Kız arkadaşım benden saklıyor mu yoksa utanıyor mu?

Öncelikle 22 yaşındayım ve kız arkadaşım benimle aynı yaşta ailelerimiz tanıştı ve ciddi düşünüyoruz sürekli baş başayız soruma gelecek olursak bekaret ile ilgili bir sorunum yok önceki hayatı beni ilgilendirmiyor fakat bana bakireyim daha önce kimseyle beraber olmadım dedi ben de öyleyim her şeyi onda tanıdım ve bilmediğim için buraya yazma gereği duydum düzenli ilişkimiz mevcut ama tam bir ilişki söz konusu değil o beni tatmin ediyor ben de onu bu gün vajinasına 2 parmağım girdi sonuna kadar orada pek belli etmedim ama bakire birisinde böyle bir şey mümkün mü gerçekten bilmiyorum ona güvenmediğim için değil sadece doğruyu söylemesini istiyorum onu kırmadan incitmeden güvenmediğimi düşünmeden bu soruyu nasıl sorabilirim ve bakire bir insanda böyle bir şey olması mümkün mü
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün konuştum arkadaşlar çok uzun ve gayet verimli konuşmaydı aklımdaki soru işaretlerinin bir çoğu silindi ve test yaptırmak istiyorum dedi eğer bu konuda için rahat edecekse seve seve yaptırırım dedi yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
Kız arkadaşım benden saklıyor mu yoksa utanıyor mu?