Genelde bir erkek ya da bir kadın hiç fark etmez tam olarak cinsel olarak aşk anlamında ya da her anlamda çekici olarak tam olarak oturduğu yaş 30 ve sonrasıdır çünkü artık gereksiz ergenlikler bitmiş artık hani skor peşinde değil çok kişiyle yatma peşinde değil saatlerce birilerini becermek ya da kendini becertme peşinde değil artık tamamen oldukça zevke odaklı artık tamamen duygulara odaklı yani seks odaklı değil neden 30’dan sonrası diye soracak olursan şu şekilde cevap verebilirim hala çok güzel hala çok yakışıklı herneyse ama artık bir o kadarda zeki o yüzden kesinlikle 30’dan sonra 0:30’dan öncesi benim için çöp çöp çöp.
Bu kişiden kişiye değişir. İnsan kaç yaşındaysa muhtemelen o yaşlardaki insanlar kendine daha çekici gelecektir. Birde çekici bulmak için tek kriter yaş değildir. Genelleme yapacak olursam 30-40 yaş arası erkeklerin genel çekici bulunduğu yaş dilimi diye düşünüyorum.
Kendi fikrime göre ise, yani bana şu an erkeğin maksimum çekici geldiği yaş aralığı 25-35 arasıdır. Artık ergenliği bırakıp olgunlaşmaya başlamış ama hala tam olgunlaşmamış ve hala biraz çılgın oldukları, ergenlik nedeniyle istemeyi bırakıp artık duygusal istemeye başladıkları, ergenlikten yeni çıktıkları için isteklerinin hala oldukça yüksek olması. Yavaş yavaş tecrübelenip kendilerine bir tarz oluşturdukları, ve bu konuda özenli olduklarını düşünüyorum. Bence olgunlaştıkça erkekler belli bir doyuma ulaşıyor. Hani diyor hepsini yaşadım gördüm artık normal yapıp geçeyim. Bende bu düşünceden pek hoşlanmıyorum ve dediğim yaş aralığında bu düşünce olmuyor ve herşeye açık oluyorlar.
2 cins arasında bu yaş aralığı değişir. Kadınlarda 20-35 Erkeklerde 30-45 Her yaştan kişinin cinsel çekiciliği de olabilir. Ama maksimum diye sordugunuz için en yüksek dönemleri bu yaş aralığında oldugunu düşünüyorum. Erkeklerin daha genç bedenleri, kadınların daha olgun beyefendileri arzuladıkları su götürmez bir gerçek. Çünkü erkekler görsel odaklıdır.. Kadınlar ise daha detaycıdır. Kadının bir erkeğe arzu duyması için, onu görselin dışında görmedikleri ama var olduguna emin oldugu şeylerin cezbetmesi gerekir.. Erkekler resme tav olur, kadınlar ressama.
25-35 yaş arası erkekler çok çekici. Bana acayip erkeksi geliyor, kendi ayakları üzerinde durabilen aynı zamanda enerjik eğlenceli ve olgun.. Derin bakışlara da sahipse ben iptal🙈
Bana göre bir kadın 30-40 yaşları arasında maximum çekiciliğe sahiptir, daha olgun daha deneyimli bir yaş ama yine de aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum
Menopoz dönemine kadar olabilir. O dönemde sonra cinsel istek ve yeti kaybolmaya başlayınca, otomatik uzak durabilirler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler her yaşlarında ayrı güzeldir. Herkese idealindeki yaşıtı karşı cinsle mutluluklar dilerim. Kendime de huzurlu yalnızlıklar isterim. Dünya üç günlük bilinsin, sevgiler bir ömürlük sürsün...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Peki ben şöyle bir şey soracağım 30-35 yaş aralığındaki bir erkeğin cinsel performansı nasıldır?
Erkeğin cinsel performansı yaşıyla alakalı değildir bana göre. Öncelikle hormonlarıyla alakalıdır. Bunun dışında sigara ve alkole mesafeli duran, hazır gıdalardan ve fast foodlardan kaçınan, sağlıklı, dengeli ve doğal beslenen, bol kuruyemiş tüketen ve uyku düzeni ve kalitesine dikkat eden erkek her yaşta harika performanslar gösterebilir. Ben şu an 48 yaşındayım ve 20’li yaşlardaki kadınlar bile performansıma yetişemeyebiliyorlar ya da hayran kalıyorlar.