#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Her partnerin haz duygusunu katlayan ve duyarlılığının yüksek duyarlılığı noktası var ve bu noktalara karşı aşırı hassas olunur. İçbunları keşfetmeyi ve bunu yaparken benimle senkronize olunması her şeyi daha heyecanlı ve tutkulu hale getirir. Buna odaklandığın taktirde her iki taraf maksimum haza erişir.
Her bireyin haz duygusunu katlayan bazı duyarlılığı yüksek noktaları vardır ve bu noktalara karşı aşırı hassas olunur. İşte bunları keşfetmeyi severim ve bunu yaparken benimle senkronize olunması her şeyi daha heyecanlı ve tutkulu hale getirir.
Partnerimi arzuluyorsam nitelik aramam.
birbirimizi keşfetmek daha ateşli olur.
Keşfedilmemiş bir yer gibi teninin her yerini keşfetmek ve keşfedilmek isterim.
İlla bir özellikle söyleyeceksem zayıf , Fit ve ince belli olsun :)
Bence tutkulu bir seks, sevişmekten değil bece*rilmekten geçiyor. Romantik duygusal narin seks sevmem. Tutku olması için alfa, kaslı, kuvvetli bir adamın maksimum düzeyde sertlikle ve domine ederek bece*rmesi gerekir.
Haklısın canım <3
Cevap
20Cevap
Çok iyi ve ateşli öpüşmesi, Ne istediğini bilmesi, tutkulu bir seks bence yavaş başlayıp sonra hızlı ve sert ilerlemeli benim için, bu yüzden tamamen uyumlu olduğumuz ve birbirimize nasıl dokunduğumu bildiğim bir partner nitelikleri
Acemide ola bilir zamanla öyrenir
Geride ise benim gibi tutkulu öpüşmeyi bilen dili ile birlikde ellerini titreterek vücudda gezdirmesi her dokunuşda beni bende alan biri sevdiğim şeyleri benden önce bilmesi ona uygun haraket etmesi ve vs.
Yani bir sözle benim gibisi
Pürüzsüz bacakları ve istekli olacak. Sevişmeye önem verecek. Jartiyer, tayt ve kilotlu çorap fantezilerime hayır demeyecek. O an nasıl istediğini söylemekten çekinmeyecek. Sertliği beğenmiyorsa söyleyecek. Prezervatifsiz seksten kaçmayacak.
Kocam olacak zati muhteremle evlendikten sonra doyasiya yasama kriteri onunla onca yil birbirimizi beklememizin serefine guzelce yasariz surekli cimamizi ask tazeleriz kociskomla onun burnunu isiririm ben <3
Sevişmeyi bilmesi, cilve yapıp aklımı başımdan alabilmesi ve vücudumu iyi tanıyıp hangi pozisyonlarda zevk alacağımı bilip uygulaması gayet iyi olur. Olmadı beraber öğreniriz...
Tecrübeli biri duygu tutku ile senle nasıl yatakta dans bileceği ve senle dans ettirmeyi uçurabilir seni
Uyumlu ve Zeki olması önemli ki uzun uzun dokunmalı ölmeli ve konuşmalıyız. Ruh beden ve zihin aynı anda sevişmeli.
Ön sevişmenin kaliteli olması. Öpüşme ve okşamalar.
Çok iyi öpüşmek seksi giyim bakışlar dokunuşlar seksi konuşmalar ve iyi bir ön sevişme
Ince belli dolgun kalçalı ve dudaklı. Her pozisyona açık birisi. Senide öperim biliyorsun
Sınırsız olmalı ve birazcık tecrübeli olmalı sonrası gwlir
Bencil ve aceleci olmaması.ön sevişme ve oral olması
Fiziksel bir şey değil ruhsal bir tutku ararım sevişirken
Ben pilotum uçağıma binmek istersen seni uçurabilirim
Ön sevişme kesinlikle daha sonra biliyorsun işte.
Her pozisyona uyum sğlaması
bence oral seks en önemlisi gerisi teferruattır...
Atesli bir kadin olsun gerisi bende
Tutkulu birini bulabilmek 😂
Karı lazım karı
ten uyumu