Hangi fiziksel ya da mental özelliklere sahip olması gerekir?

Hangi fiziksel ya da mental özelliklere sahip olması gerekir?
Benim cinsel ilişkide karşı tarafın arayacağım tek özellik kesinlikle bakımlı olması sadece iki tane kriterden oluşuyor zaten birincisi benim sevmem lazım sevmeden olmaz ikincisi de birazcık bakımlı olması lazım.
Cinsel ilişki partneri diye bir olay bende olamaz.
Sevdiğim ile olur. O da bir zahmet titiz olsun, temiz olsun, duygusal olsun, tutkulu olsun, bencil olmasın, bol ön sevişmeli sevsin ve uygulasın, oral yapmayı sevsin.
Cinsellik değil, benim için duygusal denge önemli.. O dengeyi hem bozmak hem de sağlamak önemli.. Bunun dışında kalan şeyleri o özel kişinin bilmesini isterim.. Keyifli geceler..
Teşekkürler babe 🖤
Rica ederim babe ❤
Temiz, bakımlı olması, vücudunu güzel kullanabilmesi ve ne yapacağını bilmesi
Cevap
11Cevap
Kadın olması ve bakımlı olması
Cinsel ilişki için partner aramıyorum. Kalbimin ritmini bozan adam arıyorum bunu becerirse gerisi kolay
Özel bi arayışta değiliz lakin görselde ki gibi olmasa iyi olur
Temiz, bakımlı, isteklerime saygı gösteren. Kadın ruhundan anlayan biri.
Esmer bide azıcık da kaslı olursa fena olmazdı
1.89 boyunda olsun. Esmer, kara kaş kara göz olsun. Gozleri gülünce kısım kısım kısılsın. Simsiyah saçları, hafif kirli sakalı, fit ve yine hafif kaslı bir vücudu olduğu her hâlinden anlaşılsın. Beşiktaşlı olsun.
Evet onu tarif ettim 😔
Esmer ve sert sakallı olması sert erkek seviyorum birde duygum olması lazım ona karşı yoksa kısa sürer ona karşı
Kalbimizin ritmini degiştiren , bile bile çıkmaz sokaklarına girip kayboldugumuz biri olduktan sonra gerisi çok çok öncelikli değil... 🥂
Yeni şeylere açık olmasını isterim ve istekli olmasını isterim. Bu ikisi zaten varsa cinsellik iyi gider
Bakımlı boyu kilosu yerinde seksi bir kadın
Temiz ve ruhu okşayan her zerreme hitap eden birini isterim sınırsız nirvana tat
Sınır yok yaşadığımı yaşatırım inkar etmem
Sınır yok diyorum türkçe yokmu sizde
Sen ye peynir o yetmez bana muz severimmmm
Seks için özel bir arayışım olmuyor. İlişki yaşadığım insan ile seks yapmak ise gayet normal. Zaten aramızda oluşan bir bağ var.
Bakımlı ve temizliğine dikkat etmesi dolgun kalçalı
İyi iletişim kurabilen, ten uyumu, ve kişisel bakım
Kilosu fazla olmamalı. Boyu uzun olursa daha iyi olur. Ama en önemlisi ten uyumu
Ten uyumu gerekli azizim
Tensel uyum olduktan sonra her şey uyar 😂
Bakımlı ve uyumlu olsun yeter
Yenilikçi olmasi
Öyle görsel koyulur mu, aklımız çıktı dksjsj
@bunickonsekizharfli..
Tövbeler olsun 😂😂 benim cinsellikle ne alakam var?
🙂 dimi
Yüz ve göğüs güzelliği
Deneyimli olması
Kesinlikle
Güzel yemek yapması
Tutkudur.
istekli olsun yeter.