedi. Bugun buluşma ihtimali vardı ama aramadi neden aramdi yazmadi bilmiyorum. Sizce ne dusunuyor?

Evli adamla cinsellik olursa mı bırakır, olmazsa mı?