Kızların sevgilisiyle anal yapıp evlenince eşiyle yapmaması normal mi kim haklı sizce?

Aile danışmanı olan hanım arkadaşımızın ofisinde Yeni evli çiftin ilginç bir sorununa kulak misafiri olduk işin içinden çıkamadık açıkçası

Kocası eşinin arızalanan telefonunu tamire vermiş, telefoncu da tamir etmiş ve silinmiş yazışmaları resimleri hayrına geri getirmiş

Adam tabi karısının eski sevgilisiyle olan nudelerini ve seks sohbetlerini görünce şok olmuş

Eşine evlenince sekste her şeyi yaparım sadece kocamla anal istemem diyen kızın bakireyken eski sevgilisiyle zevkle Anal ilişki yaşadığını görmesi kocasını çıldırtmış!

Haliyle adam bunları kızın yüzüne vurmuş sevgilinle zevkle yaptığın şeyi neden kocandan esirgiyorsun yoksa beni sevmiyor musun demiş

Kız ise ben eşime yalan söylemedim sorduğunda dürüstçe gençliğimde bir şeyler yaşadım ama bekaretim duruyor, evlenince sekste sınırım yok sadece helalimle anal istemem dedim diyor!

Adam da kızın geçmişini bilerek evlenmiş zaten kendi geçmişi de temiz değil kızlarla normal önden yapmış

Lakin adam hayatımda hiç anal yapmadım nişanlıyken de pandemi vardı eşime anal teklif etmedim çünkü sevişmeye fırsatımız olmadı şimdi analı merak ediyorum ama karım vermiyor diye deliriyor!

Sevgilisi ile defalarca anal yapıp kendisiyle yapmamasını kıskanıp gurur meselesi etmiş anlaşılan

Kız ise ben sana bekaretimi verdim sıfır km vajina yetmiyor mu? Gençliğimde kızlığımı korumak için arkadan yaptım, artık nikahlı kocamla neden anal yapayım helalimle haram yaşamam

Hem anal evli kadınları kesmez ki sadece genç kızlar arkadan tatmin olur artık kapadım o defteri tevbe ettim diyor!

Psikolog hanım ise kıza hak verdi ortada yalan yok kandırma yok kocan senin durumunu bilerek kabul etmiş anal istemeyeceğine dair de söz almışsın zaten dedi

Ancak erkeğe de hak verip karısının uygunsuz görüntülerini görüp travma geçirmemek elde değil dedi

Adam da bir defacık da benimle yapsa ne çıkar hiç yapmadım merakımı gidersin bir kez diyince

Psikolog hanım ortayı bulmak için kıza bir defaya mahsus olmak kaydıyla deneyin hevesini alsın eşin dedi.

Kız ise gitsin hevesini travestiyle alsın nikahlı karısıyım onun boşuna saklamışım kızlığımı bu nanköre, 0 km yerin kıymetini bilmedi ve geçmişimi yüzüme vuruyor hiç kadınlık gururum kalmadı boşanalım çok istiyorsa dedi ve kapıyı çarpıp ofisten çıktı!

Psikolog hanım kocasını teselli etmek için genç kızlar bekaretlerini koruma amaçlı anal yoldan nefislerini köreltebilirler fakat kocaları ile normali varken anal yapmazlar, size bekaretini saklamış işte, en iyi yerini vajinayı ev sahibine kocasına ayırmış, geçici misafirleri ise pis delikte arkada ağırlamış takılmayın geçmişe bu kadar lütfen dedi

Hem analın merak edilecek bir tarafı yok vajina varken anal istemek kadına büyük hakarettir hatta anal istemek boşanma sebebidir karın dava açıp beni şahit tutsa anal istediğine dair davayı kazanır dedi!

Bu durumda kim haklı kadınlık gururu incinen kız mı yoksa erkeklik gururu incinen ve merak ettiği bir fanteziyi hiç yapamayacak olan erkek mi?
Kız haklı! Dürüst yalan söylememiş. Sevgilisi ile kızken anal yaptı diye kocasıyla da yapmak zorunda değil zaten önden yapıyorlar artık
Erkek haklı! Eşinin eski sevgilisiyle zevkle anal yaptığını izleyince çıldırması ve kocası olarak önden yapıyor olsa da analda istemesi hakkı
Psikolog haklı! Kız eşine bir defalık anal verip merakını gidermeli erkek de özür dileyip eşinden bir daha anal istememeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Aile danışmanı arkadaşımız kızların da erkekler gibi bekarken hareketli cinsel hayatlarının olabildiğini ancak çoğu kadınının evliliğe farklı anlamlar yükleyip geçmişte yaşadığı ters ilişki gibi cinsel tecrübelerine sünger çekmenin normal bir durum olduğunu zaten evlilikte arkadan ilişkiye sıcak bakılmadığını ve kızı haklı bulduğunu söyledi.

Çoğu kız böyle mi düşünüyor gerçekten?
Güncellemeler
+1 yıl
Bekarken anal yapsalar bile kocayla arkadan yapmayı yakıştıramıyor galiba kızlar.
Kızların sevgilisiyle anal yapıp evlenince eşiyle yapmaması normal mi kim haklı sizce?