yani işve cilve isterim sınırları flean olmaısn tamam hayır diyebilir ama bun naz için değil mantıksal olarak nedenlerde olabilir deneekten koırkmasın birlikte denemeyeceksek kimle deneyeceğiz
Yer çekimi kadar ciddiyim. Senin her Türk erkeğinde var dediğin şey o kadar nadir ki. Başkalarının sınırlarına saygı duyan insan bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor günümüzde. Rol yapanlardan bahsetmiyorum, harbiden saygı duyanlar nadir.
İzin vermedim, o yüzden bitti zaten ilişki. Uyaran zaten kendi üzerine düşeni yapıyor, insan gibi laftan anlaması gereken uyarılan taraftır. Dinletemedin ne ya? Yok öyle dünya. Laftan anlamayı bilecek herkes bir birey olarak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Seçici olmalı, temiz olmalı.. Cilveli olmalı ve cinsel çekimi aşırı yüksek olmalı... Onu ham yaparım :D
seks partnerim olmaz. eşime yaparım sadece.
Evli kişiler de seks partneridir.
yani işve cilve isterim sınırları flean olmaısn tamam hayır diyebilir ama bun naz için değil mantıksal olarak nedenlerde olabilir deneekten koırkmasın birlikte denemeyeceksek kimle deneyeceğiz
Mümkünse çekingen olmasın ve isteğini belli etsin. Gerisini aramızda çözeriz.. 😏😏
Feminen giyim tarzı beni mıknatıs gibi çeker.
Bakimli olmali guvenilir olmali ve uyumu yakalayip sekste ikimizinde tatminligini saglamali diye dusunuyorum. fanteziye acik olmasida etkiler.
Benim onu sevmem hoşlanmam lazım tek şart bu yoksa yaprak kıpıldamaz ben böyleyim
Arzulu istekli olmalı seksi vücuda sahip olmalı işini iyi yapmalı
Vücut iyi olmalı sınır olmamalı cesaretli olmalı her zaman
Yüksek libidoya sahip olması, özgüvenli olması.
Temiz koksun, oral sevsin, kapris yapmasın ve yeni şeylere açık olsun monoton olmasın
Temizlik bakım, seksi giyim, yüksek libido, oral yapması yaptırması fazla sınırı olmaması
İstekli arzulu olması aman dur dur demesi hoşuma gitmez istekli cilveli kadınıma herşeyi yaparım alırım
Sadece fb olsun, haz ve zevk için buluşsun, zevk almayı bilsin
Doğal samimi temiz olması
Benim sınırlarima saygı duymasi
Her Türk erkeğnde bulunur
@Yerin7katdibi bulunmaz
Bulur.
@Yerin7katdibi hehe aynen
Haha
@Yerin7katdibi komik mi
Nereye bulunuyor? Son ilişkim bu yüzden bitmişken hem de...
Nasıl ya ciddimsn...
Yer çekimi kadar ciddiyim. Senin her Türk erkeğinde var dediğin şey o kadar nadir ki. Başkalarının sınırlarına saygı duyan insan bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor günümüzde. Rol yapanlardan bahsetmiyorum, harbiden saygı duyanlar nadir.
Çizgiyi geçmesine siz izin vermeyeceksiniz taa en başından
İzin vermedim, o yüzden bitti zaten ilişki. Uyaran zaten kendi üzerine düşeni yapıyor, insan gibi laftan anlaması gereken uyarılan taraftır. Dinletemedin ne ya? Yok öyle dünya. Laftan anlamayı bilecek herkes bir birey olarak.
İnsan olana laf söylemeye gerek yok zaten karşısındaki insana saygılı olması için. Seni dinlemeyeni dövmüşsündür kesin sakin 😂
😂😂 hahaha
Değişken olması
Pegginge meraklı
Küçük meme
Bacaklar ve kilo
Cazibeli ve istekli olmalı
Yuvarlak dolgun memisler
Tutkulu bir şekilde sevişmesi
Küçük göğüslü olmalı ilk aradığım özellik
Kişisel bakım
Yüksek libido
Doyumsuzluk
Temiz olması ve kısıtlanmamak
Uyum.. Cesaret.. Tutku.. Heyecan. :))
dolgun göğüs ve kalca
Sınırsız
Grup seks
Ölmeden önce yapılacaklar listesi kokusu alıyorum.
Denendi onaylandı
Eşimle denedim
Grup olayını
Hala evli misiniz? Evliyseniz, bu ilişkinizi nasıl etkiledi?
Evlilik hayatımız renklendi
şu an boşandım ama nedeni seks değil
Aileler
Fizik ve karşılıklı uyum önemli bence
Isciligi iyi olsun yeterli
temizlik, sınırlızlık
Özgüven
Buldun mu
@KaradenizliBeyfendi neden
Ne neden?
herkesi yalamamış olması
öyle yşayan var mı