Bana dün watsap sohbet ss attı iki tane kız ismi vardı profil yoktu, bende erkektir belki diye düşünüp ikisinin mesaj içeriğine girip ekran atsana dedim, birini attı birini atmadi, ısrarla diğerini neden atmiyon yoksa erkek mi dedim, küçük bir kısmı tek attı günaydın iyi geceler kısmı, diğer konuşmaları da at dedim, özel konuşmamız var dedi bu kadarda abartma dedi, özel konuşmada kız ona, o kıza eski sevgilileriyle yaşadıklarıni anlatmış sözde. Ben ne kadar ısrar etsemde atmadı, o zaman eski sevgilinle cinsellik mi yaşamışsın bunu anlattığın için mi mesajın içeriğini görmemi istemiyorsun dedim, asla sadece sevişme oldu bunlarıda detaylı görmesini istemiyorum sevdiğim gelecek hayali kurduğum adamın dedi. Bende bir şey olmaz dedim, işte anlattı detayını çocukla sevişme vs her şey yaşamış cinsellik hariç. Bende madem bu bana dediklerini kıza anlatmışsin başka bir şey yok ozaman o kızla mesajların ekran görüntüsünu atabilirsin nasıl olsa orada olanları banada anlattın diye. Yine hayır atmam sen anlattığım halde mesaja bakmayı hala tercih ediyorsan demekki inanmıyorsun vs dedi. Kafam karıştı acaba o kız arkadaşıyla konuştuğu konularda başka şeyler mi var ne varda göstermiyor bana, bukadar ısrarla istememde haklı mıyım göstermediği için kızla yollarımi ayırsammi bir şeyler gizliyor diye düşündüğüm için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayatta aramızda gizli saklı bir şeyin olmaması gerektiğini düşünüyorum fakat sen bir mesajı bile gizliyebilecek kadar profesyonel davranıyorsun o zaman ben bu ilişkide yokum diyebilecek kadar cesur olman lazım ve erkekliğine yakışır ben bu ilişkide yokum diyeceksin ceketini sırtına vuracaksın eğer o seni kaybetmek istemiyorsa zaten peşinden gelir ama kaybetmeyi göze almışsa zaten olay bitmiştir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Şüphe düştü bir kere🤷♀️ ama zorlaman bir şeyi değiştirmez sadece bu olaya bakıp aldatıyor aldatmıyor diyebilecek bir müneccim yok. Bir olayda ilişkiyi analiz edebilsek mutsuz olmazdık😂
014 Yorumla
Soran+1 yılO kişi kızdır onu anladım ama mesaj içeriğini neden göstermiyor onu anlamadım
- +1 yıl
Simdi şöyle. Sevgilim varken telefonuma bakabilirdi. Ama kız arkadaslarımla olanı okuma özelimiz derdim. Çünkü kız arkadasım bana derdini açtıysa ben ona derdimi anlattıysam sevgilim bunu bilmek zorunda değil. Ayrıca güvenmiyorsan ayrılacaksın. Ss at bilmem ne yap oyun mu bu aq madem güvenmiyorsun ayrı. En güzeli yalnızlık ya
Soran+1 yılAma bu kadar ısrar ettiğim halde neden göstermiyordur neyi gizliyordur ki benden diğer kızınkini attı onu niye atmıyor işte
Soran+1 yıl28 23
Soran+1 yılBen
Soran+1 yılSonuçta ciddi düşündüğüm bir insandır o mesajda ne gizliyor düşüncesi insanı yiyip bitiriyor çünkü yaşla alakası yok ki
- +1 yıl
Yaşla alakalı tatlım. Olgunlaşmayı bir türlü öğrenemediniz. Eğer güvenini kıracak bir hareketi olduysa bitirirsin olmadıysa onu bu şekil darlamanın mantığı yok. Aldatacak insanı durduramazsın zaten. Ama sen sürkeli ss vs darladıkça kızı kendinden soğutursun. Eğer şüpheliysen bile akıllı olsan şüphelendiğini belli etmezdin yanındayken bakmanın bir yolunu bulurdum. Ayrıca sana bir tavsiye sevgilinin teşefonunu kurcalayan insanların sonu genelde pek mutlu bitmez :)) aynılarını yasadık
Soran+1 yılŞimdi her şeyi normale döndürdüm normal bir şekilde konuşmaya devam ediyoruz hiç şüphelendiğimi belli etmeden yanıma geldiğinde telefonunu alıp baksam bir şeyler çıkar mı yoksa silmiş midir şimdi
Soran+1 yılDaha önce hiç bakmadım uzak ilişki zaten bir kez yan yana gelmişiz gelecek hafta 2. kez görüşeceğiz. Ama şöyle bir şey var dün madem şimdi atmıyorsun yanına geldiğimde yanında bakayım dedim falan bayağı uzattım. Oda hayır yine bakamazsin telefonu al herşeyi kurcala bak ama o konuşmaya bakmayacaksin dedi ve en sonunda dedi ki zaten konuşmayı sildim dedi gerçekten silmismidir acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGizliyor muhtemelen aldatuliyotsun
00 Yorumla çaktırmadan watsabını gir
02 Yorumla
Soran+1 yılGel telefonu al herşeye bak diyor ztn ama sadece o kız arkadaşimla olan mesajlara bakma diyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne