Kız arkadaşım benden utanıyor?

Nasıl aramızdaki bağı sağlamlaştırabilirim? Benden önce 4 ilişkisi oldu ama hiçbirinin 1 haftadan uzun sürmediğini ve hiçbirini öpmediğini biliyorum. 5 aydır birlikteyiz. Aramızda, elbiselerimiz üzerimizdeyken sürtünerek bir şey yaşamıştık en fazla. Çok ciddi düşünüyorum. Yinede kendini benden sakınıyormuş gibi hissediyorum. Kokusuyla bile ereksiyon başlatabiliyor. Beni çok sevdiğini biliyorum ama bazen kaçamak yapmak istiyorum. Beni istemesini istiyorum, kimsenin olmadığı yerlere gidelim istiyorum. Tutsun beni kolumdan gel gidiyoruz desin. Sevişmeyi sevdiğini bilmek istiyorum, onun istediğini bilmek istiyorum. Sadece 2 kez o beni biryere götürdü. Çok zevk alıyorum ama onun zevk alıp almadığını bilmediğim için zorlamak da istemiyorum. İlişkiye girmek istemediğini söylese evlenene kadar beklerim ama beni arzulayıp arzulamadığını nasıl anlayabilirim. neredeyse hergün buluşuyoruz. onun yanında ne kadar durursam gittiğim andan itibaren ereksiyon başlıyor ta ki yanından ayrılana kadar. O da farkında bazen şakalar yapıyor falan o da farkında onu çok istediğimi ama neden birşeyler yapmıyor?
Beni istemesi için neler yapabilirim?
Her saniye sarılıp öpüyorum ve karşılık alamadığımı fark ettiğim anlarda kalbim kırılıyor ve sarılmayı öpmeyi bıraktığımda benden soğudun dimi diyor hayır diyorum peki neden uzak duruyorsun diyor. karşılık vermiyorsun diyorum başkasının görmesinden utanacağını söylüyor. sinemaya falanda gittik ama en uzun öpüşmemiz 15 saniye falan olmuştur sinemada bile. Ha bu arada regl olmadan 1 hafta öncesinde çok arzuluyor beni. sadece 2 sefer o zaman o beni istemişti. (aramızda ilişki yaşanmadı, yaşım 18)
Güncellemeler
+1 yıl
Aşırı derecede romantik olduğumu söylüyor tüm arkadaşları. Her ay'ımızda her özel günümüzde sürpriz yapıyorum. gecenin bir köründe haber vermeden gidip evinin önünde oturuyorum özledim diyorum aşşağı baktırıyorum 2 haftada bir. Çok uzun mesajlar yazarım yaklaşık 20 bin harf tutarında. ona çok değer veriyorum sadece onun bana ilgi göstermesini istiyorum. beni istediğini bilmeliyim. Soğuk mu davranmalıyım yoksa bir şeyler mi söylemeliyim?
Kız arkadaşım benden utanıyor?