Kız arkadaşım benden bir şey mi gizliyordur?

Bana dün watsap sohbet ss attı iki tane kız ismi vardı profil yoktu, bende erkektir belki diye düşünüp ikisinin mesaj içeriğine girip ekran atsana dedim, birini attı birini atmadi, ısrarla diğerini neden atmiyon yoksa erkek mi dedim, küçük bir kısmı tek attı günaydın iyi geceler kısmı, diğer konuşmaları da at dedim, özel konuşmamız var dedi bu kadarda abartma dedi, özel konuşmada kız ona, o kıza eski sevgilileriyle yaşadıklarıni anlatmış sözde. Ben ne kadar ısrar etsemde atmadı, o zaman eski sevgilinle cinsellik mi yaşamışsın bunu anlattığın için mi mesajın içeriğini görmemi istemiyorsun dedim, asla sadece sevişme oldu bunlarıda detaylı görmesini istemiyorum sevdiğim gelecek hayali kurduğum adamın dedi. Bende bir şey olmaz dedim, işte anlattı detayını çocukla sevişme vs her şey yaşamış cinsellik hariç. Bende madem bu bana dediklerini kıza anlatmışsin başka bir şey yok ozaman o kızla mesajların ekran görüntüsünu atabilirsin nasıl olsa orada olanları banada anlattın diye. Yine hayır atmam sen anlattığım halde mesaja bakmayı hala tercih ediyorsan demekki inanmıyorsun vs dedi. Kafam karıştı acaba o kız arkadaşıyla konuştuğu konularda başka şeyler mi var ne varda göstermiyor bana, bukadar ısrarla istememde haklı mıyım göstermediği için kızla yollarımi ayırsammi bir şeyler gizliyor diye düşündüğüm için
Kız arkadaşım benden bir şey mi gizliyordur?