Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIliskilerde basarinin sirri onun ismini koyup evlilikten gecmesi yoksa insan sevdiginin her an yaninda olmasini ister buda sosyokulturel olarak evlilik demek ama onceden yasanmasida bu kavrama derinden darbe vuruyo sonra bosanmalar aldatmalar mutsuz birliktelikler cikiyo zaten mantiken oyle degilmi yoksa dedigin gibi onlarin basarili olmasi herkesin ilk biseyler yasadigiyla evlenmesi anlamina gelirdi bilmem anlatabildimmi cocuum ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlimisin
- +1 yıl
Neden sordun bunu
Soran+1 yılÖzelde mi sormalıyım
- +1 yıl
Burdan bu manami cikiyo neden burdan sordun demedim farkettiysen
Soran+1 yılİşte manktıklu bşy söyledin bende sana bunu sordum
- +1 yıl
Mantik kismina hak veriyosan bekar olup hicbisey yasamaman ya da evli olup gercekten duzgun bi insan olman gerekiyo aksi takdirde sacmaliktan oteye gecemez hak vermen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu da çok büyük bir etken. Bir de karsinda kine verdiğin değerde de kaynaklı. Sonuçta sadece ilişkiler seks değil. Her anlamda karşında ki kisiyi anlamak ve dinlemek gerek. Sen nasıl olur isen. Karşında ki kisi de sana karşı öyle olur diye düşünüyorum. Cikar ilişkileri dışında bu tabi ki. Benim düşüncem.. 🙂
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Cevap sahibi+1 yıl😉gizli ben 😅😅
Soran+1 yılHiç yabancı gelmiyorsun acaba kimsin 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha dimi dimi. Kim ki bu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ☺️
Soran+1 yılRica ederim🌺
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet.
Doyum olunca mutluluk huzurda olur 🙂11 Yorumla
+1 yılCinselliğe doyulacağını sanmıyorum.. Her beraberlik, farklı bir tecrübedir..
İşin aslı gelişmek ve bununla beraber kazanımlar elde etmektir.. Başarılı olup, doyuma ulaşmak-ulaştırmak da buna bağlıdır..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKatılıyorum doyum olunca mutlulukta olur
10 Yorumla
+1 yılİlişki bir pasta ise cinsellik o pastanın bir dilimi sadece. Taş çatlasa 2 saat seviştin diyelim, geri kalan 22 saate ne olur?
11 Yorumla
Soran+1 yıl7/24 sevişilcek diye bir kural yok tabiki kalanı sonra yeriz :))
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ihtiyaç bu illa ki bir şekilde karşılanmalı ama cinsel doygunluk kadar duygusal doygunlukta önemli. İkisinden biri olmazsa o denge sağlanamayacağı için sorunlar oluşur.
10 Yorumla İlişki yaşamadığım için bilmiyorum ama sevgi, saygı ve güven varsa bu ilişki her zaman yürür
10 Yorumla
+1 yıldoymaktan ziyade karşılıklı neyi sevip sevmediğini bilip ona göre hareket etmek de önemli
00 Yorumla
+1 yılHayır, karşı cinsi tatmin edebilmekte.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüzdesi yüksek
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım